klucha11 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Chcialbym zapytac czy ktos z was regenerowal dwumasa lub wie cos na ten temat?
Auudii Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 powiem tak jak chcesz tym autem jezdzic jeszcze jakis czas to doradzam wymiane dwumasa tarczy docisku lozyska jak chcesz to auto opchnac to regenerowany spokojnie wystarczy
tomiqu Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dobrze zregenerowany będzie praktycznie jak nowy za połowę ceny nowego.
aras837 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Niech sie odezwą osoby, które regenerowały dwumasa i mają z tym jakieś doświadczenia. PS jest ktoś na forum kto na regenerowanym dwumasie przejechał 100 tys km ????
Tommy Gun Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Regenerowałem do A6 2.5 tdi w firmie Moto-Rege. Na usługę dostałem 18-mcy gwarancji. Śmigam już rok. Oni to rozwiercają, mimo iż koło dwumasowe jest elementem nierozbieralnym, wymieniają wszelkie elementy, po czym wyważają i przetaczają. Dać ponad 2 tys. a 750zł to spora różnica. Tylko pamiętaj o nowym sprzęgle.
klucha11 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Opublikowano 6 Września 2012 z tego co wiem to sprzegla tez regeneruja. niby wedlug nich ma byc jak nowe ze sklepu. a z tego co gdzies ta wyczytalem to te "nowe" to tez nie wiadomo czy sa nowe czy po regeneracji producenta no ale to jego slodka tajemnica jest. ---------- Post dopisany 06-09-2012 at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany 10-08-2012 at 21:32 ---------- ...
Bart-S Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Niech sie odezwą osoby, które regenerowały dwumasa i mają z tym jakieś doświadczenia. PS jest ktoś na forum kto na regenerowanym dwumasie przejechał 100 tys km ???? Zapomnij o regeneracji - źle zrobiony rozwali Ci motor. Tutaj nie ma co oszczędzać szczególnie dlatego, że jeździsz CVT.
Rekomendowane odpowiedzi