Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

antonio ma rację, siedzi idealnie na tym -35mm. Różnica niewielka, ale znacząca :wink:. akjam, i to byłoby to optimum, w które ja bym celował.

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dodam jeszcze, że wrzuciłem springi na zwykłe amortyzatory i pojeździłem na tym chyba ponad 2 lata. Więc te opowieści, że zwykłe amorki cierpią na niższych springach to raczej Nie prawda. Amortyzatory miały 7 lat i ponad 200tkm nalatane więc po prostu przyszedł na nie czas. :wink:

Popieram ja na zmienionym springach jeździłem też dwa lata i przy sprzedaży amory miały ponad 90% sprawności przebieg 217tyś amory fabryczne.

Opublikowano

Ja też teraz śmigam na zwykłych amorkach+springi F&K te co miał Hamm3R i do szczęścia tylko potrzebny mi jest stabilizator rs4 którego już poszukuje.:wink:

Opublikowano

h_r.jpg

<br /><br />

H+R - 35mm, ale starsze i siadly troche + reszta zawieszenia i amory S-line

Opublikowano
antonio ma rację, siedzi idealnie na tym -35mm. Różnica niewielka, ale znacząca :wink:. akjam, i to byłoby to optimum, w które ja bym celował.
:hi:Pamiętaj żeby przy zakupie wybrać odpowiednie springi do swojej :audi::wink:
Opublikowano

Patrząc na 'powyższą galerię' wygląda to bardzo ciekawie :wink:. Co do zmian to będę zastanawiał się przez zimę aby móc działać na wiosnę w tym temacie. Oczywiście będę konsultował się z Wami odnośnie konkretnego wyboru :decayed:.

Opublikowano
  • Autor

Stolkien Ty masz else, a jesteś w stanie podesłać mi procedurę ustawiania i dokręcania PD w BPW i BRB?

Opublikowano

Jak znajde to wysle

Opublikowano

Tomku poszło na maila...

Opublikowano

Mam pytanko. Już kiedyś o to pytałem na forum ale jednoznacznej odpowiedzi nie było.

Jak jest z konfiguracja tapicerki w B7? Czy była opcja zestawienia foteli & kanapy półskóra/alcantara + boczki w pełnej skórze czy jednak jak fotele & kanapa była w półskórze/alcantarze to i boczki musiały być koniecznie w alcantarze?

Opublikowano

wg. mojej wiedzy:

fotele alc+skóra = boczki alc

fot skóra = boczki skóra

fot s-line (speed) = boczki speed

Opublikowano

No też mam takie podejrzenie ale chciałem żeby mi to ktoś potwierdził. :naughty: A pytam o to bo chce u siebie wreszcie elektryke zrobić na tyle i kumpel ma boczki w skórze i się zastanawiam jakby to było... Bo mam u siebie fotele skóra+alcantara. Ale chyba opuszczę jak nie wychodziło tak z fabryki. Lubie jak jest OK, zgodnie ze sztuką. :wink:

Opublikowano

grześ ostatnio widziałem boczki w alc 4 sztuki z ele na 4 szyby za 500

Opublikowano

Ja też widziałem ale tu miałbym taniej i z panelem z opcją składania lusterek bo to chyba też będę robił.:wink:

Opublikowano

to sprzedaj mi fotele:grin:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

nooo przemyśl :naughty:

Opublikowano
Wracając do zawieszenia i zestawienia, które wrzucił H4mm3R to brakuje tam porównania 1BA vs springi H&R.

Eibach obniży o -30mm a springi H&R o -35mm. Niby różnica nie duża ale jednak widoczna. U mnie to wygląda tak. 1BA vs 1BA + H&R

http://images8.fotosik.pl/512/ec967d2a75c3cb00med.jpg

http://images8.fotosik.pl/512/9789ae82507b28ecmed.jpg

a czym się różni 1BA od 1BE ? Bo u mnie jest 1BE :eusathink:

Opublikowano
nooo przemyśl :naughty:
Jak znajdę recaro to będę myślał.:naughty::whistling: