Kamyk Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie mogę znaleźć polskiego filmu "Zjednoczone stany miłości" Ktoś coś podpowie?
erchi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Poszukaj w Heliosie w ramach cyklu Kultura Dostępna
Fido Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Migawka z przyszłości http://www.cda.pl/video/9791526a Polecam. Dobre kino.
Kamyk Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 bylem wczoraj. film oczywiscie dla milosnikow SW i ogolnie SF wiec Tomek, Tobie odradzam. pozostalym polecam. moim zdaniem lepszy niz Force Awakens no miałeś rację takie tam, bez sensu stracone 2 godziny o ile końcówka jeszcze w miarę, to pierwsza godzina kompletna żenada
Yoghurt Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 no to i tak jestem pod wrazeniem, ze jednak cos Ci sie w tym filmie spodobalo - znajac Twoje podejscie do SF
Kamyk Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 No co Ty, Matrix oraz Tolkiena wciągam w każdych ilościach
Klawisz-84 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Można się pośmiać 8/10. Bajka dla dorosłych Wybacz ale tak p.... Produkcji jeszcze nigdy nie widziałem [emoji1] [emoji1] Według mnie szkoda tylko czasu. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka A pomyśleć że miesiąc wcześniej chodziłem po Maleconie. Gdybym wiedział że będą kręcić kolejny odcinek na Kubie pojechałbym później na urlop :-D Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
erchi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 bylem wczoraj. film oczywiscie dla milosnikow SW i ogolnie SF wiec Tomek, Tobie odradzam. pozostalym polecam. moim zdaniem lepszy niz Force Awakens no miałeś rację takie tam, bez sensu stracone 2 godziny o ile końcówka jeszcze w miarę, to pierwsza godzina kompletna żenada SF w tym przypadku rozumiane jako Space Fantasy, nie Science Fiction
Kamyk Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 SF w tym przypadku rozumiane jako Space Fantasy, nie Science Fiction Ty tu nie mądruj tylko napisz mi wyjaśnienie do Heliosa i Kultury dostępnej, kompletnie nie wiem co miałeś na myśli ....
erchi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 http://www.helios.pl/14,Konin/KulturaDostepna/tu masz przykład
skotmen Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=AQf6OSKvds8 m Polecam... Oglądałem dla mnie słaby film
Kamyk Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Bardzo słaby Pisałem o nim jakieś 6-8 tygodni temu
Krumak Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Mnie przyciągnął do telewizora na dwie godziny...ale gusta są różne i każdemu się podoba co innego
erchi Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Tak, za wyjątkiem gniota pod tytułem "Przebudzenie Mocy"
Klawisz-84 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Tak, za wyjątkiem gniota pod tytułem "Przebudzenie Mocy" Dlaczego gniot? Jakoś fanem nie jestem ale obejrzałem dwie ostatnie produkcję nie mówiąc o tegorocznej i jakoś źle nie było. from Sony Z1
erchi Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dlatego, że to słaby film. Po prostu.
Yoghurt Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Tak, za wyjątkiem gniota pod tytułem "Przebudzenie Mocy" jesli "przebudzenie mocy" to gniot to jak okreslasz epizody 1-3?
erchi Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 1 jako gniot, 2 i 3 lepiej niż dobrze. "Przebudzenie Mocy" to zwyczajne nieporozumienie.
Rekomendowane odpowiedzi