venom171 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Panowie pomoże ktoś przy podłączeniu grzanych stołków przednich z Katowic lub okolic? Panel climatronica mam, wiazki mam, ale zawsze łatwiej się to robi jeśli ktoś przez to już przechodził. Pogoda ładna to i grill-a się rozpali, wrzuci coś na ruszt itd. Oczywiście co do terminu to się dostosuje.
afroo. Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Pogadaj z Kubą djim to Ci to ogarnie profi. Na spota do Kato byś kiedyś mógł podjechać bo fajne te wozidło masz.
venom171 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Dzięki za nakierowanie na Kubę i miłe słowa na temat fury, kiedy spoty macie w K-ce?
hornet Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 U Compotów dp+program to stage 2 i biorą za niego 4 tyśki. Z konia spadli ?
afroo. Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 U Compotów dp+program to stage 2 i biorą za niego 4 tyśki. Z konia spadli ?
Audi sline Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Troche przesada z tym. Ale wkurzyłem sie bo zrobiłbym od razu stage II z DP. I by było super... Jakoś mi sie wydaje ,że tu chodzi o dukaty. Ale program super, juz pare km przejechane jestem mega zadowolony... Lecz jednak tej kropki nad i brakuje ;P
afroo. Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Skąd jesteś? Jak nie masz daleko to do gregora się umów na wstawienie dp i strojenie.
Audi sline Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Z Katowic. Narazie pojeżdżę na tym setupie. Ale troche zdegustowałem się, bo zrobiłbym od razu z DP a tak mnie nikt nie poinformował. Jak twoje 2.0 ? Byłeś u gregora?
afroo. Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Jak twoje 2.0 ? Byłeś u gregora? Przymierzam się. Póki co inne tematy do ogarnięcia. Na wycieczkę do Jasła trzeba mieć 2-3 dni żeby na spokojnie ogarnąć całość.
pajda Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Dzięki za nakierowanie na Kubę i miłe słowa na temat fury, kiedy spoty macie w K-ce?Spoty sa we wtorki godz. 19
niestandardowy Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Panowie macie może numer tego "koszyczka, mocowania" pod czujnik pdc. Chdzi mi o ten koszyczek który sie przykleja do zderzaka a pózniej w niego wpina sie czujnik pdc. od skody nie podejdzie? nie sprawdzalem tego ... http://allegro.pl/skoda-superb-ii-uchwyt-czujnik-parkowania-pdc-07-i5220448251.html
Bart_poznan Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 nie podejdzie , superb ma mniejsze czujniki pdc
akjam Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Pany nadkola to wychodziły w plastiku i parciane? Które lepsze bo musze zmienić
afroo. Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Szmata była z tylu zamiennie z tworzywem. Przód zawsze tworzywo.
Hubertus01 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 w jaki sposób sprawdzić czy lampy bixenon to czasen nie angliki?
H4mm3R Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Ja mam teraz z przodu i z tyłu parciane.. I takie też powinny być. Te z plastiku tak nie tłumią hałasu.w jaki sposób sprawdzić czy lampy bixenon to czasen nie angliki?Po numerach Edytowane 3 Maja 2016 przez H4mm3R
tomekhxc Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Ja mam teraz z przodu i z tyłu parciane.. u mnie też szmaciane tu i tu
Hubertus01 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 czy żarówki kierunkowskazu lampy przedniej są symetryczne czy asymetryczne( BA 15S czy BAU 15S) bo potrzebuje zamówić z neta chromowane i nie moge się doszukać właściwej odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi