Opublikowano 16 Stycznia 20188 l 12 minut temu, Norbas napisał: Sprawdź czy kostki dobrze siedzą i piny czy siedzą mocno w gniazdach. Może gdzieś pod wpływem wibracji piny się obruszają i gubi prąd Panowie ma ktoś sprężyny do avanta z wersji s-line 1be na tył, chętnie zakupie Miałem bo zmieniałem tył na 1bv i zostały na warsztacie sprobuje jutro zadozwnic i ogarnąć czy tego nie wywalili jak będą to możesz brać za free
Opublikowano 16 Stycznia 20188 l 1 minutę temu, WydRos napisał: Miałem bo zmieniałem tył na 1bv i zostały na warsztacie sprobuje jutro zadozwnic i ogarnąć czy tego nie wywalili jak będą to możesz brać za free A ty masz Quattro bo jak tak to chyba nie podejdą... :? Zadzwoń jak możesz, z resztą się dogadamy Edytowane 16 Stycznia 20188 l przez Norbas
Opublikowano 16 Stycznia 20188 l 29 minut temu, Norbas napisał: A ty masz Quattro bo jak tak to chyba nie podejdą... :? Zadzwoń jak możesz, z resztą się dogadamy Nie, przod i manual Nie wiem jaka kategoria to była itd ale stał wysoko i zmieniłem na używane 1bv bodajże
Opublikowano 17 Stycznia 20188 l Witam kupie licznik bądź sam wyświetlacz KOLOROWY !! Moze byc angol !! Ktoś ma lub wie kto ma prosze o info tu lub na pw . Pozdrawiam Edytowane 17 Stycznia 20188 l przez bartekzks
Opublikowano 20 Stycznia 20188 l Hej - temat zderzaka i ustawieniach lamp ogarnięty - przyczyna wydaje mi się brak podpory, ale również złe ustawienie wewnętrznej strony lampy, (na takich zębatkach ) napewno wiece o co mi chodzi także opanowane kolejne pytanie - siatka bagażnika - mam ori, czy jest możliwość, kupna samego - ( mocowania - zaczepu - jak na zdjęciu ) niestety nie znalazłem po numerze w etce - wyświetla mi się tylko siatka - chodzi mi o to ??? Edytowane 20 Stycznia 20188 l przez oprych
Opublikowano 21 Stycznia 20188 l 9 godzin temu, oprych napisał: Hej - temat zderzaka i ustawieniach lamp ogarnięty - przyczyna wydaje mi się brak podpory, ale również złe ustawienie wewnętrznej strony lampy, (na takich zębatkach ) napewno wiece o co mi chodzi także opanowane kolejne pytanie - siatka bagażnika - mam ori, czy jest możliwość, kupna samego - ( mocowania - zaczepu - jak na zdjęciu ) niestety nie znalazłem po numerze w etce - wyświetla mi się tylko siatka - chodzi mi o to ??? Nie dokupisz samego zaczepu.
Opublikowano 21 Stycznia 20188 l 46 minut temu, afroo. napisał: Jest ktoś chętny na rolki z mojego B7? podaj parametry tej felgi. Szukam czegoś do Fejtka.
Opublikowano 21 Stycznia 20188 l 18 minut temu, ucho.77 napisał: Ile? chciałbym poznać twój przelicznik : ile powie Afro, a ile powiesz Sylwii gdy zapyta
Opublikowano 21 Stycznia 20188 l 3 minuty temu, stanley napisał: chciałbym poznać twój przelicznik : ile powie Afro, a ile powiesz Sylwii gdy zapyta 1do1 stare za nowe
Opublikowano 21 Stycznia 20188 l Godzinę temu, afroo. napisał: 19" 9.5J et40 gumy 235/35 Ta guma odpada do mnie, 255/40 musze miec. Ew przymiarka możliwa?
Opublikowano 22 Stycznia 20188 l 12 godzin temu, ucho.77 napisał: 1do1 stare za nowe Szkoda żeby to stało w garażu. Pakuj gwint to może zmieścisz 9.5J. 12 godzin temu, turzol napisał: Ta guma odpada do mnie, 255/40 musze miec. Ew przymiarka możliwa? Jeśli zdecyduję się oddać to tylko komplet z gumami. 1 godzinę temu, pajda napisał: Do paska się to zmieści? Jak pogwintujesz albo napowietrzysz to kto wie. A tak serio to przy heblu S4 trzeba dystans bo felga się opiera. Nie wiem co będzie przy tych mniejszych rozmiarach.
Opublikowano 22 Stycznia 20188 l Godzinę temu, muunv napisał: Afroo. Podaj cene Spontaniczna akcja z tymi felgami. Nie zdążyłem jeszcze pomyśleć o cenie.