roae Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 byłem na hamowni i niestety auto wypluło 143km, spójrzcie na wykres czy z niego coś wynika? bo te kreski coś pofalowane jak na moje oko.
kkrawat Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 W sumie to nie bardzo jest sie do czego przyczepić - moment oprócz tego dołka przy 2300rpm masz idealnie seryjny, a że mocy troche mało to cóż auto swoje lata ma i może kilka koni uciec w tym czasie:wink:
Dev Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 sprawdz szczelnosc układu i DV-ke tam zawsze ucieknie pare kucy
roae Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 doam tylko że auto ma kata, Daniel z ECU powiedział że silnik przerywa momentami i sam też to czuję podczas przyspieszania, wskazał-świece, przepływkę, pompa paliwa.
JUZIU Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 świece to podstawa kolego, mi po programie wypluło tylko 178km i tez miałem takie fale na wykresie po zmianie świec, i dodaniu Tipa, stozka i fmic wypluł 193km wiec jest różnica:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi