buła128 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 witam chcialem pokazac swoj nowy nabytek Swoja przygode z audi rozpoczalem pare lat temu od modelu a4 b5 ktore w zeszlym roku sprzedałem i nabyłem Skode superb . Jednak serce zostało przy audi i postanowilem ze innej marki nie biore pod uwage przy kupnie auta .Jakoze szybko znalazl sie kupiec na Skode (moj dobry kolega ) postanowilem szukac wymarzonej b7 kryteria jakie sobie postawilem ma byc sedan 1.9 tdi ,skóra , i nie czarne po paru miesiacach znalazlem pierwsze mody grill pomalowany na czarno
srb38vx Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Graty autka i co ważne SRB ale fotki mogłeś zrobić lepsze
H4mm3R Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 buła co tak skromnie poka jak to auto teraz wygląda
buła128 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Opublikowano 11 Października 2012 po dluzszysz poszukiwaniach znalazłem felgi wybor padł na felgi z audi s8 9x20'' do tego opony 225/30.felgi pomalowalem pod kolor auta a fronty wypolerowałem jako ze auto stalo jak koza postanowilem zamontowac Air Ride i na takim setapie zaliczylem pierszy zlot Cultstyle.de
MAT1000 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Na pierwszych fotach jest czarne, czy tylko foto tak wyszło ? Auto + koło + gleba = za***iste auto.
Stolkien Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Bez urazy. to Air Ride to paskudztwo. Takie ładne Auto zniszczyłeś
buła128 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Opublikowano 11 Października 2012 w maju wybrałem sie na spot integracyjny do czech gdzie spotkałem pewnego Pana Hammera. Od tego spotkania wiele sie zmieniło Hammer zaraził mnie manią rezania swojego autka (za co jestem mu wdzięczny ) i zaczeły sie poszukiwania pakietu sline . w wersji usa . po drodze zaczely sie problemy z DPF-em szybki namiary na DJIM-a i DPF zostal wywalony , a ze musiałem kupic dokładke sline to chopaki znow namącili mi w głowie ze moze zaraz zrobimy wydech na 2 strony .Wiec wycieczka do aso po czesci do przedniego zderzaka i do zamocowania drugiego tłumika w miedzy czasie kupiłem grill sline, listwy drzwiowe s4 oraz tylna klape usa niestety nie sline i powoli zaczeło sie składanie wszystkiego do kupy
David Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 czekamy na dalsze foty podziwiam ze dajesz rade jezdzic na 20'' ja na 19 nie dawalem rady po naszych drogach
H4mm3R Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 czekamy na dalsze foty podziwiam ze dajesz rade jezdzic na 20'' ja na 19 nie dawalem rady po naszych drogach Na Śląsku nie jest tak źle
gwiazda11122 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 podziwiam cie ze na tych 30 profil masz zamiar jezdzic ...Ja mam 215/45 r 17 i tak mnie wkurwiaja te dziurawe polskie dorgi ze szok .. a co dopiero na 30 prof. nie wiem czy dobrze zrobiles kupujac takie kolka...za chwile cale zawieszenie pojdzie sie ..... No ale kazdy robi jak uwaza pozdro moze sie kiedys trafimyna RSB czesto tam jezdze.
Gość .... Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Bixenonow jej brakuje W między czasie przednie lampki zostały wymalowane na czarno jednak długo nie trzeba było czekać i pojawiły sie bi-xenon ale o tym niech pochwali sie właściciel na kolejnych zdjęciach PS: Chyba nie tylko H4mm3R Cie zaraził rezaniem
H4mm3R Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Bixenonow jej brakuje W między czasie przednie lampki zostały wymalowane na czarno jednak długo nie trzeba było czekać i pojawiły sie bi-xenon ale o tym niech pochwali sie właściciel na kolejnych zdjęciach PS: Chyba nie tylko H4mm3R Cie zaraził rezaniem Ja byłem pierwszy i to ode mnie dostał namiary na Ciebie Teraz Ty mu nie pozwalasz przestać
buła128 Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 obaj jestescie po tych samych pieniądzach
Gość .... Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Bixenonow jej brakuje W między czasie przednie lampki zostały wymalowane na czarno jednak długo nie trzeba było czekać i pojawiły sie bi-xenon ale o tym niech pochwali sie właściciel na kolejnych zdjęciach PS: Chyba nie tylko H4mm3R Cie zaraził rezaniem Ja byłem pierwszy i to ode mnie dostał namiary na Ciebie Teraz Ty mu nie pozwalasz przestać Przecież nie licytuje sie kto był pierwszy
buła128 Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 nowy dziubek jako ze auto bylo poskladane wybralismy sie na małą sesje
jedrekx Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 najssss pokaż go w całości
junior_tdi Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 ojoj, świetna sztunia planujesz inne koło na sezon 2013?
Reniu Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Gumy na tych 20" przecież prawie nie ma no ale gdyby miało być wygodnie, to laska ubrała by trampki zamiast wysokich szpilek
jedrekx Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 jak skombinujesz fotki bez sygnatury to wysyłaj do kalendarza bo do dziś przyjmuję zgłoszenia na październik
Rekomendowane odpowiedzi