Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A od czego ma się marszczyć? Jedynie może popękać od słońca, dlatego warto ją smarować odpowiednimi specyfikami.

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chodzi mi o to że czesto na allegro śa wystawione fotele które w miejscach przy poduszkach powietrznych mają tak jakby nie naciągniętą skórę. I pytanie czy jest to normalne czy ktoś tam coś grzebał (wyjmował poduchę)

Tak jak np w tej aukcji

http://allegro.pl/fotele-siedzenia-skora-wnetrze-audi-a4-b7-04-08r-i5152287111.html

Opublikowano

Nowy egr to ok 400zł. VCDSem nie wyłączysz egr, ogarnięty tuner zrobi Ci to za 200zł, a flansze do zaślepienia na kupisz na allegro lub może Ci je dorobić miejscowy rzemieślnik. Ja wyłączyłem programowo egr i go zaślepiłem..

Widziałeś może zaślepkę zamiast EGR ? Szukam i nie mogę znaleźć, te na rurki są, ale takiej dużej zamiast EGR nie znalazłem.

Opublikowano

Ma do was takie pytanie odnośnie foteli.

Czy jak fotele nie są używane i leżą jakiś czas to skóra na nich sie marszczy (głównie w miejscach przy poduszkach powietrznych) a jak zacznie sie je znów używać to skóra ładnie przylegnie i naciągnie do stelażu. ( nie wiem czy to dobrze opisałem).

Czyzbys byl zainteresowany oferta kolegi z forum ktory w dziale sprzedazy oferuje fotele sline ale wlasnie ma pomarszczone boczki gdzie sa poduszki? I ktos tam zasial ziarenko w postaci "ze pewnie byly zdejmowane pokrowce w jakims celu" oraz odpwowiedz, ze tak jest bo nikt na nich nie siedzial od jakiegos czasu ale to zmieni sie i powroci do stanu pierwotnego jak juz wsadzi sie do autka i pojedzi w tych fotelach..ufff o to Tobie kepasa...
Opublikowano
  • Autor

Nowy egr to ok 400zł. VCDSem nie wyłączysz egr, ogarnięty tuner zrobi Ci to za 200zł, a flansze do zaślepienia na kupisz na allegro lub może Ci je dorobić miejscowy rzemieślnik. Ja wyłączyłem programowo egr i go zaślepiłem..

Widziałeś może zaślepkę zamiast EGR ? Szukam i nie mogę znaleźć, te na rurki są, ale takiej dużej zamiast EGR nie znalazłem.
Bo coś takiego nie istnieje, wystarczy go zaślepić i wyciąć programowo.

Chodzi mi o to że czesto na allegro śa wystawione fotele które w miejscach przy poduszkach powietrznych mają tak jakby nie naciągniętą skórę. I pytanie czy jest to normalne czy ktoś tam coś grzebał (wyjmował poduchę)

Tak jak np w tej aukcji

http://allegro.pl/fotele-siedzenia-skora-wnetrze-audi-a4-b7-04-08r-i5152287111.html

Skóra ma to do siebie że się odkształca pod naciskiem i temperaturą. Wrzucisz do auta, zagrzejesz skórę i się ułoży.
Opublikowano

Bo coś takiego nie istnieje, wystarczy go zaślepić i wyciąć programowo.

Czyli sam EGR zostaje a zaślepić wyjścia z rurek ? Wyłączonego już mam programowo :)

Opublikowano

:hi:

o tym wlasnie myslalem :)

Opublikowano

chyba efekt 1-go kwietnia

Edytowane przez Aragon99

Opublikowano

Szybkie pytanie

Czy przy zamianie zderzaka na s-line ze zwykłego potrzeba tylko nowy zderzak i grill?? reszta pasuje ze zwykłego zderzaka, halogeny kratki itd??

Edytowane przez MaciejK

Opublikowano

Halogeny tak

Kratki halo nie

Spryski tez są inne

Ramka tablicy tez jest inna

Opublikowano
  • Autor

Kierownica powietrza jest inna

Zaślepki spryskiwaczy są inne

Opublikowano

Zaślepki spryskiwaczy są takie same :)

Opublikowano

Ja nie mam spryskiwaczy i zderzak też ich nie ma, więc tu nie ma problemu.

Ramka to wiem- kupi sie

Kratki kupi sie

Kierownice powietrza obie muszę zmienić?? Jakie mają nr??

Edytowane przez MaciejK

Opublikowano
  • Autor

Jak masz dwie to obie, BPW w serii ma jedną kierownicę.

Opublikowano

Mam jeden intercooloer więc mam tylko jedna do wymiany, tak??

Opublikowano
  • Autor

Tak, a drugą kratkę musisz kupić z maskownicą.

Opublikowano

A jakie nr mają te części żeby przez przypadek nie kupić zwykłych.