Hans47 Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Witam forumowiczow klubu a4 chcialbym przedstawic swoja pierwsza a4. Serdeczne pozdrowienia dla poprzedniego wlasciciela i rowniez klubowicza "WAMPIR"a tak jak obiecalem dolaczam do klubu Auto zakupione w Kwietniu tego roku niestety z braku czasu dopiero teraz sie odzywam. Auto przed zakupem http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/czerwona-suczita-a4-1-8-adr-233073/ I dzis: Aktualne radio Przez ten czas dokonane mody: Wnetrze -podswietlane sloneczniki -przycisk ryglowania drzwi (niestety tylko zamykanie podloczone do alarmu) -podlokietnik -tunel z uchwytami na kubki -tylne glosniki (org) -roleta tylnej szyby -kratki z polifta (dementuje plotki ze nie pasuja z anglika jedyny problem to nie mozna wysoko ustawic nadmuchu na boczne szyby sa dogory nogami) -fotele ze skory (rowniez anglik) -lampki tylnych slupkow -alarm spy 5000m z powiadamianiem (polecam) -swiatla do jazdy dziennej na halogenach (modul sd2) -lampka z podswietlanymi przyciskami i oswietleniem ambiente (lampka pochodzi z audi TT ambiente zrobilem sam) Car AUDIo: -radio alpine cda-9887r -skrzynia band pass JBL GTO 1204BP -kondensator 2F Crunch -glosniki seria (bez-sens zmieniac bardzo dobrze graja) Wyglad zewnetrzny: -nie zmieniam nic jestem przeciwnikiem jakiego kolwiek tuningu pochodzacego z innego zrodla niz marka audi ew durna naklejka ktora chetnie zmienie na wlepe forumowa Mechanika: rowniez nic ale chodzi mi po glowie turbinka Plany: -spryski razem ze zderzakiem -moze ksenon jak nie bedzie mi zaklucal pracy cb i radia -rozne pierdoly pod tytulem podswietlanie led pod lusterkiem i nogami -ogolnie jestem gadzeciarz elektroniczny wiec moze jakies tv i zestaw glosnowmowiacy. Awarie: -Klima- uwaga na gumowe przewody zakopalem sie w piasku waz docislo do lapy silnika i pssss koszt 450 zl dzieki bogu nie urwali gwintu sprazarki co podobno graniczy z cudem -immobilaizer cos nie laczy gasnie silnik a tak pozatym wszystko ok Pozdrawiam prosze o opinie Hans
Duds Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Kolego mógłbyś coś więcej napisać o tym alarmie? Jakie koszta, jak to się sprawuje? Może być na PW. PS Świetna bryka
Hans47 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Opublikowano 29 Września 2012 Alarm swietna sprawa dla ludzi ktorzy chca miec auto pod stala kontrola. Alarm sam zakladalem wiec koszt zalozenia nie mam pojecia natomiast w zakupie nie jest drogi 239zl. Odleglosc komunikacji z pilotem to jakies 500-700m w terenie otwartm przy dobrej pogodzie natomiast w terenie zabudowanym 100-300m na parkingu podziemnym nie bardzo do 30-50m przypuscmy ze mieszkasz w bloku na 10 pietrze a samochod stoi jakies 100m od budynku to dziala ma wszystkie funkcje jakie moze miec alarm otwieranie bagaznika domykanie szyb odciecie obwodu funkcja anty napadowa ktos wyciaga cie z fury i chce odjechac naciskasz przycisk auto staje (pilot nie powinno sie nosic razem z kluczykiem) . Mam podlaczona mikrofale czujnik stosowany w kabrioletach czyli gosc podchodzi do samochodu zaglada ok 20 sec ostrzega na pilocie i pyka syrena (odstrasza) czujnik uderzeniowy pukniecie w auto niekoniecznie mocne-info na pilocie wibruje i brzeczy za kazdym razem. Instalacja raczej dla wprawionych w boju elektronikow ok 20 przewodow do podlaczenia pol dniowki roboty. Ale warte zachodu polecam w 100% czlowiek spi spokojnie nawet jak z okna samochodu nie widzi.
Martinor Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Ładnie się prezentuje... Widać że poprzedni właściciel dbał i oby tak dalej... Co do alarmu jaki założyłeś to dobra rzecz... Ja u siebie też myślę nad alarmem i chyba coś takiego sobie zapodam...
Hans47 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Doszly dwie nowe rzeczy Lusterko fotochrom a4 b7 Lusterka zewnetrzne podswietlane
OLI_B5 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Widzialem dzisiaj na mieście , ładne auto
Hans47 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2013 Tak a gdzie ? Zrobiles juz swojego ?
OLI_B5 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Na wylocie z warszawskiej , stałem obok Ciebie ale patrzałes w druga strone, jakos koło 13-14
Hans47 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2013 Calkiem mozliwe trza bylo jaka cegla rzucic na nastepny raz trab albo co pogadamy. No ! 4x szyby zrobione v podgrzewane skory v Fis ukonczony
twister13 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Siemanko, Twoja furka też niczego sobie, fajnie przymodzona tylko jakoś rażą mnie czarne klamki pryśnij w kolor ale to też rzecz gustu.
Martinor Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Przyjemna maszyna... Powodzenia w modzeniu...
Hans47 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 Doszly nowe bajery Zestaw glosnomowiacy Nokia ck-200 I termometr wyrezany ze starego licznika pokazuje temp wewnatrz.
Marc!n Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Bajery dobre chociaż temp w kilmie chyba można zobaczyć jak nie wiesz czy Ci zimno czy nie:decayed: Lepiej zrób dobre fotki dekorów, bo coś się chyba zmieniło nieprawdasz?
Hans47 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 zmienilo jest ciciek ala gepard. A w klimatroniku nie mam odczytu z czujnika wew wartosc rowna 0 a klima dziala bez zarzutow.
JawoR36 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Awarie:-Klima- uwaga na gumowe przewody zakopalem sie w piasku waz docislo do lapy silnika i pssss koszt 450 zl dzieki bogu nie urwali gwintu sprazarki co podobno graniczy z cudem Za który wąż niby dałeś 450zł?
Mceleron Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Fajne, autko, mam taki sam kolorek, ale muszę doprowadzić do takiego stanu autko jak Ty masz, bo naprawde, super wygląda zastanawiałem się jak wyglądają w tym kolorze lampy z poliftu, powodzenia w dalszych modyfikacjach.
Rekomendowane odpowiedzi