lapawwa Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Koledzy polecam serio SONS OF ANARCHY.... wymiata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Oglądałem wczoraj i nawet nawet 6/10 [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 17:38_________________________________________________ Koledzy polecam serio SONS OF ANARCHY.... wymiata! Jak już lubisz takie filmy to polecam Ci Hell Ride Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zoboczyłem film pt. APOLLO 18 ... K-U-P-A :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 ! Dobre Ale to chyba bardziej do 'strefy śmiechu' W tym wątku chodzi o filmy, które mają scenariusz, reżysera, aktorów, wiesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jak już lubisz takie filmy to polecam Ci Hell Ride albo Stone Cold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 A film Porwanie wspominany na poprzedniej stronie przez PABLO to jakaś katastrofa - ludzie wychodzili z kina Dlatego dobrze że oglądnąłem to w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 http://www.filmweb.pl/film/Kocha,+lubi,+szanuje-2011-564225 całkiem fajna komedyjka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ja se ogladam właśnie Drive ... jest :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ja se ogladam właśnie Drive ... jest :good: a co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ja se ogladam właśnie Drive ... jest :good: a co to ? :wallbash: Kinowy HIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Było kilka stron wcześniej, czytać forum :!: [br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 15:37_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 To będzie tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 To będzie tragedia Obczaiłem szybko i nie powala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 musialem przegapic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Polecam oglądnąć ze swoją kobitą "Zamianę ciał" jaja gwarantowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 "Jestem Bogiem" z De Niro oglądał ktoś ? Coś ambitnego na świąteczny wieczór polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 "Jestem Bogiem" z De Niro oglądał ktoś ? Coś ambitnego na świąteczny wieczór polecacie ? Zdecydowanie polecam :!:, cofnij się jakieś 10-15 stron to o tym filmie pisaliśmy talib1990 działaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Pablo, nie mam tyle czasu co Ty żeby studiować wątki strona po stronie Proste pytanie, prosta odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 polecam :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Polecam oglądnąć ze swoją kobitą "Zamianę ciał" jaja gwarantowane Ja też polecam... :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi