Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

LETNI ZLOT 2008 - Sobieszewo 29-31 sierpnia 2008.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe...ja zauwazylam ,ze prezes pilnuje Poziowego numeru 69 :kox::polew:

Opublikowano

duluki+1 dopiszcie do listy to 1 to do środy się określę :gwizdanie:

[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2008, 22:35 _________________________________________________poprostu żona niewie czy dostanie wolne :wallbash:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2008, 22:35 _________________________________________________jak jeszcze wolne to dwójeczka :notworthy:

Opublikowano
:):) Ciekawy zlocik bedzie :) ja jeszcze niewiem ale jestem zainteresowany. adadur prosze Cie abys odczasu doczasu uaktualnił LISTE CHETNYCH , bedzie wiadomo ile jest jeszcze wolnych miejsc :) pozdro
Opublikowano

:):) Ciekawy zlocik bedzie :) ja jeszcze niewiem ale jestem zainteresowany. adadur prosze Cie abys odczasu doczasu uaktualnił LISTE CHETNYCH , bedzie wiadomo ile jest jeszcze wolnych miejsc :) pozdro

Kolego lista jest uaktualniana na bieżąco, jak prześledziłbyś wątek to byś to zaobserwował.

Opublikowano
  • Autor

lista jest aktualizowana na bieżąco przeze mnie lub Hugo.

Tak naprawdę wyznacznikiem miejsc jest liczba chętnych którzy wpłaca zaliczkę + powiedzmy 10% rezerwy Wynika to oczywiście z faktu ze to jeszcze sezon i ośrodek nie może blokować np. 30 miejsc na nasze życzenie.

Opublikowano

Tak naprawdę wyznacznikiem miejsc jest liczba chętnych którzy wpłaca zaliczkę + powiedzmy 10% rezerwy

No i wszystko jasne :decayed:. Kase zaraz wysylam na Twoje konto :th:

Opublikowano

Dwuosobowy pokoik poproszę dla mnie i dla mojej żonki, tylko żeby było wygodne łóżeczko;)))

To będzie mój pierwszy raz - zlocik oczywiście hehehe:):):)

Opublikowano

Skrzypek, mój też i już mnie zżera trema, będzie nas dwóch :embarrassed::)

Opublikowano

eee tam trema... popijesz :drunk: to szybko minie :wink4:

Opublikowano

o ile dobrze licze to czwórka:)))

ja moja żona (Iwonka) ty i twoje +1:)

Trema? Jaka tam trema, czym tu się stresować, przecież tam będą sami swoi:) Nies poradzimy sobie :drunk:

No właśnie - prośba do Hugo (bo chyba ty edytowałeś ostatni listę uczestników) czy mógłbyś moje +1 zmienić na Skrzypek + Iwonka? Będę bardzo wdzięczny. Iwonka lepiej wygląda jak +1:))

Opublikowano

oj, oj nowych bedzie wiecej.... :hi:

Opublikowano

Wielkie dzieki HUGO :>

Opublikowano

Wielkie dzieki HUGO :>

Nie ma sprawy :th:

Opublikowano

Olga jak będę w Szczecinku to się postaram abyś jadąc na zlot jedna osobe już znała :wink4: ( dam znać jakby co przez Anie )[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2008, 14:39 _________________________________________________

Nic się nie martwić - nowych zapewne będzie więcej ( mam nadzieje ) a po drugie nasz klub to jedna rodzina i niema znaczenia kto jak długo w tych szeregach istnieje - ważna jest obecność i chęć przybycia - tak więc nie istnieje coś takiego jak trema :wink4: - przyjejżdżasz, wysiadasz z auta i za pół godziny masz wrażenie że wszystkich znasz od kilku lat :th: ( ja byłem na każdym takim zlocie i już chyba z 2 lub 3 razy się zdarzyło że ktoś się do mnie odezwał ) :polew:

Opublikowano

o ile dobrze licze to czwórka:)))

ja moja żona (Iwonka) ty i twoje +1:)

najmocniej przepraszam :notworthy::hi:

eee tam trema... popijesz :drunk: to szybko minie :wink4:

Trema? Jaka tam trema, czym tu się stresować, przecież tam będą sami swoi:) Nies poradzimy sobie :drunk:

ma się rozumieć :kox::evil:

a propos....

miron78, będę w Polsce już od 18 sierpnia i tak sobie pomyślałem że może udałoby się nam porównać nasze autka jeszcze przed zlotem :cool1: zastanawiam się też nad zawirusowaniem swojego dokładnie w miejscu którym Ty to zrobiłeś :mysli: cóż Ty na to ? :naughty:

Pozdrawiam

Opublikowano

miron78[/color][/b], będę w Polsce już od 18 sierpnia i tak sobie pomyślałem że może udałoby się nam porównać nasze autka jeszcze przed zlotem :cool1: zastanawiam

jak najbardziej na TAK - uderzaj do mnie na PW i się zgadamy :th: ( chętnie przejadę się serią ) :decayed:

Opublikowano

ja na ogólnym tez bede pierwszy raz...ale sie nie boje... dam rade :evil:

Opublikowano

Olga jak będę w Szczecinku to się postaram abyś jadąc na zlot jedna osobe już znała :wink4: ( dam znać jakby co przez Anie )[br]

[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 08:47:48_________________________________________________Taaa Miron .... ja juz sie czuje jakbysmy sie znali "od urodzenia" :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ola ty to uważaj na tych purpurowych a i czególnie zielonych ;) bo oni czególnie lubią sie integrować ;) :gwizdanie:

Opublikowano

prosze mnie dopisac do listy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.