Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakoduje sie kluczyk bez problemu w B7 CDS'em , do żadnego ASO nie trzeba jechać , ale jaki transponder jest potrzebny nie powiem bo mi to kolega robił

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No właśnie tak myślałem ale nie byłem pewny. Możesz się dowiedzieć co i jak?

Opublikowano

Ok ale w Pon dopiero będę sie z nim widizał

O Co dokładnie spytać??

Może być na pw

Opublikowano

Rozkodowało mi się immo w jednym kluczyku. ASO pomogło:)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

S-line są w takim zestawieniu, oprócz materiału są w alkantarze i pełnej skórze, i nie zawsze są z wytłoczonym napisem s-line.

b1040d7a3de7.jpg

W b7

Materiał - naleśnik

Materiał- kubelki

Skóra + alkantara - bez napisu

Skóra+ speed (taka choćby siatka)- napis s-line

Potem już tylko pelna skóra

Czyli wszytko jasne.

Materiał jaki mam to Speed.

Dzięki chłopaki za pomoc.

Teraz z innej beczki. Wielu z was ma ledy od kolego Tomnik. "Żarówka" postojowa składa się z 3 ledów, 2 po jednej dwa po drugiej. Jak mecie ją założoną??

Opublikowano

Teraz z innej beczki. Wielu z was ma ledy od kolego Tomnik. "Żarówka" postojowa składa się z 3 ledów, 2 po jednej dwa po drugiej. Jak mecie ją założoną??

U mnie są założone pionowo. Najlepiej załóż sobie i wieczorem okręcaj ją razem z oprawką, wtedy będziesz widział kiedy najlepiej świeci.

Opublikowano

No właśnie nie mogę ją odkręcić. wchodzi tylko w jednej pozycji.

Opublikowano

też myślałem, że będzie to miało jakieś znaczenie, ale każdą mam w innej pozycji i światło rozchodzi się równomiernie w odbłyśniku

Opublikowano

U mnie dwie idą w odblask po skosie, a ta jedna do góry.

Opublikowano

chłopaki czy przy concercie 2 jest diversity ? tzn czy od wzmacniacza antenowego powinien wychodzić kabel od diversity ?

Opublikowano

Nie rób wiochy. Chcesz plaster miodu to szukaj ori używki z RSa. Trafiają się na popularnych portalach.

Opublikowano

Oj wiem że tutaj to temat tabu ale tylko pytałem :grin:

Opublikowano

No właśnie u mnie dwie idą do góry a jedna na dół i za cholerę nie mogę włożyć inaczej :( A podejrzewam że święciło by lepiej.

Opublikowano

chłopaki czy przy concercie 2 jest diversity ? tzn czy od wzmacniacza antenowego powinien wychodzić kabel od diversity ?

pomoże ktoś ?

Opublikowano

Witam,

Panowie mam takie pytanie czy da się jakoś sprawdzi lampy ( bix skrętny) bez przetwornicy i zakładania do samochodu bo zbieram graty na moda tylko chciałbym sobie sprawdzić czy silniczki są sprawne bo do 10 dni moge je odesłać a potem już będzie ciężko. Można im na krótko gdzieś podać 12V żeby nic nie po palić a to sprawdzić?

Opublikowano

No właśnie u mnie dwie idą do góry a jedna na dół i za cholerę nie mogę włożyć inaczej :( A podejrzewam że święciło by lepiej.

Trochę się z tym namęczyłem, trzeba "podkręcić" kabelki trochę i powinny się ustawić tak jak trzeba.

Opublikowano

Trochę się z tym namęczyłem, trzeba "podkręcić" kabelki trochę i powinny się ustawić tak jak trzeba.

No właśnie te pieprzone kabelki sprawiają że żarówka wchodzi w jednej pozycji.

Opublikowano

Witam;) chcialbym zalozyc ori radio, moje b7 wyjechalo bez radia z fabryki czyli rowniez bez suba i wzmaka. W niedalekiej przyszlosci chce zalozyc sub i wzmak bose, pytanie jakie wiazki potrzebuje(pomijajac ramke,tunel klimatr i popiolke 2din) i co z czym trzeba polaczyc? Prosilbym o jak najszczegolowe odpowiedzi;p ps. Mam glosniki przod+tyl