pastaldo Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Witam, Zadam pytanie może dla kogoś banalne ale ja nie znam bo nie miałem do czynienia z radiami fabrycznymi AUDI Mianowicie u teścia wyjąłem radio jak w tytule takie No i oczywiście co? Na wyświetlaczu SAFE. Teść ma kod w dokumentach ale ani ja ani on nie potrafimy go wpisać żeby odblokować radio. Pomożecie? Licze na Was. Pozdrawiam,
sokal Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 trzyjasz fm1/2 oraz dx, na wyswietlaczu pokazuja sie 0000, teraz ustawiasz kod: 1 klikasz tyle razy az cyfra pierwsza bedzie taka jak w kodzie, potem 2 tyle razy az cyfra bedzie jak w kodzie itd, jak kod bedzie ustawiony to trzymasz znowu fm1/2 i dx az znowu wyskoczy safe, puszczasz i gotowe
bob232 Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 musisz nacisnąć kombinację dwóch przcisków przez ok 3 sekund i wyskoczą cztery zera. Niewiem u ciebie jaka sjest kombinacja , wydaje mi się że AM i TP, spróbuj zobaczyć w książeczce od radia jak taką masz
pastaldo Opublikowano 14 Października 2012 Autor Opublikowano 14 Października 2012 teraz ustawiasz kod: 1 klikasz tyle razy az cyfra pierwsza bedzie taka jak w kodzie, Tzn czym klikam? tym dx? nie wpisuje się przy uzyciu tych przycisków z cyferkami?
bob232 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 klikasz cyframi po kolei czyli np jak pierwszą cyfrę masz 5 to nacikasz jedynką tyle razy aż wyskoczy 5, druga 7 to przyciskasz dwójką tyle razy aż wyskoczy ci 7 itd
pastaldo Opublikowano 15 Października 2012 Autor Opublikowano 15 Października 2012 Aha już rozumiem. Wielkie dzięki.
sokal Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 1 klikasz tyle razy (..) potem 2 tyle razy W sensie że przycisk "1", przycisk "2" Sorry ale pisałem z telefonu i się nie postarałem
pastaldo Opublikowano 15 Października 2012 Autor Opublikowano 15 Października 2012 1 klikasz tyle razy (..) potem 2 tyle razy W sensie że przycisk "1", przycisk "2" Sorry ale pisałem z telefonu i się nie postarałem W porządku. Jeszcze raz Dzięki. Już problem załatwiony radio działą.
Rekomendowane odpowiedzi