akjam Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ramka - 8E0807285 S 1QP Pod pdc nie jest przypadkiem z końcówką BA ? ; > Tak jest. Z BA jest pod PDC Hej Panowie. Trzeba dokladnie sprawdzic te numery bo na bank rr to czarny gril. Bynajmniej zwykly nie sline... RR jest dobrze. Jeszcze tylko ten zderzak S-Line/S4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qorba28 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 hej panowie , własnie kupiłem lekko uszkodzona a4 b7 z 2006 roku 1.9 , za niedługo założe temat, na niemieckim ebay kupiłem przedni zderzak z wersji sline,a przyszedł zderzak ori z wersji dtm tyle że goły:( kolor srebrny, gdyby ktoś był zainteresowany wymianą za np grill s4 lub sline albo skorupę zderzaka s4 lub sline to prosze pisac na pw.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodus Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Chłopaki, kupiłem silnik do swojej b7. Sprzedający był trochę nie ogarnięty jeśli chodzi o oznaczenie silnika. Wiem ze zdemontowany był z b7 2006r. Na silniku jest wybite 1.9 jednak jak dojść do modelu brb czy bke? Jakoś po numerach da rade? Auto z Austrii z przebiegiem niby 187tys. Podpalone zostało we Francji podczas niedawnych zamieszek. Zastanawiam się tylko jaki jest model silnika, łapek mówił ze BRK, ale przecież nie ma takiego silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Chłopaki, kupiłem silnik do swojej b7. Sprzedający był trochę nie ogarnięty jeśli chodzi o oznaczenie silnika. Wiem ze zdemontowany był z b7 2006r. Na silniku jest wybite 1.9 jednak jak dojść do modelu brb czy bke? Jakoś po numerach da rade? Auto z Austrii z przebiegiem niby 187tys. Podpalone zostało we Francji podczas niedawnych zamieszek. Zastanawiam się tylko jaki jest model silnika, łapek mówił ze BRK, ale przecież nie ma takiego silnika BRK to 3.2 z VW Phaeton'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 a 3,2 w b7 tez byly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 1RR to platinium grey. I takie wlasnie wychodzily grille s4. Ramki tez sa 1RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodus Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Nie nie :-) wytloczone ma 1.9 :-P Taka rakieta miała by większe gabaryty niż malutkie 1.9 :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 A po co chcesz wiedzieć jaki kod ma silnik? Bo różnicy to chyba niema w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodus Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dla samego siebie chciałbym wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Trzeba było poprosić o nr vin lub zdjęcie wlepy jak ocalała. Tak to chyba nie do odróżnienia, chyba że ma gdzieś na obudowie rozrządu naklejkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Pezeca na bloku jest laserem wygrawerowany nr motoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 hello Panowie. mozecie sprawdzic czy wiazka 8E1971109AN jest od 2.0 tdi pod webasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodus Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Turzol, dzięki :-) jest wygrawerowane BRB010473 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Turzol, dzięki :-) jest wygrawerowane BRB010473 Spoko.cala grupa vag ma w ten sposob znakowana motorownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 hej panowie , własnie kupiłem lekko uszkodzona a4 b7 z 2006 roku 1.9 , za niedługo założe temat, na niemieckim ebay kupiłem przedni zderzak z wersji sline,a przyszedł zderzak ori z wersji dtm tyle że goły:( kolor srebrny, gdyby ktoś był zainteresowany wymianą za np grill s4 lub sline albo skorupę zderzaka s4 lub sline to prosze pisac na pw.pozdrawiam Przecież skorupy DTM sa bardziej poszukiwane niż S-lineCzym sie martwisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzehu Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Pytanko czy ktoś ma albo zna kogoś kto ma na sprzedaż kostki grzanych stołków co siedzą w podłodze w b7 ? uprzedzając pytania kolega domin79 nie ma allegro też samych nie ma Edytowane 1 Września 2014 przez gumish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 W ASO znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 chlopaki mam pytanie zostalo nabyte B7 avant 2.0tdi BRD 170km i mialem zonka jak pierwszy raz pojechalem w trase. Po 60km na fisie wyskoczyl mi zolty komunikat o niskim poziomie levelu, zjechalem na stacje i dolalem z 200ml i pojechalem dalej. Pozniej robiac znow 100km trase powrotna znow mi zaswiecilo sie. Ustalilem przy pomocy bagnetu, ze olej mi nie schodzi i jest zachowany poziom pod max. Info na fisie znika tylko po zgaszeniu auta i otworciu maski i jej zamknieciu, wychodzi na to ze cos mi elektronika swiruje? Czujnik pod miska olejowa? Auto bez filtra czastek, i po swiezej akcji serwisowej w ASO tj. wymianie pompowtryskow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 A co na to vag? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Brak bledow w VAG ale ja to robilem stara wersja 3.11n Ponoc jest wyciety Filtr czastek stalych i ogarniety komp w zwiazku z ta kastracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi