Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Wieluniu

Gdzie organizować spoty-GŁOSOWAĆ 71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie organizować spoty-GŁOSOWAĆ

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi wąż od turba strzelil przetarl sie i d*pa :(:confused4:[br]Dopisany: 27 Maj 2010, 09:49_________________________________________________jedzie ktos w sobota/niedziela do wieruszowa na spot ??? http://tuningklub.wielun.biz/

mi rozerwalo wąż do turba jestem uziemiony chetnie sie z kims zabiore

Opublikowano

a mi wąż od turba strzelil przetarl sie i pupa :(:confused4:[br]Dopisany: 27 Maj 2010, 09:49_________________________________________________jedzie ktos w sobota/niedziela do wieruszowa na spot ??? http://tuningklub.wielun.biz/

Dzwoń do Seata lub do Grześka z Krakowskiego Przedmieścia to załatwią ci wąż w do piątku.

Opublikowano

:good: Panowie ,robota wykonana.Przy okazji wymiany oleju poświęciłem cały dzień i turbinka wyczyszczona.Okazało się że nawet kierownice nie miały nagaru tylko taką sadzę jakby, więc wystarczyło ładnie umyć aby leciutko się kręciły i złożyć.Luzu na wirniku w zasadzie nie ma wcale więc się ucieszyłem :> Oczywiście poleciał też Kat i gwizda sobie bajecznie teraz a niunia rwie jakby miała program :polew: Kat też był zdrowy ale decyzja zapadła i ładnie go rozciąłem ,wywaliłem bebechy i zaspawałem.Podobno można je sprzedać? Ile dają za te wnętrzności :mysli: Został także zaślepiony EGR i teraz będę obserwował jak Niunia śmiga. Ale ogólnie jest co robić aby to wszystko wyjąć bo kupa śrubek z ciężkim dostępem ale się udało.Oczywiście sam nie robiłem tylko u mechanika z rodziny który jest taki pedantem jeżeli chodzi o wykonanie roboty że chyba już nigdy mój samochód nie będzie robiony gdzieś indziej :no:

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na spociku.Postaram się wpaść aby pogadać co w A4 piszczy :>

Opublikowano

W ten weekend jest ogólnopośki zjazd samochodów tuningowanych w Mieleszynku koło Wieruszowa\Bolesławca.

Ktoś się wybiera?

Opublikowano

a mi wąż od turba strzelil przetarl sie i pupa :(:confused4:[br]Dopisany: 27 Maj 2010, 09:49_________________________________________________jedzie ktos w sobota/niedziela do wieruszowa na spot ??? http://tuningklub.wielun.biz/

Dzwoń do Seata lub do Grześka z Krakowskiego Przedmieścia to załatwią ci wąż w do piątku.

za 200zl to ja tez moge sobie na jutro zalatwic. a 50 to nie 200-300 zl :evil:[br]Dopisany: 27 Maj 2010, 21:46_________________________________________________

:good: Panowie ,robota wykonana.Przy okazji wymiany oleju poświęciłem cały dzień i turbinka wyczyszczona.Okazało się że nawet kierownice nie miały nagaru tylko taką sadzę jakby, więc wystarczyło ładnie umyć aby leciutko się kręciły i złożyć.Luzu na wirniku w zasadzie nie ma wcale więc się ucieszyłem :> Oczywiście poleciał też Kat i gwizda sobie bajecznie teraz a niunia rwie jakby miała program :polew: Kat też był zdrowy ale decyzja zapadła i ładnie go rozciąłem ,wywaliłem bebechy i zaspawałem.Podobno można je sprzedać? Ile dają za te wnętrzności :mysli: Został także zaślepiony EGR i teraz będę obserwował jak Niunia śmiga. Ale ogólnie jest co robić aby to wszystko wyjąć bo kupa śrubek z ciężkim dostępem ale się udało.Oczywiście sam nie robiłem tylko u mechanika z rodziny który jest taki pedantem jeżeli chodzi o wykonanie roboty że chyba już nigdy mój samochód nie będzie robiony gdzieś indziej :no:

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na spociku.Postaram się wpaść aby pogadać co w A4 piszczy :>

to chyba nie jezdziles audiczka po programie.

Ja uwazam ze skoro katalizator wlozyli dla ekologi to powinno sie iscz postepem i go uzywac a ne wyzucac, po to zeby miec 2ps wiecej niz Z.

Opublikowano

Kto jedzie?

cb40064352c910ca.jpg

Jeżeli pojedzie duża liczba osób to planowany spot za tydzień 06.06 w Wieruszowie zostawimy w Wieluniu.

Opublikowano

no i co ????? nikt z was nie pojechal

Opublikowano

Na to wychodzi,ja też nie byłem.

Pojedziemy rekreacyjnie za tydzień.

Opublikowano

Nie zmarnuj swojego głosu wyborczego, głosuj z sercem --> http://glosujteraz.pl

Opublikowano

Aktualny ten spot w Wieluniu w Niedziele 6 czerwca ?? Pajęczno chetnie dojedzie ;) Autko kupiłem w Wieluniu więc odwiedzę rodowite strony mojej Audiczki ;)

Opublikowano

Nie zmarnuj swojego głosu wyborczego, głosuj z sercem --> http://glosujteraz.pl

Łukasz wystaw swoją kandydaturę, to zagłosuje na Ciebie :naughty:

Audi rządzi Polską :polew:

Łukasz na prezydenta, a co :kox:

Aktualny ten spot w Wieluniu w Niedziele 6 czerwca ?? Pajęczno chetnie dojedzie ;) Autko kupiłem w Wieluniu więc odwiedzę rodowite strony mojej Audiczki ;)

na górze strony masz ankiete, jej wynik jest odpowiedzią na Twoje pytanie :wink4:

Opublikowano

Jak chcesz dojechać do Wielunia o 16.00 to możesz jechać dalej z nami do Wieruszowa 30km :)

Wyjazd o 16.15 z Podwala.

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieje że będzie miał kto jechać :cool1:

Opublikowano

Ja na 100% jadę. Niech ktoś zadzwoni do Andrzeja i przypomni się że przyjeżdżamy,ja nie mam do niego nr tel.[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 23:17_________________________________________________Szkoda że wszyscy nie dopisali,a było :good:

Opublikowano

Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html :hi:

Opublikowano

Jarosławec? A kiedy będzię mega zlot na Chorwacji?

Tam by się poszalało :gwizdanie: