Bieniek Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 A widzisz.Byłem wczoraj u Olka,ale do 14:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenio21 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 gdzie poszła? i oby do jakiegoś fanatyka marki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Plebansk miałeś w niej problemy z rozrządem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos90 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ile ci pali ten motor w mieście przy normalnej jeżdzie ? piękne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 palił.. auto sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 czy fanatyk marki ? ciężko powiedzieć, raczej młody chłopak coś koło 19-20 lat w sobotę zadzwonił, w niedziele przyjechał obejrzeć sam, następnie w wczoraj - z ojcem pilnującym kasy i zabrał Ps. szukam teraz passata B5 FL 1.9 130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 jednak "gnój" górą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 To będzie różnica w spalaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) a no będzie ;D póki co szukam dupowozu niż auta do zabawy więc potrzebuje czegoś taniego sprawdzonego bez fajerwerków troszkę czasu od sprzedaży eSki minęło więc pomyślałem, ze napisze co tam u mnie nowy nabytek jakoś w maju to "godny nastepca" vw passat FL 1,9 highline, jako dupowóz... potrzebowałem tego autka, bo sporo musiałem w trakcjie lata przewozić/dużo jeździć... Na dzień dzisiejszydość mocno odczuwam brak mocy i czterech kółek. Powoli rozglądam się za innymi autami i tu na myśl przychodzi S3 8P ( 2006,2007 rok to przystępna cena zakupu około 60-70k i dobre osiągi ale brak jakiegokolwiek dźwięku no i to małe auto ) , S4 B8 (2009 rok, cena o wiele wyższa ok 120-140k ale w końcu to nowa buda inwestycja na kilka lat, frajda z jazdy z kompresorem, ale w dalszym ciągu to nie V8 do którego tak bardzo się przyzwyczaiłem aczkolwiek na plus wychodzi tu spalanie mniejsze niz w potworze), w końcu ropatruję też S5 V8 (ze względu na dźwięk i frajde z jazdy wolnossakiem, na minus wychodzi tu już spalanie bo LPG raczej w FSI odpada... )... już sam nie wiem, najchętniej odkupiłbym poprzednią budę Wiem, że rozbieżne te moje typy ale chętnie posłucham opini Edytowane 22 Listopada 2014 przez Plebansk8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Bierz s5 , gaz ciekły 6 generacji na oryginalnych wtryskach benzynowych wsadzasz i masz po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) niestety ta technologia dopiero raczkuje poki co robią głównie graty dla TFSI 4 cyl i kosz to prawie 9kola ... a po za tym do v8 jest jeszcze nie dostępna, więc podziękuję do głowy też przyszło mi rs4 b7, ale buda troche stara i 3 raz w to samo wnętrze wsiadać już chyba nie mam ochoty, ale auto na maxa nietuzinkowe dziadek dziwie się, że jeszcze nie namawias zmnie na 3.0 tdi w b8 albo a5 Edytowane 22 Listopada 2014 przez Plebansk8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 niestety ta technologia dopiero raczkuje poki co robią głównie graty dla TFSI 4 cyl i kosz to prawie 9kola ... a po za tym do v8 jest jeszcze nie dostępna, więc podziękuję do głowy też przyszło mi rs4 b7, ale buda troche stara i 3 raz w to samo wnętrze wsiadać już chyba nie mam ochoty, ale auto na maxa nietuzinkowe dziadek dziwie się, że jeszcze nie namawias zmnie na 3.0 tdi w b8 albo a5 jak myślisz nad v8 to co ja będę cię na klekoczące v6 namawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi