Opublikowano 10 Lipca 201511 l Do czego służą czujniki w poduszkach silnika od s4? Mam takie, warto je do 1.8t wkładać będą twardsze? Edytowane 10 Lipca 201511 l przez davidlive
Opublikowano 10 Lipca 201511 l To nie czujniki tylko zawory olejowe. Jak się otworzą miękka a jak zamkną twarda poduszka. Ewentualnie zawory powietrza. Ale robi to samo.
Opublikowano 10 Lipca 201511 l Hammer co mi powiesz na temat tego http://olx.pl/oferta/audi-a4-b6-fis-kolor-jezyk-polski-CID5-IDassyr.html#7ca44912eb bo bardziej obeznany jesteś ode mnie tej materii Nie wydaje mi sim żeby gość z wyświetlacza mono zrobił kolor bez ingerencji mechanicznej
Opublikowano 10 Lipca 201511 l To nie czujniki tylko zawory olejowe. Jak się otworzą miękka a jak zamkną twarda poduszka. Ewentualnie zawory powietrza. Ale robi to samo. da rade to uruchomić ?
Opublikowano 10 Lipca 201511 l Hammer co mi powiesz na temat tego http://olx.pl/oferta/audi-a4-b6-fis-kolor-jezyk-polski-CID5-IDassyr.html#7ca44912eb bo bardziej obeznany jesteś ode mnie tej materii Nie wydaje mi sim żeby gość z wyświetlacza mono zrobił kolor bez ingerencji mechanicznejTylko powiem co szczerze ze coraz więcej jest tego typu ogłoszeń śledzę rynek gdzieś od 6miechow i coś musi być na rzeczy
Opublikowano 10 Lipca 201511 l Autor To nie czujniki tylko zawory olejowe. Jak się otworzą miękka a jak zamkną twarda poduszka. Ewentualnie zawory powietrza. Ale robi to samo. da rade to uruchomić ? Przecież lewą u siebie masz z takim zaworem.
Opublikowano 10 Lipca 201511 l Hammer co mi powiesz na temat tego http://olx.pl/oferta/audi-a4-b6-fis-kolor-jezyk-polski-CID5-IDassyr.html#7ca44912eb bo bardziej obeznany jesteś ode mnie tej materii Nie wydaje mi sim żeby gość z wyświetlacza mono zrobił kolor bez ingerencji mechanicznej Ale przecież on nie robi z wyświetlacza mono kolorowy, tylko wgrywa PL do kolorowego.
Opublikowano 10 Lipca 201511 l To nie czujniki tylko zawory olejowe. Jak się otworzą miękka a jak zamkną twarda poduszka. Ewentualnie zawory powietrza. Ale robi to samo. da rade to uruchomić ? Przecież lewą u siebie masz z takim zaworem. To wybacz ale nie zauważyłem aby tam cos takiego było i można by to na wie rozdzielić ewentualnie z jednego kabla ?
Opublikowano 10 Lipca 201511 l Autor To nie czujniki tylko zawory olejowe. Jak się otworzą miękka a jak zamkną twarda poduszka. Ewentualnie zawory powietrza. Ale robi to samo. da rade to uruchomić ? Przecież lewą u siebie masz z takim zaworem. To wybacz ale nie zauważyłem aby tam cos takiego było i można by to na wie rozdzielić ewentualnie z jednego kabla ? Ale po co? Audi przewidziało tylko jedną poduchę w Twoim silniku
Opublikowano 10 Lipca 201511 l a w twoim to nie ma czasem kilku rzeczy wiecej niz "audi przewidzialo"? Pytam czy to cos da i czy warto to montowac. Szkoda mi tego wywalić a juz stało na gieldzie i nie było chętnych. Edytowane 10 Lipca 201511 l przez davidlive
Opublikowano 11 Lipca 201511 l Autor a w twoim to nie ma czasem kilku rzeczy wiecej niz "audi przewidzialo"? Pytam czy to cos da i czy warto to montowac. Szkoda mi tego wywalić a juz stało na gieldzie i nie było chętnych. Jest tylko te rzeczy coś poprawiają, a nie wiem co Ci dadzą poduchy z esy. Jedną już raczej masz i to powinno wystarczyć. To wrzuć na allegro, olx, ebay ...
Opublikowano 11 Lipca 201511 l Żeby do B7 dołożyć RNSa,co trzeba wymienić,jakie jest absolutne minimum?
Opublikowano 11 Lipca 201511 l Kosz na dwa din (nie do końca jestem pewien czy nie można wyrzeźbić z jeden din)i kostki niech mnie ktoś poprawi jak się mylę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 Lipca 201511 l Kosz 2DIN. Przejściówki ze zwykłego radia na RNS. Antena GPS. Tunel można dociąć pod 2DIN tak samo klimatronik. Popielniczka 1DIN pasuje lecz zostaje dziura między klimatronikiem a właśnie popielniczką. Jeśli chcesz mieć jak w oryginale to potrzebujesz tunel 2DIN , klimatronik 2DIN, kosz 2DIN, przejściówki, popielniczka 2DIN, antena dachowa GPS + kabel Ja u siebie kosz docinałem ale klimatronik kupowałem 2DIN. Antenę też dokładałem Ori na dach Edytowane 11 Lipca 201511 l przez shakal
Opublikowano 11 Lipca 201511 l sprzedaje swoją navi,kuzyn chce kupić i pyta co musi dołożyć,nie jest detalistą,nie musi mieć jak ori,wiec musi dokupić przejsciowki,antene i kosz,tak?
Opublikowano 11 Lipca 201511 l Tak, resztę znajdzie na forum lub w internecie jak zrobić żeby było dobrze
Opublikowano 11 Lipca 201511 l mam małe pytanko . Mam jakąś antene na dachu przypomina antene gps ale nie mam navi, czy to może byś antena od radia