H4mm3R Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Pany, poCZebuje numer zaslepki airbaga kierownyc trojramiennej, ma ktos? Ja mam zaślepkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 o widzisz, ile chcesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 o widzisz, ile chcesz ?? Zrobię foto i się dogadamy na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 to nie dla mnie ale daj znac to przekaze dalej znam jednego takiego co zalozy sobie zaslepke airbaga tylko zeby miec kiere z b7.. :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 PAny, jak sie robi zwijak w poscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 PAny, jak sie robi zwijak w poscie? Nie masz do tego uprawnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 wrrrr dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Tak.. wrrrr dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 dziekuje hammerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitshi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witam Złamałem w swoim A4 "prowadzenie" bagnetu, ten żółty/pomarańczowy plastik, w który się wkłada bagnet. Powiedzcie mi, gdzie można takie coś kupić, ile to kosztuje i jak to wymienić, wyciągnąć pozostałą część tego? Silnik 1.9 tdi BKE 115KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 koszt okolo 35 zł w serwisie, sam wymienisz bardzo prosta sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitshi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Załatwione. Ciężko było to docisnąć do końca, żeby zaskoczył ten plastik, ale dałem radę. Dla potomnych cena w ASO (Margo Sosnowiec) 21,33zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Audi A4 With Bentley Wheels – The New Crossover!? | I Am Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Pany, mozna vcds-em sprawdzic wartosci podcisnienia pompy vacum? jakie podcisnienie daje pompa? ---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ---------- AUDI S4 B6-B7 Hamulce 345mm Sejny ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanosho Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 nie ma takiej możliwości co masz kiepskie wartości pompek na vag'u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 wlasnie nie, ale caly czas mi muli na zimnym silniku, a dzisiaj rano przy -3 stopniach odpalil i bylem w szoku. chodzil jak igielka, a jakie super hamulce ( zawsze na nie narzekalem ) i mysle ze to moze miec zwiazek z podcisnieniem ( gruszka turbo i hamulce )... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanosho Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 mi ostatnio w 2.0 dziwnie kiepskie wartosci na pompkach sie pokazały i rob z Tune-Up zasugerował mi podmiane vacum pompy i zobaczyc czy jest poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Audi A4 :jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Piękna czerwień. Panowie czy jak mam taką lampkę : Bez problemu wsadzę taką z B5 lub A3, nie trzeba przerabiać instalacji czy kostki ? W niej chyba dodatkowo podświetlane są przełączniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi