Arkadiush Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Witam. Ostatnio na przeglądzie facet wykrył u mnie że prawe wahacze mam do wymiany prosty i banana. No ok. Powiedział że na szrocie powinienem dostać w miarę dobrym stanie. Pojechałem na jeden szrot i mi powiedzieli że nie mają same lewe no to dzida do drugiego. Znalazłem takie wahacze jak chciałem zapłaciłem za banana i prostego 100 i jadę do mechanika... Okazało się że prosty był tej wyebany masakra wkur.. się i jazda do sklepu po nowy a banan okazał się nie od tego modelu także porażka na całego... dzwonie do ziomka ze szrotu i mówię że przyjadę po kasę i oddam wahacze bo za takie to nie on mowi nie ma problemu spoko spoko i kazał mi przyjechać o 18. I dzisiaj jadę. Także Panie/ Panowie ze szrotu nie polecam wahaczy
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 nie mówię o odkryciu amaryki ale fakt że sprzedają takie gówna... bo to nie jest kratka nawiewu tylko coś co trzyma koło... na szrotach można znaleźć fajne w dobrym stanie rzeczy ale nie wsio....
emay Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Kiedyś można było ze szrotu coś ciekawego dostać teraz to jak sam piszesz szmelc i parchy.
slo Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 na prezerwatywach i zawieszeniu się nie oszczędza
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 na prezerwatywach i zawieszeniu się nie oszczędza co racja to racja ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- Za stówkę miałbyś nowe... no dałem 120 ale koleś kręci coś z kasą ;/ niby ma podrzucić mi jutro do roboty ale zobaczymy ;/ ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- Kiedyś można było ze szrotu coś ciekawego dostać teraz to jak sam piszesz szmelc i parchy. u mnie taka lipa że żadnej części do A4 nie ma nic ;/
slo Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Arek, byłeś u pana na "G" po lewej stronie jak się jedzie na PKP ? ma dużo części do VAGó
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 Arek, byłeś u pana na "G" po lewej stronie jak się jedzie na PKP ? ma dużo części do VAGó akurat nie byłem u Pana "G" ale to mój dobry kolega.. Byłem u Pana "..." w Drą... i nie uczciwy koleś... bo kręci i nie chce mi oddać kasy za wahacze który jeden był rozyebany a drugi nie taki
slo Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 podjedź do pana G. full części do audi
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 podjedź do pana G. full części do audi a części w miarę w miarę ?
slo Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 no pewnie. Tylko ceny średnie. ale dostępność BDB
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 no pewnie. Tylko ceny średnie. ale dostępność BDB Bo tak jak mówiłem mam ziomka który zajmuje się audi i także wiesz a części całkiem całkiem w cenie ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- a takie pytanie mam do was. Bo byłem u tego kolesia ze szrotu i jak kupowałem to zastrzegłem że jak nie będzie pasować czy coś to oddam albo zamienię i on mówi ok ok a jak chciałem swoich pieniędzy wykręcał się z tego... Co z tej sytuacji zrobić ? Niby jutro ma przywieź a jak nie przywiezie to co mogę zrobić ?
slo Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 dzwoń i jeździj do niego.. powinien oddac
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 dzwoń i jeździj do niego.. powinien oddac jak pojechałem do mechanika z nimi to napisałem mu to napisał ze koło 18 a jak podjechałem do niego wtedy to powiedział że szef już pojechał ... Panowie co w tej sytuacji zrobić?
slo Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 to jutro podjedź.. szrot ten pod wiaduktem ?
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 to jutro podjedź.. szrot ten pod wiaduktem ? jutro lipka bo w robocie jestem ;/
Lukasz_N Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Urzekla mnie ta historia Ale macie problemy Jak sie kupuje uzywane czesci to sie trzeba z tym liczyc, ze moga byc juz w nienjalepszym stanie. Takie cos jak gwarancja rozruchowa, zwrot kasy itp rzeczy, to tylko dobra wola sprzedawcy. Jak nie jestes w stanie na miejscu samemu sprawdzic, czy czesc sie nadaje, to nie pchaj sie w takie rzeczy, szczegolnie gdy chodzi o takie odpowiedzialne elementy jak zawieszenie
Arkadiush Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 Urzekla mnie ta historia Ale macie problemy Jak sie kupuje uzywane czesci to sie trzeba z tym liczyc, ze moga byc juz w nienjalepszym stanie. Takie cos jak gwarancja rozruchowa, zwrot kasy itp rzeczy, to tylko dobra wola sprzedawcy. Jak nie jestes w stanie na miejscu samemu sprawdzic, czy czesc sie nadaje, to nie pchaj sie w takie rzeczy, szczegolnie gdy chodzi o takie odpowiedzialne elementy jak zawieszenie Łukaszu ale ironizujesz
rafal9119 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 a slyszales o takiem czym jak gwarancja rozruchowa- raz ruchniesz i po gwarancji w twoim przypadku o akurat pasuje
Rekomendowane odpowiedzi