Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 824 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomaszu czyżbyś chciał pozbyć się swoich BLQ :pilot:

Opublikowano
  • Autor
Tomaszu czyżbyś chciał pozbyć się swoich BLQ :pilot:

Tak..

Opublikowano

Przeoczyłem ogłoszenie? :eusathink: to są oryginały ?

Opublikowano
Bo to są 3SDM.... lepiej zgadujcie co to za koło :decayed:

http://s4.ifotos.pl/img/592495855_eppnxnn.jpg

Vossen :decayed:[/quote

Nie :decayed:

Hmmmm, to bardzo podobne do vossen CV6.

Opublikowano
  • Autor
Przeoczyłem ogłoszenie? :eusathink: to są oryginały ?

Jeszcze je nigdzie nie wrzuciłem, produkcja ASA.

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ----------

Bo to są 3SDM.... lepiej zgadujcie co to za koło :decayed:

http://s4.ifotos.pl/img/592495855_eppnxnn.jpg

Vossen :decayed:

Nie :decayed:

Hmmmm, to bardzo podobne do vossen CV6.

W sumie można powiedzieć że to vossen :wink:

Opublikowano

To są Stance sc-6IX

W krotce zobaczysz je na żywo

:smile:

Wysłane z mojego SM-T210

Opublikowano
  • Autor
To są Stance sc-6IX

W krotce zobaczysz je na żywo

:smile:

Wysłane z mojego SM-T210

Stance to fejki vossen :decayed:

Opublikowano

Znalazłem

Opublikowano

Wie ktoś coś na temat jakości tych felg jaka to w ogóle produkcja każde info mile widziane:wink:

To masz akurat podjebki, lepiej dołożyć 1500 zł i mieć ori, na bank mocniejsze :wink:

Ori to firma 3SDM

Opublikowano

Wie ktoś coś na temat jakości tych felg jaka to w ogóle produkcja każde info mile widziane:wink:

To masz akurat podjebki, lepiej dołożyć 1500 zł i mieć ori, na bank mocniejsze :wink:

Ori to firma 3SDM

Wiem, że jest to podróbka 3SDM dlatego pytam czy jest sens w ogóle się bawić w takie coś bo może jakby były to jakieś ITALY albo GERMANY to z jakością by nie było najgorzej znam parę osób co jeździ na felgach produkowanych w tych krajach i sobie chwalą a różnicę 1500zł w cenie można by na jakieś inne mody przeznaczyć:whistling:

Opublikowano

Ori to firma 3SDM

Wiem, że jest to podróbka 3SDM dlatego pytam czy jest sens w ogóle się bawić w takie coś bo może jakby były to jakieś ITALY albo GERMANY to z jakością by nie było najgorzej znam parę osób co jeździ na felgach produkowanych w tych krajach i sobie chwalą a różnicę 1500zł w cenie można by na jakieś inne mody przeznaczyć:whistling:

Ja osobiście kupił bym 3sdm, dare robi dużo podróbek a jakiś czas temu głośno było o tym jak wzór LM się rozpadał na małych dziurach, przy takich rozmiarach jak 19'' już bym się nie bawił w podróbki.

Opublikowano

Oki dzięki za info:hi:

Opublikowano

Ori to firma 3SDM

Ja osobiście kupił bym 3sdm, dare robi dużo podróbek a jakiś czas temu głośno było o tym jak wzór LM się rozpadał na małych dziurach, przy takich rozmiarach jak 19'' już bym się nie bawił w podróbki.

kupiłem rok temu 3SDM 00.5 srebrne z polerowanym rantem i ramionami ( dokładnie takie Ostrzeżenie o przekierowaniu ) przy zakładaniu opon na 9,5 215/40 felga uległa uszkodzeniu , jest tak miękka że po ściśnięciu maszyna zostawiła ślad w postaci wgnieceń i zdrapaniu aluminium ,chociaż wyglądało ta na folie a nie aluminium .

Opublikowano

No to ciekawe co pisze kolega vwbartus:kwasny:

Opublikowano

No bardzo dziwne, nigdzie nikt nie narzekał na markę 3SDM a tu jednak jakiś problem.:thumbdown: