Opublikowano 10 Grudnia 201312 l właśnie też mi się cos wydaje że na jakimś golfie podobne widziałem---------- post dopisany at 19:28 ---------- poprzedni post napisany at 18:27 ---------- podobne do felg vw o takim numerze k0 071 498 ag 16 ale nie wiem na 100% czy to te są 3c0071497 v7u ?
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Panowie powiedzcie mi jaki ma byc numer szkla foto chrom w B7 mam lustra ktore maja 10 pinow i chcialbym dokupic szkiełka
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Autor soprano lusterek się szuka po wyglądzie, mają charakterystyczne obwódki, a nie po nr. bo ceny w ASO są kosmiczne...
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Panowie powiedzcie mi jaki ma byc numer szkla foto chrom w B7 mam lustra ktore maja 10 pinow i chcialbym dokupic szkiełka 4F0 857 535 bez czarnej ramki W b7 trzeba się bardziej przypatrzeć, żeby zobaczyć, ale delikatnie ciemniejsza ramka też jest
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l a macie jakies zdjecie od wew. strony zwby sprawdzic ze to foto chrom bo kupilem lustra z b7 z 10 pinami i sie zastanawiam czy ktos tego juz nie wymienil na zwykle
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Autor a macie jakies zdjecie od wew. strony zwby sprawdzic ze to foto chrom bo kupilem lustra z b7 z 10 pinami i sie zastanawiam czy ktos tego juz nie wymienil na zwykle Musi być wtyczka pod fotochrom i dwa piny do grzania lustra.
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l no niestety wymienil ktos na zwykle lustra ale to nic wazne sie maja 10 pin a reszte sie dokupi za ta cene do jak za darmo
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Autor no niestety wymienil ktos na zwykle lustra ale to nic wazne sie maja 10 pin a reszte sie dokupi za ta cene do jak za darmo silniczki w drzwiach też masz w wersji high?
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l ta silniczki juz kupilem za 80 za komplet i do tego ori dzyndzel do przekrecania za 30 ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- jeszcze tylko musze je dostarczy do Multisa a on jest w stanie zrobic uklad samootwierania i zamykania sie lusterek
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Panowie, czy obwód elektryczny, na którym mamy ogrzewanie tylnej szyby, lusterek, podświetlenie zapalniczki i zapalniczkę ma jakiś przekaźnik? Tak - zabudowany w panelu klimy. Bartek, dużo roboty z wymianą? ew. w którym to miejscy Climatronica siedzi? Jest wątek o tym przekaźniku w dziale warsztat (by WRC). Dzięki Bartku! Jeśli o ten temat chodzi: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-panel-klimatyzacji-b7-b6-rozwiazanie-grzana-tylna-szyba-154338/index4.html to u mnie jest trochę inny problem. Tzn. trochę to działa- ale im zimniej tym mniej- przy 5 stopniach lusterka są ledwo ciepłe, szyba się rozgrzewa może po 10 min (i też nie za mocno). Jak jest zimniej to jest jeszcze gorzej... Obstawiam, że coś jest z napięciem... albo przekaźnikiem...
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Pany ile wchodzi oleju do napędu (skrzynia,dyfer) do B7 3.0 TDi Q? Jaki ew. olej się tam leje?
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Autor http://s12.postimg.org/d31z3fal5/IMG_0373.jpgPanowie mam do sprzedania takie piekne Audi 3.0 Tdi quattro wszystkie informacje na pw tanio! Masz otomoto / allegro to tam wystaw i sprzedawaj.
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Oczywiscie ale moze ktos bedzie i tu zainteresowany, rzucilem tylko temat....spokojnie
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Pany widział ktoś b7 na flat5 ? dobrze to wygląda? czy za nowa buda do tej felgi? Na b5 wygląda to dobrze ciekawe jak na żywca wygląda to na b7:eusathink:
Opublikowano 12 Grudnia 201312 l Panowie, czy obwód elektryczny, na którym mamy ogrzewanie tylnej szyby, lusterek, podświetlenie zapalniczki i zapalniczkę ma jakiś przekaźnik? Tak - zabudowany w panelu klimy. Bartek, dużo roboty z wymianą? ew. w którym to miejscy Climatronica siedzi? Jest wątek o tym przekaźniku w dziale warsztat (by WRC). Dzięki Bartku! Jeśli o ten temat chodzi: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-panel-klimatyzacji-b7-b6-rozwiazanie-grzana-tylna-szyba-154338/index4.html to u mnie jest trochę inny problem. Tzn. trochę to działa- ale im zimniej tym mniej- przy 5 stopniach lusterka są ledwo ciepłe, szyba się rozgrzewa może po 10 min (i też nie za mocno). Jak jest zimniej to jest jeszcze gorzej... Obstawiam, że coś jest z napięciem... albo przekaźnikiem... Generalnie zalecam w pierwszej kolejności podmienić z kimś panel klimy (na testy).
Opublikowano 12 Grudnia 201312 l Autor Pany widział ktoś b7 na flat5 ? dobrze to wygląda? czy za nowa buda do tej felgi? Na b5 wygląda to dobrze ciekawe jak na żywca wygląda to na b7:eusathink: Średnio.. dobra gleba musi być.
Opublikowano 12 Grudnia 201312 l Autor Czy jest w B7 w bixach regulacja europa - UK????????????????????? Podobno można przerobić lampy, ale samym kodowaniem tego nie zmienisz.
Opublikowano 14 Grudnia 201312 l Czyli przerabianie przeslonek jak w b6 ---------- Post dopisany 14-12-2013 at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany 12-12-2013 at 14:07 ---------- czy wie ktos czy klapa w |Dtm jest taka jak w zwyklej b7 plus lotka czy taka jak w sline plus lotka?