Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zawór gazu we wlewie paliwa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pewnie że tragedii nie ma, w końcu jak raz na jakiś czas wkręcę przejściówkę nic się nie stanie:)

Właśnie, jeszcze jak ktoś ma duży zbiornik

Ja tam przerabiać nie będę, chociaż przyzwyczaiłem się tylko do otwarcia klapki (wcześniejsze auto i drugie żony)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
predki74 ogarnąłeś temat ? dużo roboty z tym ? też mam wlew w dokładce i psuje mi to jego wygląd, a chcę przenieść do wlewu PB tak jak miałem w dwóch poprzednich Audi
Opublikowano
  • Autor

Witam powiem tak nie ma dużo robot kanał trzeba mieć, kawałek rurki z koncówkami no i dokładke nowa i dziurkę wywiercic w nadwoziu i inaczej wygląda auto

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mieści się i w b6 spokojnie pełny wlew :) miałem tak tylko sprzedalem autko wiec fotek brak :)

Opublikowano

Ja pracuje na stacji benzynowej i powiem że w b6 i w b5 rozwiązaniem fajnym jest takie:

20130322038.jpg

ładnie solidnie itp i końcówka dokręcana i spokój :wink:

Opublikowano

ja nie trawie tego dokrecania przy kazdym tankowaniu :P wiec kto co lubi hehe

Opublikowano
ja nie trawie tego dokrecania przy kazdym tankowaniu :P wiec kto co lubi hehe

no tak trochę męczy ale mi starcza gazu na 460 km :naughty:

Opublikowano

a Mi nie sprawia założenie klientowi dokręcanej czy całego wlewu pod klapkę wlewu czy w B5 czy w B6,wedle życzenia-bez dodatkowej opłaty

Opublikowano
a Mi nie sprawia założenie klientowi dokręcanej czy całego wlewu pod klapkę wlewu czy w B5 czy w B6,wedle życzenia-bez dodatkowej opłaty

u mnie w okolicy krzycza sobie dodatkowo 50-100 zł za taki larytas :whistling:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

powiem dla pocieszenia dla tych to dokręcaną końcówkę mają : im dłuższa końcówka tym dłużej lakier koło wlewu bedzie cały :grin: miałem końcówkę w alfie całą z wlewem i zawsze ktoś coś tam rysnoł , w a4 mam długą ,dokręcaną , i nie ma problemu z ustawieniem pistoletu do zapięcia , i nie ma rys obić i zadrapań :facepalm::facepalm:

Opublikowano
powiem dla pocieszenia dla tych to dokręcaną końcówkę mają : im dłuższa końcówka tym dłużej lakier koło wlewu bedzie cały :grin: miałem końcówkę w alfie całą z wlewem i zawsze ktoś coś tam rysnoł , w a4 mam długą ,dokręcaną , i nie ma problemu z ustawieniem pistoletu do zapięcia , i nie ma rys obić i zadrapań

:facepalm::facepalm:

Zgadzam się.

Mi w staruszku też zamontowali dokręcaną zapytałem czy nie wejdzie cały to powiedział ze wejdzie ale po paruset tankowaniach będzie porysowane w ciul i odpuściłem:wink:

Kolega kupił a6 z niemcowni i wlew ma mniej więcej w połowie tylnego błotnika pod wlewem paliwa:facepalm::facepalm:Fakt jest to w kolorze ale masakra.

Wiadomo ze jak zakłada się gaz to trzeba się liczyć z pewnymi sprawami,ja tam wkręcałem końcówkę i moja żona co zawsze marudna też wkręcała bo co by nie patrzeć na LPG-ku zawsze taniej:grin: