Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym tam został przy Daytonie.. ten kolor rwie suty :slina:

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 334,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Super Szymek decyzja.. ile wyszla w takiej konfiguracji ? Ps. Wplacaj za summer cars party :)

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2

Opublikowano

we wrześniu 7,8 w Katowicach będzie najnowsze rs6 .

Opublikowano

Opcja kolorystyczna nr 1 zdecydowanie lepsza :decayed:

Opublikowano
widzicie jak Go zmotywowałem?! napisałem, że ma brzydkie i nudne auto i już RS'a zamówił :decayed: a tak serio to kiedy planowany odbiór? na Bukowinę będzie? :naughty:

Będzie na BT. Odbiorę pewnie styczeń/luty

gratki!!!

właśnie miałem pytać na kiedy odbiór

zimówki wrzuciłeś w cenę auta?

Opublikowano
  • Autor
widzicie jak Go zmotywowałem?! napisałem, że ma brzydkie i nudne auto i już RS'a zamówił :decayed: a tak serio to kiedy planowany odbiór? na Bukowinę będzie? :naughty:

Będzie na BT. Odbiorę pewnie styczeń/luty

gratki!!!

właśnie miałem pytać na kiedy odbiór

zimówki wrzuciłeś w cenę auta?

Nie wrzucałem zimowych, felgi i opony kupię oddzielnie

Opublikowano

Daytona z czarnymi dodatkami robi większą robotę:slina:

Opublikowano

No dobry wybór wreszcie się zdecydowałeś na tego RS :banan::kox:

Opublikowano

bierz Szymon pakiet serwisowy plus, cena 300netto m-c to śmiech bo robiąc 30tys rocznie same filtry i oleje wyjdą z przeglądem wyjdą drożej niż ten pakiet, a dodatkowo, tarcze, klocki, pióra wycieraczek. Najlepsze że cena pakietu jest taka sama dla 2.0TDI i dla RS6 o ile w 2.0TDI bym się zastanawiał to przy RS6 to jest złota sprawa.Same klocki do mnie z 2tys będą kosztować. Ja ceramiki nie brałem ale Ty mając caremike, też w tym pakiecie masz wymianę jakby się coś działo.

Tak jak liczyłem to biorąc ten pakiet na 150tys km to ostatnie 50tys km wymiany oleju, filtrów klocków wychodzą gratis w porównaniu do płacenia samemu za wszystko.

Opublikowano
  • Autor
bierz Szymon pakiet serwisowy plus, cena 300netto m-c to śmiech bo robiąc 30tys rocznie same filtry i oleje wyjdą z przeglądem wyjdą drożej niż ten pakiet, a dodatkowo, tarcze, klocki, pióra wycieraczek. Najlepsze że cena pakietu jest taka sama dla 2.0TDI i dla RS6 o ile w 2.0TDI bym się zastanawiał to przy RS6 to jest złota sprawa.Same klocki do mnie z 2tys będą kosztować. Ja ceramiki nie brałem ale Ty mając caremike, też w tym pakiecie masz wymianę jakby się coś działo.

Tak jak liczyłem to biorąc ten pakiet na 150tys km to ostatnie 50tys km wymiany oleju, filtrów klocków wychodzą gratis w porównaniu do płacenia samemu za wszystko.

Bierem, gwarancje na 150 tkm i 5 lat też. Tylko w sumie po co ?

Opublikowano

Szymek, powiedz mi no kolego, czy to coś będzie jechało tak szybko jak boeing?? :grin::grin::grin:

Graty zamówienia, oczywiście na przejażdżkę też się piszę :kox: A nie było możliwości odebrania auta w Ingolstadt? Znajomy tu kiedyś zamówił nową TTkę i miał ją do odebrania w ingolstadt, fajna przygoda, podróż potem przez Europę, podobno lux zorganizowane, widzisz jak auto zjeżdża windą do Ciebie :shock3:

Opublikowano

ale kuredu chyba chodziło o pakiet serwisowy nie gwarancje - bo jak masz auto na gwarancji to za olej , filtry itp musisz płacić i tak a jak masz pakiet serwisowy to płacisz za to miesięcznie ale jak masz przegląd to jest on za free razem z materiałami :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale kuredu chyba chodziło o pakiet serwisowy nie gwarancje - bo jak masz auto na gwarancji to za olej , filtry itp musisz płacić i tak a jak masz pakiet serwisowy to płacisz za to miesięcznie ale jak masz przegląd to jest on za free razem z materiałami :decayed:

Bartku postawiłem przecinek po słowie bierem ktore odnosiło sie do pakietu o którym pisał drugi Bartek. A o gwarancji to jeszcze pomyślę :grin:

Opublikowano

No nie mam pytań stary... chciałbym móc mieć taki gest żeby przy okazji wizyty w ASO pyknąć sobie zamówienie na eReSa... :grin:

Gratulacje!

Opublikowano
  • Autor
Szymek, powiedz mi no kolego, czy to coś będzie jechało tak szybko jak boeing?? :grin::grin::grin:

Graty zamówienia, oczywiście na przejażdżkę też się piszę :kox: A nie było możliwości odebrania auta w Ingolstadt? Znajomy tu kiedyś zamówił nową TTkę i miał ją do odebrania w ingolstadt, fajna przygoda, podróż potem przez Europę, podobno lux zorganizowane, widzisz jak auto zjeżdża windą do Ciebie :shock3:

Zobaczymy jaka będzie różnica i czy będzie odczuwalna. A co do odbioru w Ingolstadt to zapytam

Opublikowano

Ale Szymek napisal gwarancje dodatkowo tez bierze.

Ja tez wzialem na 5lat/150tys i przy moich przebiegach rocznych wystarczy. Nie wiem tylko co z ewentualnym podniesieniem mocy w okolice 700KM. Rozsadek podpowiada ze seria wystarczy, ale kusic bedzie...

Opublikowano
  • Autor
No nie mam pytań stary... chciałbym móc mieć taki gest żeby przy okazji wizyty w ASO pyknąć sobie zamówienie na eReSa... :grin:

Gratulacje!

Nie no Michał aż tak to nie mam dobrze. Wiesz że debata trwała długo a zamówienie złożyłem bo dostałem ciekawą propozycję. Spoko jeszcze nie sram sianem, a jak już będę to kupie Aventadora albo Pagani

---------- Post dopisany at 16:35 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ----------

Ale Szymek napisal gwarancje dodatkowo tez bierze.

Ja tez wzialem na 5lat/150tys i przy moich przebiegach rocznych wystarczy. Nie wiem tylko co z ewentualnym podniesieniem mocy w okolice 700KM. Rozsadek podpowiada ze seria wystarczy, ale kusic bedzie...

Będzie kusić i to bardzo. Zwłaszcza że pewnie po jakimś czasie jak już przejrzą silnik na wylot. To po modach typu dolo, wydech itp spokojnie pyknie 8 z przodu. Oby tylko Tip był wytrzymały.

Opublikowano

Swietnie!

juz chyba lepszego audi miec nie mozna(niz RS6)... 3mam kciuki, zeby obylo sie bez komplikacji przy odbiorze!

Opublikowano

Ups, to przecinek mi umknal :embarrassed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.