Majkel Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 a po co ci góra?? pdc będziesz rezał???---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- Maniek ty małym latasz kuknij w aso w de Góre potrzebuje, bo ta listwa niby "ochronna" czy jak to się tam w etce zwie nie będzie moim zdaniem pasowała pod spód s-line A co do cen w DE, już kiedyś sprawdzałem i wychodzi to dokładnie tak samo po przeliczeniu... ale ebay'a dziennie przeglądam, może coś sie wkrótce pojawi w rozsądnej kasie
ucho.77 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 :eusathink:która ta srebrna z góry ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ----------
Majkel Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 :eusathink:która ta srebrna z góry---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/mod/Sline/rear11.JPG nie, nie... ta to już dawno jest czarna u mnie Nie widać jej aż tak na zdjęciach, chodzi o 8E5807415B - listwa ochronna Jakoś mi się to optycznie będzie gryzło z 2 wypustami na wydechy w zderzaku, więc góre też wymienie
Majkel Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Mnie się nie pytaj - niejeden już się zdziwił na widok tej listwy Passaty miały tego multum, a w B6 to taki rarytasik
pajda Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 no no coś tu sie dzieje , a jaki ma nr ta dokładka sline pod 2 kominy ? i ile $ może u siebie takie coś zorganizuje
Majkel Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 no no coś tu sie dzieje , a jaki ma nr ta dokładka sline pod 2 kominy ? i ile $ może u siebie takie coś zorganizuje 8E9 807 521 G GRU - z rabatem w aso jakieś 850 zeta :facepalm:
pajda Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 no no coś tu sie dzieje , a jaki ma nr ta dokładka sline pod 2 kominy ? i ile $ może u siebie takie coś zorganizuje 8E9 807 521 G GRU - z rabatem w aso jakieś 850 zeta :facepalm: pogieło ich, no to chyba nie bedzie u mnie 2 kominów
ucho.77 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 pogieło ich, no to chyba nie bedzie u mnie 2 kominów nie wierzę
Majkel Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 No to kolejny modzik mam za sobą - wczoraj z chłopakami z Katowic na spocie zmieniliśmy kierownice u mnie, wpadła multifunkcja z A6 s-line cała w pikowanej skórze Z tego miejsca wielkie podziękowania dla Tolka i Pajdy za sprawne ogarnięcie tematu oraz dla Artura za chęci pomocy przy testowaniu ABS Mniej więcej tak teraz wygląda mój środek
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wszystko fajnie ale ten czerwony FIS to już przesada
Majkel Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wszystko fajnie ale ten czerwony FIS to już przesada wiedziałem że to napiszesz... spoko, i na wymiane FIS-u przyjdzie pora
horny devil Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nawet mój ma więcej kolorów <lol>
akjam Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Fajny modzik, oblookany na żywo. I o tym czerwonym FISie już mówiłem na spocie...
ucho.77 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 też byście chcieli mieć taki fis,za niedługo to rarytas będzie:naughty:
Majkel Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 Panie i Panowie... pora na mały up'date mojego wątku Już jakiś miesiąc temu na aucie zawitały nowe koła... wybór padł na touaregi 9x19'' Zdjęcia zrobiłem na szybko i tak to mniej więcej teraz wygląda... Wiem, wiem... hamulców nie widać... ale jak dobrze pójdzie, to już w tym tygodniu ogarne swap na 320/288 (dzięki czaki & siemian za elegancki towar i ekspresowe wysyłki ) Przód po zakupie wyglądał tak... póżniej delikatne śrutowanie i malowanie i na tą chwile jest tak, myślę że taki kolor zacisków będzie fajnie się komponował z nowym kołem: Nad tyłem musze jeszcze troche popracować Tarcze i klocki również wpadną nowe, wybór padł na OZ i ori klocki - a jak się te niby ori będą spisywać, to zobaczymy aaa.... no i listwy z S4 od jakiegoś czasu również cieszą oko
Rekomendowane odpowiedzi