scq Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Tylko 750 kosztuje ori? w Hanowerze w carglass zawolali 530€ Wrocławska 1A, 62-300 Września - tutaj montowałem swoją i dokładnie taką cenę mi podali, sam widziałem w systemie, bo spec pokazał czarno na białym ile kosztuje.
TOM3K Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 chciałem wymienić szybę z ubezpieczenia bo miałem naprawiana , ale widzę ze lekko poszło dalej. Ale skoro to kosztuje 750 zł to nie warto robić to z AC bo zniżki mi poleca a wkładu własnego mam 150€. a robota ile ?
gabalo Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 ile za ta akustyczna płaciłes?Ja w Ostrowie Wielkopolskim w Izek-Eco za szybę wraz z wymiana płaciłem niecałe 730złWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
scq Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Robota 200 pln. Jednak w tym przypadku warto było zapłacić tyle bo byłem przy wymianie i zrobione jest profi.
Norbas Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Tylko 750 kosztuje ori? w Hanowerze w carglass zawolali 530€ Hehe 530E ? To jest nic mi w NO dali info, że koszt takiej sszyby to 12tys NOK Za tyle to miałbym pewnie podgrzewaną w PL tak z ciekawości ktoś wie ile kosztuje podgrzewana do b7 ? I jeszcze takie pytanie jaki kod wyposażenia ma podgrzewana szyba ?
TOM3K Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 w b7 nie ma podgrzewanej tylko w B6 wychodzila
Norbas Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Nie wierze bo widziałem, na żywo w B7
Norbas Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) No to już nie wiem. Ostatnio widziałem właśnie B7 z takim kolorem szyby jak mają szyby w b6 podgrzewane. Jeżeli jest tak jak piszesz to chłopaki z Audi słabo podeszli do tematu skoro B6 miało a B7 nie... Podgrzewana szyba zazwyczaj nie widniej w pozycjach doposażenia. Ludzie zamawiali bo np. doradca mówił im, że jest możliwość doposażenia w postaci takiej szyby. Edytowane 14 Października 2016 przez Norbas
bartekzks Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 No to już nie wiem. Ostatnio widziałem właśnie B7 z takim kolorem szyby jak mają szyby w b6 podgrzewane. Jeżeli jest tak jak piszesz to chłopaki z Audi słabo podeszli do tematu skoro B6 miało a B7 nie... Podgrzewana szyba zazwyczaj nie widniej w pozycjach doposażenia. Ludzie zamawiali bo np. doradca mówił im, że jest możliwość doposażenia w postaci takiej szyby. No i tak jest tak samo jest chyba z kierownicą podgrzewana w B6 były w b7 nie, przynajmniej ja dotąd nie widziałem . Może ktoś się spotkał ??
TOM3K Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 trzeba się na b6 przesiąść widać lepszy wypas miały
moglaj80 Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 a powiem wam że mi webasto zastępuje podgrzewaną szybę i kierka i jestem bardzo zadowolony A z tą szyba może widziałeś b7 ale miał zamodzona szybę z b6
turzol Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 No to już nie wiem. Ostatnio widziałem właśnie B7 z takim kolorem szyby jak mają szyby w b6 podgrzewane. Jeżeli jest tak jak piszesz to chłopaki z Audi słabo podeszli do tematu skoro B6 miało a B7 nie... Podgrzewana szyba zazwyczaj nie widniej w pozycjach doposażenia. Ludzie zamawiali bo np. doradca mówił im, że jest możliwość doposażenia w postaci takiej szyby. To że wpadała w odcień niebieski to pewnie dlatego że była solaryczna. Grzanej w B7 nie było do zamówienia w konfiguratorze.
Norbas Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Niestety nie widziałem co było na szybie ale jak go jeszcze raz spotkam to sprawdzę Ale takie coś było
hutch1 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Kierownica w B7 grzana była czteroramienna. Widziałem na profilu jednego z kolegów z klubu. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Coding 17 00??xxx: Options I +00 = 1. K-Number (Europe/USA/Rest of World) +01 = Smaller Fuel Tank Volume (All-Wheel-Drive) +02 = Side Marker Lights Indicator Lamp inactive +04 = 3. K-Number (Rental Cars) +08 = 2. K-Number (Australia) +16 = Clutch Pedal Switch Operation in FIS Display Aby zakodować Cluch pedal switch muszę dodać do obecnej liczby +16 ? czyli obecnie jak mam 4 to muszę do tego dodać 16 ? Tak w ogóle to dzięki temu kodowaniu na fisie będzie pokazywać się komunikat " Press clutch pedal to start engine" ?
turzol Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Kierownica w B7 grzana była czteroramienna. Widziałem na profilu jednego z kolegów z klubu. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Ale nie występowała fabrycznie tylko ktoś dobie z A6 C6 założył. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
hutch1 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 I wszystko jasne Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
K4rol81 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Coding 17 00??xxx: Options I +00 = 1. K-Number (Europe/USA/Rest of World) +01 = Smaller Fuel Tank Volume (All-Wheel-Drive) +02 = Side Marker Lights Indicator Lamp inactive +04 = 3. K-Number (Rental Cars) +08 = 2. K-Number (Australia) +16 = Clutch Pedal Switch Operation in FIS Display Aby zakodować Cluch pedal switch muszę dodać do obecnej liczby +16 ? czyli obecnie jak mam 4 to muszę do tego dodać 16 ?Tak w ogóle to dzięki temu kodowaniu na fisie będzie pokazywać się komunikat " Press clutch pedal to start engine" ? Tak, dodajesz 16 i po test i zatwierdzeniu na fisie będzie taki napis. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Coding 17 00??xxx: Options I +00 = 1. K-Number (Europe/USA/Rest of World) +01 = Smaller Fuel Tank Volume (All-Wheel-Drive) +02 = Side Marker Lights Indicator Lamp inactive +04 = 3. K-Number (Rental Cars) +08 = 2. K-Number (Australia) +16 = Clutch Pedal Switch Operation in FIS Display Aby zakodować Cluch pedal switch muszę dodać do obecnej liczby +16 ? czyli obecnie jak mam 4 to muszę do tego dodać 16 ?Tak w ogóle to dzięki temu kodowaniu na fisie będzie pokazywać się komunikat " Press clutch pedal to start engine" ? Tak, dodajesz 16 i po test i zatwierdzeniu na fisie będzie taki napis. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Tak tez zrobilem. Myslalem, ze faktycznie musze wcisnac pedal sprzegla by odpalic. W c6 po zakodowaniu tego Musisz wcisnacinaczej nie odpalisz. Tu niestety nie jest tak. Cos jesCze trzeba do tego zakodowac?
Rekomendowane odpowiedzi