Bieniek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Olo o tej godzinie nie funkcjonuje jeszcze. :grin: bede wieczorem to obadam:wink:
winczako Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Przejrzyj tez alternator - lozyska mogą już dzwonic - zrób to wtedy tez! bo tam rowniez jest b. zly dostep, a koszt tego nieduzy. . W gd bede w maju, moze sie jakos zgadamy, jak poskladaja Ci juz to padło? (u mnie tez mialo to trwac tydzien... a trwalo 4)
Plebansk8 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Olo o tej godzinie nie funkcjonuje jeszcze.:grin: bede wieczorem to obadam:wink: no wiesz, jak sie nie ma samochodu 3 tygodnie, to chyba rozumiesz, że mam prawo być lekko zaniepokojony całą sytuacją będę próbował dzwonić też po południu, zobaczę czy się uda... daj znaka jakby co
dziadek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 od początku mówiłem że było brać 1.6
Plebansk8 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 od początku mówiłem że było brać 1.6 może chcesz się zamienić ?
dziadek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 od początku mówiłem że było brać 1.6 może chcesz się zamienić ? po co mi taka fura w której żeby dolać płynu do spryskiwaczy muszę wyjąć silnik
Gość Edyta Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 od początku mówiłem że było brać 1.6 może chcesz się zamienić ? dopiero zauwazylam kolega z moich okolic no teraz to bankowo jak spotkam na 3city w kompleksy wpadne moim 1,9:grin: niezle to mruczy pozdr
Plebansk8 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 aj tam kompleksy sam wcześniej jeździłem 1.9 PS. Edyta, organizujecie w 3city jakieś spoty, po za AZ serwisem w PG ?
Gość Edyta Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 aj tam kompleksy sam wcześniej jeździłem 1.9 PS. Edyta, organizujecie w 3city jakieś spoty, po za AZ serwisem w PG ? moje 1,9 tez daje rade testowane juz na obwodowej no ale gdzie mojemu do twojej nie orientuje sie czy jest cos innego wiem ze w pucku a w 3city to tylko tam jezeli chodzi o to forum kiedys w koscierzynie byly ale jakos panowie nie moga z nimi wystartowac pk audi tez cos orgnizuje ale to w czwartki na przymorzu sory za ot
Nowek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam! Prawie, że klon tylko w sedanie! ;D Kuurde miltek to miltek, pięknie mruczy skubana! Naprawdę fajna sztuka! Chcesz sie zamienić za elektrycznie składane lusterka, na nie elektrycznie składane lusterka? (zazdroscze, brakuje mi tego bo we wcześniejszym aucie miałem a tutaj nie ) Również bezawaryjności życze! pozdrawiam
Plebansk8 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam! Prawie, że klon tylko w sedanie! ;D Kuurde miltek to miltek, pięknie mruczy skubana!Naprawdę fajna sztuka! Chcesz sie zamienić za elektrycznie składane lusterka, na nie elektrycznie składane lusterka? (zazdroscze, brakuje mi tego bo we wcześniejszym aucie miałem a tutaj nie ) Również bezawaryjności życze! pozdrawiam Klubowych eSek w Sedanie chyba nie ma więc, muszę być jedynym reprezentantem lusterka możesz dorezać trzeba wkrótce zebrać reszte chłopaków z Skami i wybrać się na jakiś ogólnopolski zlot... mogłyby powychodzić z tego fajne zdjęcia
Fr0styyy. Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam! Prawie, że klon tylko w sedanie! ;D Kuurde miltek to miltek, pięknie mruczy skubana!Naprawdę fajna sztuka! Chcesz sie zamienić za elektrycznie składane lusterka, na nie elektrycznie składane lusterka? (zazdroscze, brakuje mi tego bo we wcześniejszym aucie miałem a tutaj nie ) Również bezawaryjności życze! pozdrawiam Klubowych eSek w Sedanie chyba nie ma więc, muszę być jedynym reprezentantem lusterka możesz dorezać trzeba wkrótce zebrać reszte chłopaków z Skami i wybrać się na jakiś ogólnopolski zlot... mogłyby powychodzić z tego fajne zdjęcia Ostatnio Ksiądz dołączył do eSkowych sedanów ze swoją czerwoną krową
Nowek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Oooo taki zlocik to nie głupi pomysł! Jestem ZA! Aczkolwiek wiadomo jak to w praktyce wychodzi
Plebansk8 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 nareszcie Auto odebrane, oczywiście nie obędzie się bez poprawek blacharsko (wyrównanie szpar)- lakierniczych, rysy na zderzaku przednim od zdejmowania i zakładania po za tym to już jest chyba norma, przy grubszych akcjach naprawczych, że zawsze mechanik/serwis nie złoży tego idealnie (brak kilku plastików w komorze silnika)
Plebansk8 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 zabiłbym fajnie, że chłopacy mają wiedzę itd, można troche kasy zaoszczędzić, bo wiedzą co można zregenerować i gdzie zamiast od razu kupować nowe... ale czas naprawy + jakoś poskładania potem elementów pozostawia wieeele do życzenia:/ 1 plastiku - zaslepki to ISOFIXU mi brakuje :/ nosz kur*a !
Bieniek Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Pleban gadaj z Olkiem.Dogadacie sie! Moja grzmot jeszcze tam jest czy juz na zyletki poszedl??
Plebansk8 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 Pleban gadaj z Olkiem.Dogadacie sie!Moja grzmot jeszcze tam jest czy juz na zyletki poszedl?? Bieniek, spoko, zadzwonię - Olo powie, żebym przyjechał i zostawił auto ch*j wie znów na jak długo, to coś tam poprawią... nie wiem czy to nie przypierda*anie się o 2 małe ryski, ale jak oddawałem to ich nie było... :whistling:mieli auto ponad miesiąc, a składane było chyba w 2 godziny... jakby tego było mało wyskoczył błąd poziomowania ksenonów (prawdopodobnie 01539:doh:) auto oddałem im bez błędu, odebrałem z błędem - nie wiem nikt tego chyba nie zauważył... PS. Bieniek, nawet się tam nie rozejrzałem, bo nie miałem czasu, zajechałem tylko odebrać auto, cześć, cześć i tyle, także nie powiem Ci
Flyer Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Miesiąc? To co oni robili? Swapa? Szczerze mówiąć nie jesteś pierwszą osobą, która narzeka na to miejsce
Rekomendowane odpowiedzi