Lukasz_mk2 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Witam, pewnie wiele osób słyszało o bezpłatnym necie od aero2. Jestem ciekaw waszych opinii. Aktualnie jestem w trakcie remontu mieszkania i nie mam możliwości podłączenia internetu poprzez kabel z routera, a co za tym idzie korzystam właśnie z aero2. Muszę powiedzieć, że jak na darmowy net jest całkiem przyzwoicie - download mam na poziomie 512kb/s i działa to całkiem spoko. Jakie macie opinie na ten temat?
zoltax Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Znajomy sobie kupił taki mały router wifi, wsadził tam kartę z aero i teraz wszędzie ma ze sobą neta bezprzewodowego. Super motyw.
Gość Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Ja także zrobiłem podobnie, modem-router ZTE MF 60 i karta aero2, zabieram ze sobą jak się ruszam gdzieś poza dom, strony www można przeglądać dosyć płynnie, poczta także bez problemu się odbiera. Zauważyłem, że szczególnie poza miastem potrafi dosyć często mieć przywisy, nawet na zewnętrznej antenie do modemu, być może od 1 października trochę znowu przyspieszy.
Lukasz_mk2 Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 ja właśnie dostałem nową kartę sim i muszę powiedzieć że w stosunku do tego co było wcześniej jest znacznie lepiej. Można powiedzieć, że non-stop mam transfer na poziomie 512kb/s. A czy od 1 października będzie lepiej to raczej wątpię, bo z tego co tam gdzieś czytałem to net ten docelowo miał mieć DL na poziomie 512kb/s
MoorPH Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Używam w netbooku i działa bez zarzutów w samej Warszawie jak i poza nią Demon predkości to to niejest, ale działa, strony można obejrzeć, YT w niskiej jakości też. Jedyny minus to że się rozłacza co godzinę, ale wbrew pozorom niejest to na tyle upierdliwe
Hugo Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Jedyny minus to że się rozłacza co godzinę, ale wbrew pozorom niejest to na tyle upierdliwe Ustawia się to i łączy się ponownie bardzo szybko. Ogólnie jest spoko jak na neta za free
MoorPH Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Dziś sciagnałem sobie top_netinfo i jest opcja ponownego podlaczenia
bintom Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 A ja kupiłem aero przez neta ze 2 miesiace temu i do teraz nic nie dotarlo. Musze do nich pisac jakies odwolanie ale z tego co wiem to straaaasznie dlugo sie czeka na odpowiedz. Chyba sobie odpuszcze te 20 zl , bo wiecej strace na to nerwow :/
Lukasz_mk2 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Opublikowano 31 Października 2012 na ich stronie jest gdzieś rozpiska kiedy wysyłają karty sim, może trafiłeś w zły moment. Ja mam dwie karty sim jedną na siebie, a drugą na ojca. Na swoją czekałem chyba 3 tygodnie a na ojca ze względu na to, że przespałem terminy wysyłki czekaliśmy chyba ze dwa miesiące. Oni nie wysyłają tego każdemu z osobna tylko czekają na określoną liczbę osób i wysyłają w pakietach.
PABLO Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Cieszcie się tym ile możecie bo ponoć do końca 2014r jest bezpłatne
Andrzej K Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Dlaczego "ponoć"? Jest bezpłatny do 21.12.2014r. Sam używam :-).
Rekomendowane odpowiedzi