Opublikowano 9 Listopada 201411 l Przeciez to nie moje auto Dlatego tez pytan o ten patent. Panowie jaki numer ma dokładka tylnego zderzaka na 2 rury (s-line)? Wiem że na forum jest temat o tym, ale nie pasuje mi w tym temacie to: 8E0 807 105 F nakładka zderzaka s-line ze spryskami, bez pdc 8E0 807 110 B dokłdka przód i nie wiem czy tak do końca ten spis części pasuje do naszych B-siódemek, bo tego u nas nie ma. 8E0 807 521 H Co znów Ci nie pasuje? pierwszy nr to zderzak s-line B7 a drugi to dokładka s-line zderzaka z B6 Wlasnie chcialbym stworzyc cos takiego pod iP 5. Swoja droga tez by mi zalezalo na takim wkladzie z zapalniczka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja wykorzystałem ori uchwyt na tel. co jest z boku na tunelu mocowany. Przerobiłem pod mój fon. Rozwiązanie wyżej blokuje dostęp do klimatronika i czujnika temp. wew. auta... lewarek zmiany biegów utrudnia dostęp, moim zdaniem kicha. Pokaz fotke jak u Ciebie to wyglada. Najlepiej z tel i bez. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 Listopada 201411 l Witajcie. Panowie ma może ktoś zdjęcie b7 na felgach z RS6 C5 tzw łopaty 19 , 9J z ET 35 lub na felgach omanyt 9 J z ET 33 ?
Opublikowano 11 Listopada 201411 l akjam masz napisane w temacie że na tyle masz dystanse 12 mm czy to do łopat czy s-line ?
Opublikowano 11 Listopada 201411 l Miałem w S-line i w RS6 Tylko ja mam łopaty z ET44 jeżeli dobrze pamiętam.
Opublikowano 13 Listopada 201411 l Z czystej ciekawości, jaką to ma funkcjonalność? Coś jak ELM327 + Torque. Wyświetla Ci dane, które chcesz - boost/podciśnienie, obroty, temp w dolocie i inne, które obsługuje sterownik silnika. IMHO ELM327 + Torque na Androida jest lepszy bo kosztuje ułamek tej kwoty + masz możliwość wyrzucenia na ekran kilku wskaźników. Minusem potrafi być opóźnienie z jakim wyświetla (chociaż to jest obstawiam wina ustawień).
Opublikowano 14 Listopada 201411 l Pierwszy raz widze taki ekran na RNSE, coz to ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 14 Listopada 201411 l Asystent zjazdu. Podpowiada jak zjechać z autostrady i tego typu rzeczy
Opublikowano 14 Listopada 201411 l To ja ostatnio lecialem do czeskiej pragi, mam to wlaczone (chyba ze jakos specyficznie sie to nazywa) i nic takiego nie pokazywalo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 14 Listopada 201411 l A w jaki sposob mozna "zrobic taka ladna" ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 14 Listopada 201411 l Mogło pokazywać, tylko w gorszej grafice Przecież na zdjęciu jest zwykły RNS
Opublikowano 14 Listopada 201411 l I to jeszcze z a6 c5 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba ze jakis koles zaszalal z photoshopem do ogloszenia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 16 Listopada 201411 l Panowie pamięta ktoś usera z naszego forum miał opis auta dość obszerny a4 b7 (możliwe że b6) avant , koloru nie pamiętam miał kiere z jakiegoś innego modelu audi (nie pamiętam dokładnie z jakiego) wszyscy się zastanawiali czy poduszka podczas buumm wypali i pech miał wypadek pokazywał zdjęcia jak poducha kierowcy jednak wywaliła potrzebuję nicka tego usera Edytowane 1 Stycznia 201511 l przez gumish