michaland1 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Witam jak w temacie, chciałem was zapytać jak zdjąć tą skórzaną rączkę z hamulca ręcznego bo ciągnę ile sił w rękach i nie idzie to postanowiłem zapytać, bo się zakwasy na rękach zrobiły ...no i 2 pytanie gdzie można dostać ten srebrny guziczek ręcznego bo mój wygląda jak by pamiętał czasy mieszka I... Pozdrawiam. Michał.
nastradamus Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Kolego zacznij używać szukajki, wszystko jest na forum...!!!
grzes1150 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 http://a4-klub.pl/wnetrze-99/all-b6-przycisk-dzwigni-hamulca-recznego-91459/
srb38vx Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 W tej rączce od dołu jest blaszka która wchodzi do ręcznego ,trzeba podwarzyć tą blaszke w dół i ciągnąć tą rączke do przodu
marekg Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Kolego zacznij używać szukajki, wszystko jest na forum...!!! no z tym szukaniem to nie takie hop siup. Mnie tak na Operze jak i IE nie działa szukajka, wywala błędy i tyle. W ogóle forum chodzi jakby chciało i nie mogło. Nie przypuszczam żebym był jedyny...
Onkel Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Kolego zacznij używać szukajki, wszystko jest na forum...!!! no z tym szukaniem to nie takie hop siup. Mnie tak na Operze jak i IE nie działa szukajka, wywala błędy i tyle. W ogóle forum chodzi jakby chciało i nie mogło. Nie przypuszczam żebym był jedyny... Nie zauważyłem takich błędów...
pakotomasz Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Może to ci coś pomoże: http://a4-klub.pl/wnetrze-99/raczka-recznego-241703/
otomsono Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Ta blaszka jest bardzo sztywna i musisz użyć trochę siły aby ją odgiąć w dół (oczywiście z wyczuciem), jednocześnie próbuj zsuwaj rączkę do przodu.
Rekomendowane odpowiedzi