Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie pytanie czy felgi z tymi parametrami wejda do b7 bez zadnych dystansow? (19" 8,5 i 9,5" 8,5J ET45 + 9,5J ET38 5x112 z oponami odpowiedni 215/35 225/35)

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wejdą bez żadnych problemów z tymi oponami choć jakbym się pokusił o dystans 15 mm na przód

Opublikowano

Tył ideał, ale jak wyżej przód będzie wymagał sporego dystansu.

:hi:

Wyłącza się Wam ESP po wduszeniu guzika na desce? Bo u mnie mimo wciśnięcia i zapalenia na desce ikonki to system wciąż jest aktywny i przyhamowuje koła w poślizgu. Zastanawiam się na ile jest to normalne.

Mi wyłącza do zera. Na śniegu testowałem i można ślizgać się bokami bez żadnej ingerencji systemów.

Opublikowano

Mam małe pytanie w swoim drugim autku czyli A4 B6 mam zwykłe lampy chciałbym wymienić żarówki na mocniejsze, myślę o H7 OSRAM NIGHTBREAKER UNLIMITED PLUS 110%, brać czy polecicie coś innego?

Ja mogę polecić te osramy. W porównaniu do tych "lepszych" philipsow widać dość dobrze podczas deszczu. Co prawda jeżdżą one w b5 ale bardzo fajnie widać za ta kasę warto brać

Tył ideał, ale jak wyżej przód będzie wymagał sporego dystansu.

:hi:

Wyłącza się Wam ESP po wduszeniu guzika na desce? Bo u mnie mimo wciśnięcia i zapalenia na desce ikonki to system wciąż jest aktywny i przyhamowuje koła w poślizgu. Zastanawiam się na ile jest to normalne.

Mi wyłącza do zera. Na śniegu testowałem i można ślizgać się bokami bez żadnej ingerencji systemów.
A ja wczoraj jadąc do roboty na wyłączonym nie zauważyłem żadnej różnicy. Ciekawe od czego to zależy
Opublikowano

Ok , w takim razie biere :D

Opublikowano

Gdzieś ktoś nawet wstawial ze dają najwięcej światła z tych wszystkich żarówek
Opublikowano

Gdzieś ktoś nawet wstawial ze dają najwięcej światła z tych wszystkich żarówek

Chce zrobić polerkę lamp no i wstawię nowe żarówki , żeby troszkę odżyło oświetlenie, bo porównując do bixa w b7 to zostawiają sporo do życzenia, dlatego zapytałem jakie wybrać, wiec nie czekam i zamawiam, dziękuje za poradę :good:

Opublikowano

:wink:

Opublikowano

To ja jeszcze dodam, że mam właśnie takie w swojej B5 i naprawdę dają radę jak na H7 ;)

Opublikowano

:)

Opublikowano

Jakie rezystory do lodów w drl 25ohm czy większe i gdzie zamontować rezystor mogę na klapce od lampy od wewnętrznej strony widziałem gotowe takie zestawy ale za sztuke 80zl hha ha

Opublikowano

Panowie pytanie :hi: bo zbieram graty do PDC na przód jednak nie moge znaleźć żadnej informacji jak montowane są czujniki w b7 w grillu?

są jakieś specjalne adaptery do tego które można wpiąć w te otwory w grilu a potem włożyć w to czujnik czy jak? Normalnie szukam szukam szukam i o b7 nic nie pisze :kwasny: albo nie umiem znaleźć :facepalm:

Opublikowano

Czy można wymienić samo pióro wycieraczki tylnej jeśli mam wycieraczkę z Q5 czy trzeba całość??

Opublikowano
  • Autor

Panowie pytanie :hi: bo zbieram graty do PDC na przód jednak nie moge znaleźć żadnej informacji jak montowane są czujniki w b7 w grillu?

są jakieś specjalne adaptery do tego które można wpiąć w te otwory w grilu a potem włożyć w to czujnik czy jak? Normalnie szukam szukam szukam i o b7 nic nie pisze :kwasny: albo nie umiem znaleźć :facepalm:

Są takie ala koszyczki do których wkłada się czujniki.

Czy można wymienić samo pióro wycieraczki tylnej jeśli mam wycieraczkę z Q5 czy trzeba całość??

Wymienisz tak samo normalnie jak z przodu.
Opublikowano

Wymienisz tak samo normalnie jak z przodu.

Czyli samo pióro.

Jakiej firmy najlepsze??

Opublikowano

A z q3 by podpasowalo?

Edytowane przez TOM3K

Opublikowano

Są takie ala koszyczki do których wkłada się czujniki.

A można coś takiego nabyć w aso? bo szukałem w etce ale nie moge znaleźć żadnego numeru tej części :kwasny: