Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Stabilizatory z RS4 B7 do zwykłej A4 B6 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jutro potestuje to napisze :naughty:

Opublikowano

Tak jak pisałem .Cena kosmos .Sam przedni o 100 zł :evil: tylko ciekawe dlaczego ?

Zamawialem niedawno sporo rzeczy w ASO i ceny podskoczyly.

Dokladka s-line tyl kiedys kosztowala 700-750, teraz 880 w detalu (!).

EOT.

Opublikowano

euro spada więc ceny części też muszą :) poczekamy chwile :)

Opublikowano

cena niby kosmos ale jezeli mialbym instalowac przod + tyl to zrobilbym to raz jeszcze pod warunkiem ze amory nie sa wybite i zawiecha jest co nieco obnizona

u siebie mam -30mm + RS4 na przodzie i tyle + nowe bilsteiny b6 na przodzie i tyle + dobre opony o w miare niskim profilu i przyzwoitej szerokosci (u mnie 225/40) i auto jest nie do poznania na zakretach.

jezeli komus to jeszcze by nie wystarczalo to jeszcze dodac szersza opone + dobry gwint + worek ziemniakow do bagaznika

Opublikowano

cena niby kosmos ale jezeli mialbym instalowac przod + tyl to zrobilbym to raz jeszcze pod warunkiem ze amory nie sa wybite i zawiecha jest co nieco obnizona

u siebie mam -30mm + RS4 na przodzie i tyle + nowe bilsteiny b6 na przodzie i tyle + dobre opony o w miare niskim profilu i przyzwoitej szerokosci (u mnie 225/40) i auto jest nie do poznania na zakretach.

jezeli komus to jeszcze by nie wystarczalo to jeszcze dodac szersza opone + dobry gwint + worek ziemniakow do bagaznika

Czyli po całości grubo ponad 3k zł ??? ;(

Tak czy inaczej warto.....

Opublikowano

nie tak grubo ponad,ja sie zamknalem w 3k :wink4:

Opublikowano

liczac opony (ktoretak czy owak trzeba miec to faktycznie 3 peknie ale liczac elementy typowo w kierunku performance:

stabi przod + tył > 800

sprezyny > 400

amory bilstein b6 przod i tyl > 1300

mamy 2,5k i szczerze bardziej sensowny mod niz np kiera od RS4 ;) ...ktora za to goruje w kategorii design

Opublikowano

liczac opony (ktoretak czy owak trzeba miec to faktycznie 3 peknie ale liczac elementy typowo w kierunku performance:

stabi przod + tył > 800

sprezyny > 400

amory bilstein b6 przod i tyl > 1300

mamy 2,5k i szczerze bardziej sensowny mod niz np kiera od RS4 ;) ...ktora za to goruje w kategorii design

Nie ma co mowic trzeba zaczac odkładać złotówki na cos co naprawde może poprawić jazde....

Opublikowano

oj poprawia i to baaaaardzo, na zakrętach auto jest nie do poznania, po prostu rewelka, wogóle się nie przechyla, teraz muszę fotele jeszcze wymienić żeby lepiej mnie trzymały :gwizdanie:

ale wracając do tematu jazda jest dużo dużo lepsza, nie ma się co zastanawiać, wymieniać Panowie :naughty: :naughty:

Opublikowano

oj poprawia i to baaaaardzo, na zakrętach auto jest nie do poznania, po prostu rewelka, wogóle się nie przechyla, teraz muszę fotele jeszcze wymienić żeby lepiej mnie trzymały :gwizdanie:

ale wracając do tematu jazda jest dużo dużo lepsza, nie ma się co zastanawiać, wymieniać Panowie :naughty: :naughty:

oj kusita pany,oj kusita :chytry:

chyba nie zdołam się oprzeć :gwizdanie:

moje poprzednie gumy (Michelin Pilot Sport) wytrzymały 20k km,obecne Potenzy chętnie zużyłbym nawet szybciej :decayed: więc chyba wyjścia nie mam :wink4:

PS.stabilizator RS4 pomaga tylko w zakrętach,na komforcie na prostej nic się nie traci,tak :cool1:

Opublikowano

Moooze jest nieco sztywniej... ale nie powinienes odczuc.

Opublikowano
  • Autor

Przy zwykłym zawieszeniu już czuć różnice :naughty: bez tych 3 tys.....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja bym się pisał na tył, ile to teraz kosztuje? I ile sie czeka? ;)

ps. juz wiem ile tyl kosztuje, 344,- bez rabatow, w salonie. jak by kogos ta informacja obchodzila ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie jak po kilku miesiącach użytkowania dalej takie dobre opinie po zimnach :gwizdanie:

Opublikowano

Czlowiek sie przyzwyczaja momentalnie... ciezko cokolwiek powiedziec. :gwizdanie:

Musialbym teraz pojezdzic autem bez takich stabilizatorow. :wink4:

Opublikowano

myslalem ze jak je dorzuce u siebie do zóltych KONI to juz sie wiele nie zmieni, no i ... sie milo rozczarowalem, roznica zdecydowanie odczuwalna, auto jedzie jak tramwaj po szynach tylko gumy piszcza na zakretach, jak bym mial drugi raz kupic to bym sie nie zastanawial

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Przeczytalem caly watek - i też chciałbym do mojej niuni ( B7 Avant ) wrzucic te "drazki" ;)

Zamawiałbym komplet ( przod+tyl raczej bez gumek ) - Wąski są jakieś szanse na zamowienie ? Jak z cenami ?

Pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Na razie nie ma chętnych -a jeden komplet -cena może być mało atrakcyjna :)[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 07:51_________________________________________________Dostałem kilka maili z zapytaniem kolejnego zakupu.Więc odnawiam zapytanie kto jest chętny ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

panowie.. jest ktos chetny na stabilizatory ? ja jestem zainteresowany... ale zamawiając 1 szt to chyba cena nie bedzie atrakcyjna ;p

Opublikowano

Ja mam swój do sprzedania. Oferta w dziale Sprzedam :hi: