PABLO Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Pozycja obowiązkowa jeśli lubicie klimaty gangu/mafii. Bardzo dobry film polecam Do obczajenia dobry tytuł. 8/10 Polecam. ---------- Post dopisany 26-05-2012 at 18:23 ---------- Poprzedni post napisany 24-05-2012 at 11:47 ---------- Lubie takie klimaty:kox: W 3D może być ciekawe
Yoghurt Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Lubie takie klimaty:kox: W 3D może być ciekawe z prometeuszem to jest mega cipawa, premiera u nas 1,5 miesiaca po swiatowej... nie moge zrozumiec postepowania dystrybutora. sami sie prosza, zeby ludzie ogladali wersje z sieci zamiast isc do kina.
Frimuś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Czarnobyl- musze to zobaczyc.lubie takie klimaty
Kamyk Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 obejrzałem to Les Lyonnais i mam bardzo mieszane uczucia film po prostu słaby Francuzi niestety nie potrafią zrobić fajnego męskiego kina cały czas zapatrzeni w Heat, a komukolwiek z aktorów francuskich zarówno do Ala Pacina jak i mistrza De Niro brakuje lata świetlne ten film taki nijaki - na moje nie za to ich kino ambitne jest bardzo fajne a coś w rodzaju Dalej niż północ, można płakać ze śmiechu - to polecam zawsze i każdemu
Dev Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Polecam "Łowcy głów" Mortena Tyldum-a, wyj....ebany film na maxa !!!!!!!!!!!!!! Anders Behring Breivik przy Rogerze Brownie to harcerz :polew::polew::polew::polew: Łowcy głów (2011) - Filmweb
H4mm3R Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Polecam "Łowcy głów" Mortena Tyldum-a, wyj....ebany film na maxa !!!!!!!!!!!!!!Anders Behring Breivik przy Rogerze Brownie to harcerz :polew::polew::polew::polew: Łowcy głów (2011) - Filmweb Widziałem, dobry
dawkol-d1 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Polecam, właśnie wróciłem, koleżanki cały film przepłakały, ja walczyłem żeby się nie popłakać Jeden z niewielu dobrych polskich filmów
Reggi Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 Jutro mam kolokwium, ni wu ja nie wiem z czego..ale warto było obejrzec ten film :polew:
Kamyk Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 hm niby miał być powrót w wielkim stylu, ale .... jak na moje, formuła już się dawno przejadła 7/10
Dev Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 du...pa nie film czasy "Zabójczej Broni" minęły bezpowrotnie widziałem wczoraj Safe House z Denzelem, ciągła napier....dalanka aż mi sie przejadło
samekgsx550 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 TO może coś innego. - Into the Wild - Easy Rider - Nietykalni ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 20:04 ---------- Albo trochę klasyki Filmweb.pl - filmy takie jak Ty!
Remik-A4 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 z nowosci... Dziewczyna z Tatuazem polecam Druga twarz - taki sobie... a i cos pod dla tych ktorzy lubia wypalac - potrafi zaskoczyc przy tym non stop akcja New Kids Nitro - Trailer - YouTube
Damian_1986 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Z trochę starszych filmów polecam 2 filmy Guya Ritchiego: - Snatch; - Rock'N'Rolla. W obydwu filmach podobny styl poczucia humoru i pogmatwana fabuła.
szczawik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ted - Zastrzeżony zwiastun (Ted - Restricted trailer PL) - YouTube
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 właśnie obejrzałem "Bumer 2" polecam tylko trzeba najpierw pierwszą część obejrzeć żeby kumać o co biega w drugiej byłem też w kinie na "Dyktatorze" i oceniam na 7/10
MARCIN607 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dyktator jest genialny- lałem cały film
PABLO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Jutro mam kolokwium, ni wu ja nie wiem z czego..ale warto było obejrzec ten film :polew: Oglądałem ostatnio, jest za***isty:kox::brzydkibanan: Polecam
Rekomendowane odpowiedzi