dani270 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Witam koledzy mam pytanie jak to jest siganie autem ze sztywna zawieszka na naszych drogach i np. kostce brukowej. Chodzi mi glownie o halasy w aucie np trzeszczenie roznych elementow i np jakies stuki i tpd. dzwieki.
Frimuś Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Na logike twarde zawieszenie-mniejszy komfort stuka puka ale ogolnie nie jest tak zle.
rafal9119 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 u mnie tez plastiki trzeszcza a przewaznie boczki w drzwiach z przodu cos sie trzesie w srodku
iglako Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Do wszystkiego z czasem sie mozna przyzwyczaic
bialy986 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Też mam obniżone zawieszenie i troszkę twarde.Po nierównościach plastiki się odzywają,trzeszczą co trochę denerwujące czasem jest,ale wystarczy radio podgłośnić i ok:decayed:
seb2sjc Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 na naszych drogach najwięcej koleiny wkurzają bo wtedy trzeba umiejętnie jeździć by nie urwać ekologii...
dani270 Opublikowano 5 Października 2012 Autor Opublikowano 5 Października 2012 Koledzy a powiedzcie mi jaka jest roznica w sztywnosci miedzy sprezynkami weitec 30/30 a seria 1BE? Czy 1BE sa duzo mieksze? Mam wstawione te weiteca i mam juz ich dosc bo duzo smigam po kiepskiej drodze i kostce brukowej. Jakie sprezynki sa najlepsze do komfortowej i szybkiej jazdy? Z gory dzieki.
..::KoNik::.. Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 1be jest ok... nie ma takiej tragedi jak na typowo sportowych springach... Jak masz dosc weitec to za dobra cene odkupie
dani270 Opublikowano 6 Października 2012 Autor Opublikowano 6 Października 2012 Chetnych na Weitec i na amorki KONI SDP 55 na przod zapraszam na pw.
radimm Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 ja mam sprężyny weitec + amory 1be i u mnie jest dość twardo w porównaniu do tego samego zesatwu ze sprężynami 1be, ale jak ktoś wyżej napisał: do wszystkiego można się przyzwyczaić
Rekomendowane odpowiedzi