nies Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 do jasnej ciasnej słabo się ciągnie z tego szajera nies, a nie lepiej wrzucić foty na webalbum w picasie? pozmieniałem jakies tam opcje i teraz idzie jak burza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Musashi nie tłumacz chłopakowi bo się przecież pogubi w sumie racja, przyjdzie czas i na kierownice :hahaha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Musashi nie tłumacz chłopakowi bo się przecież pogubi w sumie racja, przyjdzie czas i na kierownice :hahaha: narazie pracuje nad trafieniem kluczykiem w stacyjkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Musashi nie tłumacz chłopakowi bo się przecież pogubi w sumie racja, przyjdzie czas i na kierownice :hahaha: narazie pracuje nad trafieniem kluczykiem w stacyjkę no patrz, a wydawaloby sie ze trafianie w szczelinki jest instynktowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Coś trezba ustawić ponownie żeby powiadomienia banglały, bo żeście ogry nawaliły tekścisków a mnie przy tym nie było. Jak zacząłęm czytać o 22-ej to dopiero teraz skończyłem trzeba mieć na uwadze ,że nie każden skończył wszystkie 4 klasy podstawówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Jak zacząłęm czytać o 22-ej to dopiero teraz skończyłem trzeba mieć na uwadze ,że nie każden skończył wszystkie 4 klasy podstawówki trzeba bylo poprosic jakas mila pania , ktora melodyjnym glosem ladnie przeczytalaby to na glos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi