Cuber Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 ROB bo chyba Ja sie nie wypowiedziałem w kwesti Twej furki ...... wiesz ze mi sie bardzo podoba , fele cud miód i orzeszki........ no jesio brak chyba wiesz czego RELINGÓW Fura I klasa
666mada Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Piękne wozidełko. No i jedyny słuszne opony TOYO T1R :twisted: .
Gość rob Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 jak świiecą te lampki przednie??? właśnie zastanawiam sie nad zakupem takich do swojej a4. jak świecą w nocy?? jak sie prezentują na żywo///??? jakie jest wykonanie??? sa lepsze od sonarów??? nie parują w zimie??? jak swiecą ringi?? można zmienić kolor ringów???duzo pytan... jesli to mozliwe to prosze o odpowiedzi pozdrawiam świecą lepiej niż poprzednie, Boscha przyjedź na jakiegoś spota, to zobaczysz w realu wykonanie zdecydowanie lepsze niż Sonar nie parują oświetlenie ringów daje dużo do życzenia, niestety w BMW dużo lepiej to wygląda :twisted: w ringach jest po cztery żarówki, czyli kolor możesz dać jaki chcesz
sonnen_x Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 rob masz może fotkę autka z profilu? Chciałbym zobaczyć jak się te fele prezentują w całej okazałości...
Gość rob Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 jeśli chodzi o profil, to niestety mam tylko takie [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2007, 19:52 _________________________________________________tu masz jeszcze link do kolegi, od którego je kupiłem jest pare ciekawych fotek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4766.0
Pelex Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Super statek bardzo mi się podoba napęd Q coś pięknego kolorek i fela,piękna ta
sonnen_x Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 no spoX nawet...:-) a te chromy na lusterkach to malunek czy nakładki?
Pikolo Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Git autko Robi i nadodatek Avancik. Jednak te lampki FK cz DEPO jak tam kto woli dużo zmieniają. Jak założyłem te lampki i sciągnołem wszystkie emblematy Audi bo szły do polerki to te czuby amerykańskie niewiedziały co to za marka lol.
Gość rob Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 no spoX nawet...:-) a te chromy na lusterkach to malunek czy nakładki? nakładki IN-PRO
Gość rob Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ten grill troche ja szpeci jak fundusze pozwolą, będzie inny
Nowak_zg Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 jaki bedzie ;> ? rsowski gril (wg mnie znacznie lepiej bedzie pasowal niz od eSki) ? fela sie prezentuje kozak do tego czarna buda no i avant :gwizdanie: jak wiadomo znacznie lepszy niz sedan (bez urazy dla sedanowcow) dla mnie jest kozak
michal.z Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Bardzo ładne auto. Jaki to dokładnie model felg?
Nowak_zg Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 michal.z jest to model RS bo pochodza od audi RS4 tutaj masz link do aukcji: http://allegro.pl/item254480595_nowe_felgi_audi_vw_nowy_model_rs_4_16_.html
PABLO Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Miałem tego farta widzieć w realu to dzieło, ale tylko raz Powiem wam tyle ze zdjęcia to nic w porównaniu jak to wygląda na zywo :> P.S. Rob kiedy podbijesz do nas na spocika.
Gość rob Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 michal.z jest to model RS bo pochodza od audi RS4 tutaj masz link do aukcji: http://allegro.pl/item254480595_nowe_felgi_audi_vw_nowy_model_rs_4_16_.html tylko na 16" szkoda kasy Rob kiedy podbijesz do nas na spocika. kto to wie, spontan rulezz
Nowak_zg Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 rob tez sadze ze na 16 szkoda kasy wg mnie 17-18-19 to dobry rozmiar do a4 tylko ze dalem pierwszy link ktory znalazlem z tym modelem
mega13 Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 Audi jest po prostu ZAJE.... !! Cudo!!
Rekomendowane odpowiedzi