Tommy Gun Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 W ramach małego odstresowania wpisujcie swoje szalone pomysły
kalik Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 WTF??? Przepraszam, bez urazy, ale temat pokroju: Psy sikają na moje auto lub Sąsiad pluje na moje auto.... Część forumowiczów pewnie skojarzy tematy.....
insane_Infinity Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 wylać na przednią szybę odstraszacz na dziki ..hehhe
talib1990 Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 pomyśl wtedy jakbyś zareagował jakby tobie ktoś coś zrobił z audicą... wolałbym mu dać po mordzie, puknąć żone ale auto zostawić w spokoju ... nie życze Ci zobaczyć z rana porysowane gwoździem 12 elementów jak ja z 3 miesiące temu
insane_Infinity Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 zresztą zależy jakiemu wrogowi , jak ma fajną żonę to ja puknąć
OTom Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 zresztą zależy jakiemu wrogowi , jak ma fajną żonę to ja puknąć a jak ma audi ... to w tym audi
bigos_s Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 pomyśl wtedy jakbyś zareagował jakby tobie ktoś coś zrobił z audicą... wolałbym mu dać po mordzie, puknąć żone ale auto zostawić w spokoju ... nie życze Ci zobaczyć z rana porysowane gwoździem 12 elementów jak ja z 3 miesiące temu Z Twojej wypowiedzi wynika że wolałbyś mieć pukniętą żonę tego ranka niż zobaczyć te "porysowane gwoździem 12 elementów"
Tommy Gun Opublikowano 27 Września 2012 Autor Opublikowano 27 Września 2012 zresztą zależy jakiemu wrogowi , jak ma fajną żonę to ja puknąć a jak ma audi ... to w tym audi Hehe ale miazga, cock and ball torture Mnie raz jedna osoba pytała jak komuś zatrzeć silnik to stwierdziłem że wlanie ludwika do oleju załatwiłoby sprawę
Ciepły Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Boll Zmywacz lakieru Spray 400 ml Jednak ja bym nikomu nie zniszczył auta jak jest problem lepiej sie dogadać albo miedzy sobą. Nie chciałbym mieć zniszczonego samochodu również ja bym nie zniszczył.
Mario22 Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 pomyśl wtedy jakbyś zareagował jakby tobie ktoś coś zrobił z audicą... wolałbym mu dać po mordzie, puknąć żone ale auto zostawić w spokoju ... nie życze Ci zobaczyć z rana porysowane gwoździem 12 elementów jak ja z 3 miesiące temu Z Twojej wypowiedzi wynika że wolałbyś mieć pukniętą żonę tego ranka niż zobaczyć te "porysowane gwoździem 12 elementów" :polew::polew::polew:
Tommy Gun Opublikowano 27 Września 2012 Autor Opublikowano 27 Września 2012 Boll Zmywacz lakieru Spray 400 ml Jednak ja bym nikomu nie zniszczył auta jak jest problem lepiej sie dogadać albo miedzy sobą. Nie chciałbym mieć zniszczonego samochodu również ja bym nie zniszczył. Ciepły - nie traktuj tego tak na poważnie. ten temat to science fiction bo nikt z nas nie chciałby zniszczyć drugiej osobie auta. liczy się pomysł, a im bardziej rzeźnicki tym lepiej
Ciepły Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 A no to chyba zle zrozumiałem Niemniej jednak spray robi robotę i jest bardzo dyskretny Pssss... i blacha
KIKO80 Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 odstraszacz na dziki jak to usunac wy***ali mi to w lokalu nie zycze tego nikomu.taka jest konkurencja
sebulba Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 Uszczelnienie szczelin pomiędzy drzwiami pianką montażowa z pistoletu.
muszka76 Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 a moze tak pianka gleboko do tlumika?
tomash77 Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 Położyć kanapkę lub kromkę chleba na masce lub dachu Ptaki dokończą robotę
Tommy Gun Opublikowano 29 Września 2012 Autor Opublikowano 29 Września 2012 Raz widziałem jak do starego kredensa(dużego fiata) ktoś wsadził kiełbasę do rury wydechowej
trepek Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Wysmarować kupą klamki zewnętrzne od wewnętrznej strony. Resztę kupy równomiernie rozetrzeć na przedniej szybie i wsadzić do podszybia, na filtr kabinowy.
julo23 Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Boll Zmywacz lakieru Spray 400 ml Jednak ja bym nikomu nie zniszczył auta jak jest problem lepiej sie dogadać albo miedzy sobą. Nie chciałbym mieć zniszczonego samochodu również ja bym nie zniszczył. Ostatnio się spotkałem z taką sprawą... Rumuny chodziły po parkingu przed galerią i myli szyby brudną szmatą, jakiś starszy facet im odmówił bo miał czyste auto, ukratkiem psikli mu ten specyfik i po zacieku lakier zszedł aż do gołej blachy. Gnojki mają tupet... czasami jak ktoś odmówi mycia to proponują pilnowanie za opłatą - bo jeszcze ktoś porysuje.
Rekomendowane odpowiedzi