TyBucu Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Opublikowano 12 Listopada 2014 NIe kuś bo jeszcze bedzie tak ze jak wrócę to go ogołocę wstawię bt i wtedy będzie dopiero.... Wpadl setup zimowy. I chyba bardziej mi sie podoba od letniego Niestety fura uziemiona z powodu peknietego ucha mocowania gwintu z tylu, w weekend wpada 1BA na czas wymiany na gwarancjii
tomekhxc Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 przynajmniej na 1ba zaspy ci nie straszne beda
novwy Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Czas tu pozamiatac trochę sie zakurzylo [emoji6]
TyBucu Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2015 Lepiej pędzel weź i przyjedz bo sufit dalej czeka Odkurze jak zacznę męczyć nowe mody
Gość cwiara Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Najlepiej to zamkne. Bedzie spokoj.
TyBucu Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Nie żebym Ci groził......ale wiem gdzie mieszkasz Dawno się nic nie działo więc opisze status wozidła:Dochodzi do siebie po przeglądzie dogłębnym, prawie wszystko na miejscu prócz gwintu i dystansów. W tym czasie zrobione było pare dupereli plus:- Ledy w listwach, pomysł baj kaju, dostawa baj ćwiara : - Konsola polift + RNS-eZdjęcia robione kapciem, i pare kwestii do dopracowania... Ale jestem mega zadowolony z przebiegu wydarzeń Do tego dodam, ze kilka kroków w tył też było, między innymi uyebana śruba turbo-dp, kilka wywalonych sylikonów, posypane uszczelki w wydechu no i wiśienka na torcie - pęknięta muszla k04 na ciepłej stronie (trzeba zbierać na nowego ślimaka) Edytowane 31 Stycznia 2015 przez TyBucu
Seikokilla Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 takie RNS-e tez bym sobie chętnie sprawił pozazdrościć
TyBucu Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 Szukaj od a6c5, pomoge ci zamontowac
OficeR Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Duzo kombinowania z docinaniem? Jak z komunikatami na FIS? tez mi chodzi po glowie po tym jak a4-freunde ja wsadzil z kiera z TT
TyBucu Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 z a6c5, nic nie trzeba docinac, wchodzi jak rekawiczka,.O komunikatach mozesz zapomniec bo rns komunikuje sie po can, trzeba wrzucic tez zegary z c5 zeby ze soba gadało.W polifcie to chwila roboty wymienic na rns, w moim przypadku zeby zaladowac to do przedlifta bylo zabawy jak cholera...
Dev Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Mam ładne turbulum do Twojego pomykacza, mocniejsze od K04-015 Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Dev
Seikokilla Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Może zapodam bo myślałem o tym wcześniej, zobaczymy bo chwilowo przez ta 3-ke mam dylemat co dalej. Najpierw muszę 3-ke ogarnąć i skończyć body w 4-ce a potem.... wielka niewiadoma, są rożne opcje
misiek95 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) z a6c5, nic nie trzeba docinac, wchodzi jak rekawiczka,. O komunikatach mozesz zapomniec bo rns komunikuje sie po can, trzeba wrzucic tez zegary z c5 zeby ze soba gadało. W polifcie to chwila roboty wymienic na rns, w moim przypadku zeby zaladowac to do przedlifta bylo zabawy jak cholera... Chwila chwila a Ty to czasem nie kupiłeś tego rnsa dopasowanego kształtem do b5? Edytowane 1 Lutego 2015 przez misiek95
TyBucu Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 Mam ładne turbulum do Twojego pomykacza, mocniejsze od K04-015 Masz moją uwagę Mów co i jak bo dzisiaj wypłata była z a6c5, nic nie trzeba docinac, wchodzi jak rekawiczka,. O komunikatach mozesz zapomniec bo rns komunikuje sie po can, trzeba wrzucic tez zegary z c5 zeby ze soba gadało. W polifcie to chwila roboty wymienic na rns, w moim przypadku zeby zaladowac to do przedlifta bylo zabawy jak cholera... Chwila chwila a Ty to czasem nie kupiłeś tego rnsa dopasowanego kształtem do b5? No tak, z a6c5 jest dopasowana, trzeba tylko z dołu troche podpiłowac ale jak pomyślisz dobrze to i bez tego wciśniesz
Dev Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Mam dwie sztuki, jedna jest juz zamówiona została jeszcze jedna. Ale uprzedzam to juz jest hardcore. Jesteś w PL czy w N ?
TyBucu Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 w N siedze do bukowiny... Opowiadaj co to za hardkor i ile z tego da rade wykrzesac wigoru. Kolektor pod to tez bys wyspawal?
Dev Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Kolektor trzeba spawac z nierdzewki bo ori go zadusi. potencjał jest na plus minus 280kM we wtorek wrzuce foty bo mam wszystko wcwarsztacie a leżę przeziębiony w łóżku
przemo v6 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Fajne te ledy w listwach jak ześ to wymodził?
TyBucu Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/297087-dekory-led-b6b7/ Listwy poszly wedlug pomyslu kaja, zasada ta sama, ale w dremela sie trzeba wyposazyc bo trzeba troche pokroic te listwy zeby rowno tasma siedziala, ja tego nie zrobilem i wyglada to 5/10, jak znajde jakis garaz to bede poprawial. Dev, pykłeś już to foto?
Rekomendowane odpowiedzi