Opublikowano 18 Lipca 201510 l Z S4 za 600 zl i cały był ?? Z allegro ?? Chyba zacznę nie spac tylko szukać .... A przy okazji H4mm3R zerkałem w temat o Twoim autko skąd ten przełącznik włączania świateł w chromie ? Pasował P&P ?? Edytowane 18 Lipca 201510 l przez bartekzks
Opublikowano 18 Lipca 201510 l Dlugu torx i nie ma opcji by nie odkrecic. A co do zdesia sline moze i ja sie skusze Tez poluje i poluje Yyy żeby była jasność, ja mówię o tych nakrętkach, więc to nie torx jak coś Długa przedłużaka i odkrecisz spokojnie:)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 Lipca 201510 l Autor Z S4 za 600 zl i cały był ?? Z allegro ?? Chyba zacznę nie spac tylko szukać .... A przy okazji H4mm3R zerkałem w temat o Twoim autko skąd ten przełącznik włączania świateł w chromie ? Pasował P&P ?? Tak cały, ktoś już ramkę malował... akurat potrzebowałem kupić, bo mój dostał... Pokrętło chyba z golfa ale pasuje też z A3 i TT http://allegro.pl/atrapa-audi-s4-b7-05-08-i5415185951.htmlwysyłka była w cenie Edytowane 18 Lipca 201510 l przez H4mm3R
Opublikowano 18 Lipca 201510 l Ostatnio byl zdes na olx kompletny za 650 zl, dzwonie a gość pakuje bo juz ktos kupil. Okazje sa ale trzeba pilnowac bo nigdy nie trafisz ...
Opublikowano 18 Lipca 201510 l Z S4 za 600 zl i cały był ?? Z allegro ?? Chyba zacznę nie spac tylko szukać .... A przy okazji H4mm3R zerkałem w temat o Twoim autko skąd ten przełącznik włączania świateł w chromie ? Pasował P&P ?? Tak cały, ktoś już ramkę malował... akurat potrzebowałem kupić, bo mój dostał... Pokrętło chyba z golfa ale pasuje też z A3 i TT http://allegro.pl/atrapa-audi-s4-b7-05-08-i5415185951.htmlwysyłka była w cenie Same pokrętło ? Wyciągam i montuje do Swojego włącznika ??
Opublikowano 20 Lipca 201510 l A co tam pochwale się... Dziś oddaje auto na korektę lakieru. Ciekawe jak wyjdzie. Mało tego, wczoraj odkryłem że rejestrację mogę schować w blende i nie muszę mieć żadnych ramek z przodu. Mam auto ponad 3 lata i dopiero teraz to odkryłem. Mała rzecz a cieszy.
Opublikowano 20 Lipca 201510 l A co tam pochwale się... Dziś oddaje auto na korektę lakieru. Ciekawe jak wyjdzie. Mało tego, wczoraj odkryłem że rejestrację mogę schować w blende i nie muszę mieć żadnych ramek z przodu. Mam auto ponad 3 lata i dopiero teraz to odkryłem. Mała rzecz a cieszy.
Opublikowano 20 Lipca 201510 l A co tam pochwale się... Dziś oddaje auto na korektę lakieru. Ciekawe jak wyjdzie. Mało tego, wczoraj odkryłem że rejestrację mogę schować w blende i nie muszę mieć żadnych ramek z przodu. Mam auto ponad 3 lata i dopiero teraz to odkryłem. Mała rzecz a cieszy. Tak trzymać
Opublikowano 20 Lipca 201510 l Panowie ktoś montował to u Siebie : link do strony :http://www.qmatis.com/pl/devicesDzisiaj zamówiłem do Siebie czekam na paczkę z tym cudem i zobaczymy , głównie zależy mi na temp oleju Edytowane 20 Lipca 201510 l przez bartekzks
Opublikowano 21 Lipca 201510 l A co tam pochwale się... Dziś oddaje auto na korektę lakieru. Ciekawe jak wyjdzie. Mało tego, wczoraj odkryłem że rejestrację mogę schować w blende i nie muszę mieć żadnych ramek z przodu. Mam auto ponad 3 lata i dopiero teraz to odkryłem. Mała rzecz a cieszy. Jak oddałeś w dobre ręce to będziesz zadowolony! Po korekcie jakaś powłoka? Jeśli nie myślałes o tym to pomyśl. Ja jestem mega zadowolony po takiej operacji. Zero "hologramów", lakier czysty jak perła... Pewnie widziałeś efekty w moim wątku! Panowie ktoś montował to u Siebie : link do strony : http://www.qmatis.com/pl/devices Dzisiaj zamówiłem do Siebie czekam na paczkę z tym cudem i zobaczymy , głównie zależy mi na temp oleju Montowane i nii wiem czy to nie jest właśnie strona kolegi... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/188164-vfiz-on-audi-b6b7/page-1?hl=vfiz
Opublikowano 21 Lipca 201510 l Ile taka zabawka jesli można wiedzieć? Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
Opublikowano 21 Lipca 201510 l Wersja podstawowa 590 zl, wejdz na strone zobacz bo masz jeszcze dodatkowe opcje takie jak : Funkcje, wersji standardowej: Wyświetlanie wartości pomiarowych z grup pomiarowych steorwników odczytanych przez magistale OBD lub CAN-bus. Obsługowane są obydwa protokoły KW1281 i KW2000/2089 poprzez k-linię and CAN-bus Odczytywanie, dekodowanie oraz wyświetlanie kodów błędów DTC Kasowanie kodów błędół – DTC Rysowanie wykresów parametru wybranego przez użytkownika Pomiar czasów przyśpieszeń np. 0 – 100 km/h, 0 – 96 km/h, 60 – 90km/h, 0 – 200km/h, itp.. Alarmy – kiedy skonifgurowane przez użytkownika limity są przekroczone. Komunikat powitalny Test Zegarów – przejechanie wskazówkmi licznika do końca skali po włączeniu zapłonu Instalacja Plug & Play, nie trzeba modyfikować fabrycznego okablowania, ewentualnie tylko wystarczy wykonać zakodowanie licznika Bezkonfiktowa współpraca z systemami samochodu Możliwość akutalizacji oprogramowania za pomocą dołączonego kabla USB Gwarancja 24 miesiące wraz z darmowymi aktualizacjami Wersja roszerzona: Obsługo do czterech zewnętrznych czujników pomiarowych dwie termopary typu K do pomiaru temperatur np. EGT, paliwa, IAT, CHT (glowicy) dwa czujnik z wyjsciem napięcowm np dla ciśnienia oleju, prędkości obrotowej turbiny, czujnika ciśnienia istnieje możliwość obsługi również czujnika z wyjściem rezystancyjnym np w celu obsługi popularnych czujników ciśnienia oleju zintegrowany przekaźnik do sterowania dowolnego obwodu w przyszłości dodatkowa pamięć danych na pliki, rozbudowane bazę kodów błędów, dodatkowych grafik, logowania logowanie w tle gwarancja roszerzona do 36 miesięcy z darmowymi akutalizacjami Wersja na zamówienie - możliwwe dodatkowe moduły np: Wewnętrzy czujnik ciśnienia MAP do pamiaru doładowania do 3Bar i podciśnienia dolotu od ~0.15Bar (od 22inHg do 45psi doładowania) interfejs bluetooth do logowania szybki GPS z akutalizacją pozycji 10Hz Inne funkcje do uzgodnienia np. Valentine 1, sterownie N75, sensor zawartośi etanolu w paliwie, szerokopasmowa sonda AFR wraz ze sterownikiem
Opublikowano 23 Lipca 201510 l A co tam pochwale się... Dziś oddaje auto na korektę lakieru. Ciekawe jak wyjdzie. Mało tego, wczoraj odkryłem że rejestrację mogę schować w blende i nie muszę mieć żadnych ramek z przodu. Mam auto ponad 3 lata i dopiero teraz to odkryłem. Mała rzecz a cieszy. Jak oddałeś w dobre ręce to będziesz zadowolony! Po korekcie jakaś powłoka? Jeśli nie myślałes o tym to pomyśl. Ja jestem mega zadowolony po takiej operacji. Zero "hologramów", lakier czysty jak perła... Pewnie widziałeś efekty w moim wątku! Tak poszła powłoka ceramiczna. Auto odebrane i pięknie się świeci. Śliskie jak lód.