Skyliner89 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jeszcze forma nie ta, ale myślę, że z czasem będzie lepiej .
Duds Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jeszcze forma nie ta, ale myślę, że z czasem będzie lepiej . U mnie to samo, ale jestem dobrej myśli :naughty:
Skyliner89 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jeszcze forma nie ta, ale myślę, że z czasem będzie lepiej . U mnie to samo, ale jestem dobrej myśli :naughty: To ja nie chcę widzieć jak grasz jak jesteś w formie . Ksionc miał dość. Lekko się wychyle i dead
Chuck Norris Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja miałem nick ctv, ale na początku elkapuczino. Ogólnie nie dało się grać na tym pierwszym serwie, połowy nie dało się trafić, interpowce zasrane , nie spomne, że niektórzy latali na perfidnym wh . Motajmy ten serwer i wtedy się zacznie gra .
WhyMe? Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja miałem nick ctv, ale na początku elkapuczino. Ogólnie nie dało się grać na tym pierwszym serwie, połowy nie dało się trafić, interpowce zasrane , nie spomne, że niektórzy latali na perfidnym wh . Motajmy ten serwer i wtedy się zacznie gra . Ty oszuście się lepiej nie odzywaj Ostatnio widziałem co na dedmeczu robiłeś :decayed::decayed::decayed:
Duds Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja miałem nick ctv, ale na początku elkapuczino. Ogólnie nie dało się grać na tym pierwszym serwie, połowy nie dało się trafić, interpowce zasrane , nie spomne, że niektórzy latali na perfidnym wh . Motajmy ten serwer i wtedy się zacznie gra . No dokładnie, ja tam już więcej nie wejdę Pisałem kilka postów wyżej jaka sytuacja była Byłem afk za niestandardową skrzynką, gdzie nigdy się nie patrzy i nigdy nikt nie kampi, a Ci już czekali na kucaka we trzech aż wyjdę :polew: ---------- Post dopisany at 00:37 ---------- Poprzedni post napisany at 00:36 ---------- Jeszcze forma nie ta, ale myślę, że z czasem będzie lepiej . U mnie to samo, ale jestem dobrej myśli :naughty: To ja nie chcę widzieć jak grasz jak jesteś w formie . Ksionc miał dość. Lekko się wychyle i dead Pogram parę godzin na DM i powinno być dobrze ---------- Post dopisany at 00:37 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ---------- Ten drugi serwer lepszy? Pewnie, że lepszy
Chuck Norris Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja miałem nick ctv, ale na początku elkapuczino. Ogólnie nie dało się grać na tym pierwszym serwie, połowy nie dało się trafić, interpowce zasrane , nie spomne, że niektórzy latali na perfidnym wh . Motajmy ten serwer i wtedy się zacznie gra . Ty oszuście się lepiej nie odzywaj Ostatnio widziałem co na dedmeczu robiłeś :decayed::decayed::decayed: No, powiem, że bez ścian się jakoś lepiej gra :decayed:.
Duds Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja miałem nick ctv, ale na początku elkapuczino. Ogólnie nie dało się grać na tym pierwszym serwie, połowy nie dało się trafić, interpowce zasrane , nie spomne, że niektórzy latali na perfidnym wh . Motajmy ten serwer i wtedy się zacznie gra . Ty oszuście się lepiej nie odzywaj Ostatnio widziałem co na dedmeczu robiłeś :decayed::decayed::decayed: No, powiem, że bez ścian się jakoś lepiej gra :decayed:. ---------- Post dopisany at 00:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:39 ---------- 1. DudsA4 -> ZAPŁACONE 2. Rafal1988Lodz 3. musti -> ZAPŁACONE 4. WhyMe?-> ZAPŁACONE 5. Marcin123 A 6. Skyliner89 7. Raymax -> ZAPŁACONE 8. reikeb -> ZAPŁACONE 9. mech15 10. junior_tdi 11. Lu-Gi -> ZAPŁACONE
Skyliner89 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wszystko widać. Jeszcze mi nigdy nie zdarzyło grać z citami przez neta . Co to za gra . Gra ktoś w ogóle w serie C&C?
musti Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja miałem nick ctv, ale na początku elkapuczino. Ogólnie nie dało się grać na tym pierwszym serwie, połowy nie dało się trafić, interpowce zasrane , nie spomne, że niektórzy latali na perfidnym wh . Motajmy ten serwer i wtedy się zacznie gra . Ty oszuście się lepiej nie odzywaj Ostatnio widziałem co na dedmeczu robiłeś :decayed::decayed::decayed: No, powiem, że bez ścian się jakoś lepiej gra :decayed:. ---------- Post dopisany at 00:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:39 ---------- 1. DudsA4 -> ZAPŁACONE 2. Rafal1988Lodz 3. musti -> ZAPŁACONE 4. WhyMe?-> ZAPŁACONE 5. Marcin123 A 6. Skyliner89 7. Raymax -> ZAPŁACONE 8. reikeb -> ZAPŁACONE 9. mech15 10. junior_tdi 11. Lu-Gi -> ZAPŁACONE Czekamy na resztę wpłat. Skyliner89 czytasz PW ?
Duds Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wszystko widać. Jeszcze mi nigdy nie zdarzyło grać z citami przez neta . Co to za gra . Gra ktoś w ogóle w serie C&C? On żartuje ---------- Post dopisany at 00:43 ---------- Poprzedni post napisany at 00:42 ---------- musti, czemu w ogóle grasz z nonsteama zamiast ze steama? Przecież steam dużo lepszy.
musti Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Grywał ktoś na ruskim bądź litwińskim serwie kiedy ? Tam jacy zawodnicy są to dopiero parodia , wszystko odpalone i staty 100-10
Skyliner89 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja miałem nick ctv, ale na początku elkapuczino. Ogólnie nie dało się grać na tym pierwszym serwie, połowy nie dało się trafić, interpowce zasrane , nie spomne, że niektórzy latali na perfidnym wh . Motajmy ten serwer i wtedy się zacznie gra . Ty oszuście się lepiej nie odzywaj Ostatnio widziałem co na dedmeczu robiłeś :decayed::decayed::decayed: No, powiem, że bez ścian się jakoś lepiej gra :decayed:. ---------- Post dopisany at 00:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:39 ---------- 1. DudsA4 -> ZAPŁACONE 2. Rafal1988Lodz 3. musti -> ZAPŁACONE 4. WhyMe?-> ZAPŁACONE 5. Marcin123 A 6. Skyliner89 7. Raymax -> ZAPŁACONE 8. reikeb -> ZAPŁACONE 9. mech15 10. junior_tdi 11. Lu-Gi -> ZAPŁACONE Czekamy na resztę wpłat. Skyliner89 czytasz PW ? Odpisałem i wpłaciłem kilka godzin temu .
musti Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wszystko widać. Jeszcze mi nigdy nie zdarzyło grać z citami przez neta . Co to za gra . Gra ktoś w ogóle w serie C&C? On żartuje ---------- Post dopisany at 00:43 ---------- Poprzedni post napisany at 00:42 ---------- musti, czemu w ogóle grasz z nonsteama zamiast ze steama? Przecież steam dużo lepszy. właśnie przesiadam się na ST myślałem że NS mi już nie hula ale jest ok tylko się tnie w uja
Skyliner89 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Gra ktoś w serie C&C? Też fajna gra
Skyliner89 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Command and Conquer Red Alert? Generals?
junior_tdi Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 1. DudsA42. Rafal1988Lodz 3. musti 4. WhyMe? 5. Marcin123 A 6. Skyliner89 7. Raymax 8. reikeb 9. mech15 10. junior_tdi Lista chętnych do grania zostaje zamknięta . Niebawem pojawi się info odnośnie składki na serwer. Przypominam że składka to 2zł od osoby. POważnie 2 złote na serwer?
Rekomendowane odpowiedzi