hejneken Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Witajcie. Prosiłbym o analizę logów w celu sprawdzenia czy wszystko jest ok Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
roman_tyk Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Obawiam sie ze do pelni szczescia potrzeba ci reaktywacji przeplywki. Popatrz w filtr powietrza przy okazji,najlepiej podmienic od znajomego na próbę.
hejneken Opublikowano 23 Września 2012 Autor Opublikowano 23 Września 2012 Obawiam sie ze do pelni szczescia potrzeba ci reaktywacji przeplywki. Popatrz w filtr powietrza przy okazji,najlepiej podmienic od znajomego na próbę. Po za tą przepływką wszystko ok ? aha da się na vagu sprawdzić moment obrotowy ? Bo nie wiem czy mam serie czy po wirusie
vauxhall95 Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 serie z niedomagajaca przeplywka
hejneken Opublikowano 23 Września 2012 Autor Opublikowano 23 Września 2012 Powiedz mi jeszcze jakie są objawy niedziałającej przepływki ?
Mauros88 Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Log 003 zobacz mase powietrza ile powinno byc a ile mierzy przeplywka. W gornym zakresie obrotow nie mierzy juz tak jak powino.
hejneken Opublikowano 24 Września 2012 Autor Opublikowano 24 Września 2012 Dzisiaj odłączyłem wtyczkę o przepływki, odpaliłem samochód, przejechałem się chwile i jest znaczny spadek mocy, tak jakbym nie miał turbo... Czyli przepływka działa... więc dlaczego na logach wyszło inaczej ? to znak, że żywot przepływki dobiega końca ? :/
spanky Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Dzisiaj odłączyłem wtyczkę o przepływki, odpaliłem samochód, przejechałem się chwile i jest znaczny spadek mocy, tak jakbym nie miał turbo... Czyli przepływka działa... więc dlaczego na logach wyszło inaczej ? to znak, że żywot przepływki dobiega końca ? :/ działa , ale nie tak jak powinna , podmień z innego auta na próbę i wymien filtr powietrza na nowy
hejneken Opublikowano 24 Września 2012 Autor Opublikowano 24 Września 2012 Dzisiaj odłączyłem wtyczkę o przepływki, odpaliłem samochód, przejechałem się chwile i jest znaczny spadek mocy, tak jakbym nie miał turbo... Czyli przepływka działa... więc dlaczego na logach wyszło inaczej ? to znak, że żywot przepływki dobiega końca ? :/ działa , ale nie tak jak powinna , podmień z innego auta na próbę i wymien filtr powietrza na nowy filtr powietrza wymieniałem w czerwcu, z podmianą przepływki ciężko bd... :/ Mógłbym podmienić z 1.8 T ale czy to coś pomoże jeśli mam AFN'a ? EDIT: no i chyba znalazłem przyczynę.. okazało się, że mam nieoryginalny przepływomierz... Jaki był nr katalogowy oryginalnej przepływki dla afna rocznik 98 ?
przemik Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Od roku modelowego 1998 do 2001 w oryginale szedł przepływomierz Bosch a jego numer to 028906461
Rekomendowane odpowiedzi