Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ B5 AFN ] 18' RS6, gwinty, polifty i inne dupere.... by ..::KoNik::..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No no ładna sztuka ..Gratki :wink:Autko czesto widywane w okolicy ... Musze kiedys oblukac z bliższa :) Gleba ładna :) Jak sie jezdzi na takim zawieszeniu ?? Nie jest uciązliwe na codzień ?? Pozdro!

Opublikowano
  • Autor

Bardzo smieszne :grin: no boki zrywać...:decayed:

Ty weź skladaj swojego condoma... Bo ciekaw jestem co to wyjdzie :naughty:

Opublikowano

Robi się coraz ciekawiej :kox:

Jakie dalsze plany? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Narazie chce ogarnać zawieszenie bo z tego setup-u jestem średnio zadowolony... :wink: z tylnej klapy chce wywalić oznaczenia i tablice dac na tasmie...

Potem czas pokaze... napewno kiera s-ka i nowe granie

Opublikowano

a dlaczego jestes srednio zadowolony nad takim setupem zawieszenia? Sam mysle nad takim układem. Jak byś sprzedawał amorki 1be i te springi to ładuj na PW do mnie !!

Opublikowano
  • Autor

Jedyni minus to taki... że chce niżej... :wink: jak tylko bede miał nowy zawias to będe o tobie pamiętał :wink:

Opublikowano

teraz patrze, ty masz fwd a ja quattro, popatrzylem ze masz 4cylindry czyli ok a napęd lipa, przód ty podszedł chyba ale problem z tyłem bedzie

Opublikowano

Garet, mam do sprzedania komplet 1BE do Quattro z mojego wozu :) w stanie BDB :) sprawne , jest w dziale sprzedam albo wal na PW

Opublikowano

Jakie masz ET tych RS6?

Opublikowano
  • Autor

z tego co pamiętam ET43

Opublikowano

konik skoro garet-owi nie podpasowaly Twoje amorki z 1be + springi to ja z chęcią wezmę jak będziesz zmieniał zawias :D podejdzie cały komplet z avanta do sedana '99?:wink:

Opublikowano
  • Autor

Podejść podejdzie... :wink: ale nie wiem jak u ciebie siądzie bo TDI jest cięższe od 1.6 chyba...

Opublikowano
Podejść podejdzie... :wink: ale nie wiem jak u ciebie siądzie bo TDI jest cięższe od 1.6 chyba...

w sumie racja... niestety

Opublikowano

Zmiany widzę idą w dobrym kierunku, powodzenia ;)

jak widzę każdy po kolei się wykrusza z Twojego setupu zawieszenia, a ja byłbym zainteresowany, jakbyś mógł to wyślij pw ile byś sobie mnie więcej za to życzył gdyby już przyszedł czas na sprzedaż?;)

Opublikowano
  • Autor

Witam...

Długo się nie najezdziłem sie na springach bo nawet miesiąc to nie trwało :decayed:

Dzisiaj zakupiłem gwint AP... w tym tygodniu wleci na auto...

Czekam na oponki i juz bedzie dobrze :wink:

Do tego na drugi tydzień audi idzie do lekiernika... dokładki i listwy boczne robimy w kolor... :wink:

Opublikowano

Biore springi. PW. :smiley:

Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam...

W miejscu nie stoję... :wink:

Miałem niemiłą niespodziankę... pewien dziadzia przejechał mi zdeś i troche rantu na feldze... zwiał... :decayed: na szczęście pewna miła pani spisała nr. i na mnie przy samochodzie czekała... :thumbup1: Tak, że bedzie malowanie... załapie się też klapa...

Co do milszych spraw... na auto wleciał gwint :slina: ... kilka foto zaraz po rezaniu... słabe bo telefonem ale pogladowo narazie są... :wink: Pomaluje sie to skręci sie niżej i jakiś aparat się dorwie :przebiegly:

1366274460278.jpg

1366274464730.jpg

1366274470075.jpg

1366274519158.jpg

1366274534169.jpg

Opublikowano

dobrze wygląda z tą glebą :naughty: papiery kupować i brać się polerkę końcowek tłumika :whip2::decayed:

Opublikowano
dobrze wygląda z tą glebą :naughty: papiery kupować i brać się polerkę końcowek tłumika :whip2::decayed:

Plus kawałek filcu na wiertarkę - papierem nie uzyska tak ładnego efektu jak po "filcowaniu" :)

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio kozystając z pobytu u teściów i ładnej pogody ogarnąłem sobie trochę tylną klape :wink:

przed:

1366277325502.jpg

po:

1366300607001.jpg