szymeniu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dobra Panowie alarm okazał się jak narazie fałszywy. Wróciłem z krótkiej przejażdżki przed chwilą, a wcześniej skasowalem wskaźnik otwierając maskę. Po jedzie wyłączeniu silnika i poczekaniu 2min poziom pokazał to co wczoraj rano jedną kreskę poniżej max. Z tego co się dowiadywalem to skala jest na 8 kresek każda po 125 ml. Czyli na 1000 wziął mi jakieś 35ml. Chyba nie jest źle.
Tomeks Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 jak jest 8 kresek po 125 a jednej brakuje to skad te 35,jak to wyliczyłeś? ---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- a ok.,na 1000km,ale skucha:grin:
skrab Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dobra Panowie alarm okazał się jak narazie fałszywy. Wróciłem z krótkiej przejażdżki przed chwilą, a wcześniej skasowalem wskaźnik otwierając maskę. Po jedzie wyłączeniu silnika i poczekaniu 2min poziom pokazał to co wczoraj rano jedną kreskę poniżej max. Z tego co się dowiadywalem to skala jest na 8 kresek każda po 125 ml. Czyli na 1000 wziął mi jakieś 35ml. Chyba nie jest źle. Czym się Ty Szymeniu podniecasz, {szukasz dziury w całym}masz nowe auto, to jak będzie coś nie halo to jedziesz do serwisu i niech się tam martwią...
szymeniu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 No tak jest gwarancja itp ale mam stracha bo jak te specjalisty się zaczną uczyć na moim aucie to daleko nie zajade. Stąd moje zmartwienie
szymeniu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja nie wiem ale A6, 7, 8 w tej chwili to chyba żadna już bagnetu nie posiada
PABLO Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jaja że nie ma bagnetu Coraz więcej elektroniki, a co jak się popier^^li MMI i zacznie pokazywać jedną kreskę Jak by nie było to bagnecik zawsze powinien być, w końcu my też chyba możemy zaglądać pod machę a nie zostawiać to serwisowi.
turdzi Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja mam bagnet musialem sobie dokupic.Do S6 tez sie na pewno da kupic serwisowy.
szymeniu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Polityka cenowa zaskakuje, samochody klasy premium i trzeba kawałek drutu dokupować ... Ja wiem że nawet tam się nie powinno zaglądać bo od tego jest serwis, ale wielu z nas lubi wiedzieć co się dzieje z jego autem a tak powoli pozostanie tylko wyświetlacz albo MMI. Czekam na pierwsze auto w którym pod maską odsłonięte będą tylko korki do wlewu płynów a cała reszta szczelnie zamknięta
soolek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Polityka cenowa zaskakuje, samochody klasy premium i trzeba kawałek drutu dokupować ... Ja wiem że nawet tam się nie powinno zaglądać bo od tego jest serwis, ale wielu z nas lubi wiedzieć co się dzieje z jego autem a tak powoli pozostanie tylko wyświetlacz albo MMI. Czekam na pierwsze auto w którym pod maską odsłonięte będą tylko korki do wlewu płynów a cała reszta szczelnie zamknięta Takie auto jest/było - Audi A2 Niestety, ale zdecydowana większość nie zagląda pod maskę.
melman_zyrafa Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Większość to kompletnie nie wie, że olej się sprawdza... Albo tylko o tym słyszało... A pod maskę zaglądają tylko, gdy trzeba nalać płynu do spryskiwaczy. Prawda jest taka, że samochody będą wyglądać tak jak mówisz- bo takie są trendy. My jako świadomi użytkownicy się w te trendy nie wpisujemy. PS. Opcja sprawdzania oleju z poziomu wyświetlacza w aucie jest wg. mnie za***ista- można monitorować stan na bieżąco (np. codziennie) ale bagnet być powinien- chociażby do weryfikacji wskazań z wyświetlacza.
Buba Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 to że wyświetla to za***ista rzecz ale że nie ma fizycznie takiej opcji to tragedia. wiem że osoby kupujące tego typu auta nie mają pojecia o tym bo takie auta służą do zupełnie innych celów (bez urazy dla Szymona) ale upalaj teraz i niech ci czujnik padnie:shock3:
turdzi Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Polityka cenowa zaskakuje, samochody klasy premium i trzeba kawałek drutu dokupować ... Ja wiem że nawet tam się nie powinno zaglądać bo od tego jest serwis, ale wielu z nas lubi wiedzieć co się dzieje z jego autem a tak powoli pozostanie tylko wyświetlacz albo MMI. Czekam na pierwsze auto w którym pod maską odsłonięte będą tylko korki do wlewu płynów a cała reszta szczelnie zamknięta juz masz np: nowe 911 Cos pisles o wydechu.MG motorsport zrobilo juz jedna S8 i chyba Michal tez zrobil juz S6.Cenowo nadal taniej niz zagraniczna konkurencja , mozliwosc indywidualnego dostrojenia gloscnosci , no i jaksc z dwa razy lepsza niz niektorych renomowanych producentow.....
szymeniu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 No z tym Prosiakiem to mnie zaskoczyłeś, a co do wydechu to jak najbardziej tylko że nie bardzo wiem gdzie uderzyć bo nie robiłem takiej modyfikacji
Gracjan Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Uderzaj do MG, chłopaki spokojnie ogarną
szymeniu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Porsche Panamera GTS 430 (2012) VS Audi S7 (2012) acceleration 0-200 km/h - YouTube S6 za 2/3 ceny Panamery GTS spokojnie ją rozjedzie , o Panamerze S i 4S nawet nie wspomnę. na tym filmie eSka startuje z dołu, a Panamera z LC. Nie chcę nawet myśleć co byłoby gdyby eSa też poszła z Launch
turdzi Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 MG robi juz na prawde tluste fury ferrari prosiaki gtry sa u nich bardzo czesto a plusem jest to ze to mala manufaktura a nie masowa produkcja.Ogarna co bedziesz chvial i jak bedziesz chcial tylko musisz sie umowic z kilkumiesiecznym wyprzedzeniem...
dziadek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Porsche Panamera GTS 430 (2012) VS Audi S7 (2012) acceleration 0-200 km/h - YouTubeS6 za 2/3 ceny Panamery GTS spokojnie ją rozjedzie , o Panamerze S i 4S nawet nie wspomnę. na tym filmie eSka startuje z dołu, a Panamera z LC. Nie chcę nawet myśleć co byłoby gdyby eSa też poszła z Launch nie wierzę w takie filmiki - jak takie s7 stanie koło panamery nawet 4s i kirownik będzie świadomie się z tobą ścigał to uwierzę - od kiedy poprzedni porównujący filmik wkleiliście tu z BMW dla mnie takie filmiki są śmieszne ...oczywiście niczego nie wykluczam ... poza tem nie za osiągi się tylko płaci
dymiano Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 furka prze kozak. biała ślicznie się prezentuje
Rekomendowane odpowiedzi