Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Poczekamy na strojenie :decayed: a podobno nie da się zrobić 3,5 hie hie

---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------

a tak na serio, to jaki wynik przewidujesz ? 420 w stocku + full-dolot, turbo , strojenie = ???

Po sofcie było ok 520PS i 780 NM przy 31 stopniach na stronicu jeździł podobnie do fabrycznej RS6. Teraz nie mam pojęcia co będzie, marzy mi się 7 z przodu ale to się okaże

To warto było włożyć tyle kasy co B7 za te 11% mocy więcej?

To jedzie na scietym booscie

Szymek podobno seria robiła 3,7 :wink:

Nowe Audi S6 przyspiesza do setki w 3,7 s – MotoFilm.pl - blog motoryzacyjny

---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ----------

To Vette pewnie by dostała baty ;)

raczej napewno ;)

https://www.facebook.com/photo.php?v=665461706825596&set=vb.188773417827763&type=2&theater

chodzi tez zacnie

Brzmi masakrycznie...:shock3:

Opublikowano
Poczekamy na strojenie :decayed: a podobno nie da się zrobić 3,5 hie hie

---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------

a tak na serio, to jaki wynik przewidujesz ? 420 w stocku + full-dolot, turbo , strojenie = ???

Po sofcie było ok 520PS i 780 NM przy 31 stopniach na stronicu jeździł podobnie do fabrycznej RS6. Teraz nie mam pojęcia co będzie, marzy mi się 7 z przodu ale to się okaże

To warto było włożyć tyle kasy co B7 za te 11% mocy więcej?

To jedzie na scietym booscie

Szymek podobno seria robiła 3,7 :wink:

Nowe Audi S6 przyspiesza do setki w 3,7 s – MotoFilm.pl - blog motoryzacyjny

0-60 mph chcesz zdjęcie ?

Opublikowano
O jakim zdjęciu mówisz

Seria miała 462/608 i w takim setupie robiła 0-96 w 3, 7-3, 8 mój błąd bo podawalem ten wynik jako 0-100

Opublikowano

ok zobaczymy ile bedzie po wystrojeniu.Po prostu chodzi o to ze juz walka o 0,2sek- 0,3sek na 100 takim kosztem finansowym plus wieksza mozliwosc awarii auta wydaje mi sie troche niewspółmierna.Wydech brzmi pięknie to na pewno warte.no chyba ze od 100km/h roznica jest kosmiczna.

Opublikowano

Oho, zaczyna się podawania "katalogowych" czasów i porównywanie z RL.

Szymek, mocne auto. Gratki naprawdę. Co do filtru. Też jest za filtrami fabrycznymi. Miałem dolot karbonowy APR i średnio raz na tydzień musiałem go myć. Piachu było co nie miara. Wyobraźnia podziałała. Bo to co miałem w puszce to na bank wpadło już do wnętrza silnika. Słabo.

Opublikowano

Szymon, a czas 100-200 mierzony był na obecnym setupie, bez strojenia?

Opublikowano

...hehe ale wszyscy wątek śledzą, nawet Chuck Norris wpadł :P

Opublikowano

Już wiem czemu na Puławskiej jest taki asfalt pozwijany ^^

Opublikowano
ok zobaczymy ile bedzie po wystrojeniu.Po prostu chodzi o to ze juz walka o 0,2sek- 0,3sek na 100 takim kosztem finansowym plus wieksza mozliwosc awarii auta wydaje mi sie troche niewspółmierna.Wydech brzmi pięknie to na pewno warte.no chyba ze od 100km/h roznica jest kosmiczna.

Niektorzy dla tych 0.2-0.3s wlosy z glowy wyrywaja. To jedt przepasc jesli chodzi o moce i jazde. Nie wspominam juz o roznicy przy wiekszych predkosciach.

Opublikowano

Brzmi masakrycznie...:shock3:

s6 fajne auto.... ale lepiej brzmi silnik GM akurat tu w znajomego patrolku nie w moim landku

Opublikowano

dla niektórych dźwięk zimnego R4 na PD będzie lepszy...

Opublikowano

:cool1:

Opublikowano

lol :)

Opublikowano

lol :)

dla mnie na pewno nie :grin:

Opublikowano

Czekamy na piąteczek :decayed: na razie ładnie gada i coś jedzie. Parametry ma te same co RS6 i widać praktycznie te same wyniki, deczko lepiej bo skrzynia szybciej działa. Zobaczymy teraz ile się da wystroić

Opublikowano

Czekamy :wink: i tak teraz wynik MEGA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...