szymeniu Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jaki mniej wiecej calkowity koszt tego moda wyjdzie? Chociaz rzad wielkosci podaj jesli mozesz. Dzieki.Sent from my GT-I9505 using Tapatalk podejrzewam, że dobre B6 albo B7 by się za to kupiło Z tą B7 trafiłeś co do szczegółów obiecałem że będę trzymał gębę na kłódkę. ---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 10:39 ---------- Jakby 4.0 tt było za mało. Chętnie odkupie na swapa Ja bym chciał stare V10 5.0TT na nowym tipie 8HP miazga A co do GTR'a to a pakietem AMS i kompletnie przebudowaną skrzynią, jest z niego zawodnik w trochę większej skali, tym już można się pokazać na zawodach typu Unlim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jaki mniej wiecej calkowity koszt tego moda wyjdzie? Chociaz rzad wielkosci podaj jesli mozesz. Dzieki.Sent from my GT-I9505 using Tapatalk podejrzewam, że dobre B6 albo B7 by się za to kupiło Patrząc na ceny allegro to pewnie i B8 zadbane i nie bite by wyszło Szymek - GTR GTR'em, ale ogień z duupy będzie jak chłopaki zakończą - a i środek przyjemniejszy niż w japońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 A co do GTR'a to a pakietem AMS i kompletnie przebudowaną skrzynią, jest z niego zawodnik w trochę większej skali, tym już można się pokazać na zawodach typu Unlim Przyczepkę części do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 A co do GTR'a to a pakietem AMS i kompletnie przebudowaną skrzynią, jest z niego zawodnik w trochę większej skali, tym już można się pokazać na zawodach typu Unlim Przyczepkę części do niego Na pytanie jak z trwałością GTR'a najczęściej odpowiada się wymijająco że to japońskie kapryśne dzieło sztuki inżynieryjnej a tak na serio to z pakietem AMS na silniku i HKS w skrzyni daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Lepiej monitoruj sytuacje bo Twoje magiczne pudeleczko zaraz bedzie. Moze dzisiaj juz ogarna ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 takie 1000/1200 w GTR ma 100-200 w około 4 sekundy także ... jest do czego dążyć w przyszłosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Chyba cisza przed burza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Mam nadzieje ze foto z RLa wrzuci.. ciekawe jaki myk robia z stronicem ze 800 Nm wytrzymuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Mam nadzieje ze foto z RLa wrzuci.. ciekawe jaki myk robia z stronicem ze 800 Nm wytrzymuje... trociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Mam nadzieje ze foto z RLa wrzuci.. ciekawe jaki myk robia z stronicem ze 800 Nm wytrzymuje... trociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardjack Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Nigdy nie jechałem tak mocnym autem jak ten GTR o którym pisze Szymon, ale wydaje mi się że podczas ostrego przyspieszania, to łeb urywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Wczoraj GTR-a na ruskiej widziałem około 18stej tablice DW chyba nowy nabytek bo ktoś czekał na miejsce przed sobą i dawał w palnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Wczoraj GTR-a na ruskiej widziałem około 18stej tablice DW chyba nowy nabytek bo ktoś czekał na miejsce przed sobą i dawał w palnik Szary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Wczoraj GTR-a na ruskiej widziałem około 18stej tablice DW chyba nowy nabytek bo ktoś czekał na miejsce przed sobą i dawał w palnik Szary? Ciemno było ale raczej czarnuch z głośnymi wydechami nawet na postoju warczał na wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 No to mamy tak, dobre i złe wieści. Zaczniemy od złych sterownik się nie chce poddać do końca, zaadaptowali program z RS6 i daje 570-580 i 760-800Nm trzeba czekać na sprzęt więc przedłuży się o kilka, kilkanaście dni. Wczesniej byl sam program czyli jakas blokada ? Miałem w lipcu wrzucony sam program i teraz żeby go zrobić znowu potrzebny jest "magiczne" pudełeczko, bo skrzynia wyrzuca limiterem i obcina na przepustnicy 50% przy 5000 obr/min. W tej chwili mam parametry takie 579PS i 800 Nm. Niutona wyżej nie będzie bo zabije skrzynie, za to rozłożą mi go w pełnym zakresie. ---------- Post dopisany at 19:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- Najważniejsze że mechanicznie wszystko gra. Mocno zredukowana temperatura w dolocie, no i 579 PS bez strojenia, ale już wiem że nie mam co liczyć na więcej niż 630-650 PS nic się nie martw - jakoś to będzie Młody jesteś i jeszcze kiedyś sobie kupisz coś mocnego - ważne że da się sprawnie wyprzedzać Ps. Mimo mocy, której nie do końca się spodziewaliśmy oczywiście na zloty Śląskie zapraszamy - Ty wiesz Szymek że u nas auto nie jest najważnieszjsze i wpadaj tym co masz - kreskami się nie przejmuj - papierem się nie jeździ. Ty to potrafisz człowieka pocieszyć Chciałem dojechać w piątek ale niestety Suzuki Swift 1,3 90PS nie dało rady się wyrobić z czasem do Krapkowic a co dopiero do Gliwic. Ale spoko zajadę jeszcze przed Bukowiną A co do mocy no cóż, będę musiał z tym żyć. Ale nie ma tego złego, dostałem propozycje kupna GTR'a z pakietem AMS alpha 12 1200PS i 1000Nm Mieszkam niedaleko krapkowic, ale jeszcze nie miałem okazji spotkać białasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Na razie to szykują jakąś niespodziankę, mam nie pytać i się odwalić na kilka dni. Poczekamy zobaczymy, zapną RL i sprawdzą czy to w ogóle jedzie. Co do GTR'a to Adam miał sprzedawać swojego tak jak stoi 650PS, ale zamówił osprzęt silnika z AMS i pakiet do skrzyni HKS. Z Krapkowic jest moja żona bywam tam na weekendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Na razie to szykują jakąś niespodziankę, mam nie pytać i się odwalić na kilka dni. Poczekamy zobaczymy, zapną RL i sprawdzą czy to w ogóle jedzie. Co do GTR'a to Adam miał sprzedawać swojego tak jak stoi 650PS, ale zamówił osprzęt silnika z AMS i pakiet do skrzyni HKS. Z Krapkowic jest moja żona bywam tam na weekendy To będę wyglądał białasa przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Szymek no widzę że to będzie chyba niezła niespodzianka:decayed: a powiedz jak tam synek się czuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Szymek no widzę że to będzie chyba niezła niespodzianka:decayed: a powiedz jak tam synek się czuje? Młody daje radę, ostatnio miał zapalenie płuc był w szpitalu ale wylizał się. Jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Szymek no widzę że to będzie chyba niezła niespodzianka:decayed: a powiedz jak tam synek się czuje? Młody daje radę, ostatnio miał zapalenie płuc był w szpitalu ale wylizał się. Jest git No to elegancko byle tak dalej:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi