Opublikowano 19 Czerwca 201313 l prawdopodobnie wymiana pilota na 8E0 837 220 E, bo u mnie sprawa ma się tak, że ktoś (prawdopodobnie niemiec bo tak jest zapisane w ASO - nowy klucz) musiał wymienić/kupić bo: ten który podałem numer mam pilot i jest prawie nowy, stary oryginalny ma numer 8E0 837 220 0 i rozładowuje on baterię w krótkim czasie i ma zasięg taki jak Twój, do tego nie zawsze działa. Nowy bryka zawsze i z każdej odległości.
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l prawdopodobnie wymiana pilota na 8E0 837 220 E, bo u mnie sprawa ma się tak, że ktoś (prawdopodobnie niemiec bo tak jest zapisane w ASO - nowy klucz) musiał wymienić/kupić bo: ten który podałem numer mam pilot i jest prawie nowy, stary oryginalny ma numer 8E0 837 220 0 i rozładowuje on baterię w krótkim czasie i ma zasięg taki jak Twój, do tego nie zawsze działa. Nowy bryka zawsze i z każdej odległości.Jeśli kolega ma dwa klucze to można to sprawdzić i wtedy rozwiązanie gotowe - ale są przypadki takie, że wszystkie piloty mają bardzo słaby zasięg (w takim przypadku celowałbym w MK lub wzmak antenowy).
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l Jak gwinta z hatchbacka zalozy sie do kombiaka to bedzie to jakos jezdzilo?
Opublikowano 21 Czerwca 201313 l hej Panowie, mam pytanie, orientujecie sie jakie powinny byc sroby do felg aluminiowych w b7? z łbem stożkowym czy kulistym? teraz zwariowalem bo mam sruby ori z łbem kulistym a złodziejke z lbem stozkowym...
Opublikowano 21 Czerwca 201313 l Oryginalne śruby są kuliste, złodziejki też można kupić kuliste. Oryginalne złodziejki są na pewno kuliste
Opublikowano 21 Czerwca 201313 l z tego co ja kojarze do kol stalowych byly sruby z lbem kulistym, do alu ze stozkowym... moze ktos to sprawdzic?
Opublikowano 21 Czerwca 201313 l Autor z tego co ja kojarze do kol stalowych byly sruby z lbem kulistym, do alu ze stozkowym... moze ktos to sprawdzic? Odwrotnie Marcin
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l No i dwieście pękło dzisiaj : Dostała dzisiaj Smerfeta Concorso na facjatę: Ten Z5F rozwala mi uczucia ilekroć do garażu wchodzę
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l Ten Z5F rozwala mi uczucia ilekroć do garażu wchodzę Nie wiem czy się śmiejesz, czy cieszysz Bart? Multi to jedyna rzecz jaka nie ruszałem w tym aucie:naughty:
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l Ten Z5F rozwala mi uczucia ilekroć do garażu wchodzę Nie wiem czy się śmiejesz, czy cieszysz Bart? Multi to jedyna rzecz jaka nie ruszałem w tym aucie:naughty: Odnośnie "lackerung" - też lubię SPRINT-a
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l Autor No i dwieście pękło dzisiaj :http://img706.imageshack.us/img706/6484/sq3p.jpgDostała dzisiaj Smerfeta Concorso na facjatę: http://img577.imageshack.us/img577/4545/balp.jpg Ten Z5F rozwala mi uczucia ilekroć do garażu wchodzę 2010r. to to raczej nie jest, więc mało tych km robisz
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l 2010r. to to raczej nie jest, więc mało tych km robisz Też niebieskie:polew: Tylko w LZ5A:naughty: __________________________ No i jakiś arab będzie w czyściutkie siedzonka teraz pierdział...:beksa: Walki, DPF, alternator, kompresor klimy, wtryski. Trochę mi nagrymasiła przez te kilka lat:facepalm: Ale 165kkm przejechałem, to fakt:thumbup1: