Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że sobie poradzę z tym, najwyżej się drzwi wymieni :grin:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 824,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie potrzebuje kogoś ogarnietego od bmw. Chodzi konkretnie o 3.0d w automacie. Potrzebuje zadać kilka pytań i ewentualnie żeby sprawdził mi samochód po kompem czy z silnikiem wszystko ok.

Opublikowano

Witam. Potrzebne mi info na temat swiatel w B7. tzn jakie były montowane bo mam bixy ale sarna ostatnio mi jednego wbila do zbiorniczka wspomagania i mam pytanie jakie były swiatla montowane. zwykle, ksenon, bi-xenon, i bix skretny? czy tylko zwykle, bixy i skretne?

Opublikowano

zwykle bixy i bixy skrętne

Opublikowano

zwykłe, bixy i bixy skrętne :wink4:

---------- Post dopisany at 09:26 ---------- Poprzedni post napisany at 09:25 ----------

:decayed:

Opublikowano

oki. dzięki. to zamawiam co tam maja na all rozklejam maluje na czarno i pomarańczowy kierunek out.

jeszcze takie pytanie bo miałem grill zwykly pomalowany plasti dipem na czarno ale znalazłem cos takiego

ATRAPA PRZÓD AUDI A4 B7 04-08 *NOWY* GRILL CZARNY (4158451749) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

czy warto to co czy kupic ori używany i sobie psiknąć na czarno?

---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:53 ----------

Dodam ze sedan kolor LY7G

Opublikowano

ja wrzucilem taki gril do siebie, mialem lakierowany i kupa odpryskow od kamieni. tu ramka jest czarna ( chrom) a srodek szary , jak fabryczny.

podróba ale jakosc wykonania calkiem calkiem dobra.

Opublikowano

Oki dzieki za info. Chyba zapodam sobie taki. Tylko ramke tablicy z plastidipa obedrzec musze

Opublikowano
oki. dzięki. to zamawiam co tam maja na all rozklejam maluje na czarno i pomarańczowy kierunek out.

jeszcze takie pytanie bo miałem grill zwykly pomalowany plasti dipem na czarno ale znalazłem cos takiego

ATRAPA PRZÓD AUDI A4 B7 04-08 *NOWY* GRILL CZARNY (4158451749) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

czy warto to co czy kupic ori używany i sobie psiknąć na czarno?

---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:53 ----------

Dodam ze sedan kolor LY7G

to masz taką samą furmankę jak ja;)

Opublikowano

Taka sama ale troche inna hi

Opublikowano

Panowie ma ktoś w swojej A4 (1.9 , Avant) sprężyny H&R -35mm lub Eibach pro kit ?? Chciałbym zobaczyć jak to siedzi przy tym silniku :eusathink:

Opublikowano

Ja mam Pro-kit eibacha, ale zalozylem jeszcze na tyl podkladki zeby lepiej wygladalo...- tylko ze w 2.0tdi....- ale w sumie to duzej roznicy nie ma...

Opublikowano

Jakie podkładki? :mysli:

Opublikowano

sa takie orginalne o numerze 8E0512145 zeby podniest tyl o 1cm wyzej. Wklada sie je miedzy gorna gume na sprezynie tylnek a karoserie. Pomaga to jak po zalozeniu springow masz wrazenie ze "d*pa zwisa"

Kosztuja w Audi w DE 7,38€

Opublikowano

O, dobrze wiedzieć. Ja zdecyduję sie chyba na H&R 35mm i zobaczymy co to da. Tylko konto na ebay-u trzeba jeszcze :whistling:

Opublikowano

Ja mialem wczesniej H&R, i byly dla mnie za twarde i za niskie. Eibach jest nizej jak 1BV, ale po zalozeniu tych podkladek to tylko przod jest nizej o jakies 1cm od 1BV- i to mnie w pelni satysfakcjonuje.

Ale jak chcesz jeszcze nizej i twardziej jak 1BV, to powinnienes byc zadowolony.

Opublikowano

To jest zdjęcie na tych sprężynach eibacha?

9b84c59b38576af3gen.jpg

Opublikowano

Nie, to byl jeszcze H&R

Opublikowano

Będziesz montował te springi na 1BA ?

Opublikowano

Na 1BE. I teraz nie wiem sam czy brac H&R czy może Eibach :facepalm: Ale skoro H&R są twardsze od Eibach to chyba zdecyduję się na Eibacha

---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

RS, jak możesz to podeślij fotę na springach Eibacha :wink: