Bart-S Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 Zabiorę się za TIP-a jak okiełznam do końca CVT Szukam sterownika podgrzewanej przedniej szyby 8E0 907 133 E - na ebay-u wołąją 800zł (za drogo, na allegro moduły przeznaczone dla A8 - z końcówką A, można kupić za 300zł). Gdyby ktoś widzał, dajcie znać proszę Bartku a w ktorym miejscu znajduje sie ten sterownik? Pod aku (foto z tutoriala Grześka...) [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 08:06_________________________________________________ Bartku popytaj tutaj http://moto.allegro.pl/sterownik-modul-ogrzewania-tylnej-szyby-audi-i1789328028.html Dzięki Grzesiu - dokładnie tego samego linka podesłał mi wczoraj greg2505 (widzałem tą aukcję wcześniej ale nie wczytałem się w opis i przegapiłem "E" ).
Wąski Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Zabiorę się za TIP-a jak okiełznam do końca CVT Szukam sterownika podgrzewanej przedniej szyby 8E0 907 133 E - na ebay-u wołąją 800zł (za drogo, na allegro moduły przeznaczone dla A8 - z końcówką A, można kupić za 300zł). Gdyby ktoś widzał, dajcie znać proszę ja mam taki sterownik
Bart-S Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 Zabiorę się za TIP-a jak okiełznam do końca CVT Szukam sterownika podgrzewanej przedniej szyby 8E0 907 133 E - na ebay-u wołąją 800zł (za drogo, na allegro moduły przeznaczone dla A8 - z końcówką A, można kupić za 300zł). Gdyby ktoś widzał, dajcie znać proszę ja mam taki sterownik
variocustoms Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Bart-S podjadę i oblukam, jak się wstydzisz to nie wstawiaj fotki ale wozów drabiniastych na forum jest tak wiele, że spox, zginęłoby w tłumie
Bart-S Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 Bart-S podjadę i oblukam, jak się wstydzisz to nie wstawiaj fotki ale wozów drabiniastych na forum jest tak wiele, że spox, zginęłoby w tłumie Kiepsko to wygląda - przód ładnie leży a tylne koła schowane... BTW - dystanse dostałem nie te co trzeba
wrclaguna Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Bartku dzwoniles do mnie ? bo wczoraj wieczorem dopiero znalazlem telefon na tarasie z tylu domu myslalem ze zgubilem go .
Bart-S Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 Tak - potrzebowałem info dot. pompy dawkującej... Już OK [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 15:54_________________________________________________ Nie chce ktoś 17" na zimę? Oddam w dobrych pieniądzach... Oryginalne 8E0 601 025 J, 17" (szerokość felgi 7,5" ET 45 - rocznik 2004, wyprodukowane w Norwegii). Felgi nie są krzywe, nigdy też nie były naprawiane (noszą normalne ślady zużycia). Jedyne co przy nich zrobiłem to dwa lata temu były malowane. Fly, ty lubisz ten wzór - podpowiedz jakąś sensowną cenę wywoławczą
variocustoms Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Bart-s przywieź te fele to je dopieszczę i cena 25% w górę, pójdzie Iron-x + Rimwax z polerką, jak to zrobię to zostawisz je dla siebie
Bart-S Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 Bart-s przywieź te fele to je dopieszczę i cena 25% w górę, pójdzie Iron-x + Rimwax z polerką, jak to zrobię to zostawisz je dla siebie Bartku bardzo chętnie skorzystam z Twoich usług, ale całość pod kątem sprzedaży felg (decyzja już zapadła ). Nie będziesz czasami przejeżdżał przez WRZ w ten weekend?
Bart-S Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 Piekna sztuka!! Dziękować Mam jeszcze jeden towar do puszczenia - tapicerki drzwi do kompletu Recaro. Pełna opcja (bardzo dobry stan) - nie mają tylko rolet przeciwsłonecznych. Poza tym: - środek skóra perlnappa - pamięć - alarm - składanie lusterek - pakiet oświetleniowy - BOSE - 4 szyby w prądzie Na fotkach są zakurzone (leżały jakiś czas w magazynie, nawet nie myłem). Nie wiem za ile to puścić - liczę, na podpowiedzi (np. komplet ogórków na allegro w dobrym stanie to 700zł).
adamooo Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Bart spytaj się Wojtek_A4
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Taki zestaw to rarytasik - środek skóra perlnappa - pamięć - alarm - składanie lusterek - pakiet oświetleniowy - BOSE - 4 szyby w prądzie
Wojtek_A4 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Myśle, ze realnie do oddania za 1 tys Za wieksza kase moze byc problem. No ale jesli ktos ma recaro bez pamieci to moze i dalby wiecej Ps. Szkoda, ze nie masz z roletami. Sam chetnie bym kupil
siemian Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 ja ostatnio kupowałem takie boczki z rs4 tyle że z roletami.
Bart-S Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 Myśle, ze realnie do oddania za 1 tys Za wieksza kase moze byc problem. No ale jesli ktos ma recaro bez pamieci to moze i dalby wiecej Ps. Szkoda, ze nie masz z roletami. Sam chetnie bym kupil W takim razie nie mam oporu aby wystawić je za 800zł bez targowania...
Wojtek_A4 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Myśle, ze realnie do oddania za 1 tys Za wieksza kase moze byc problem. No ale jesli ktos ma recaro bez pamieci to moze i dalby wiecej Ps. Szkoda, ze nie masz z roletami. Sam chetnie bym kupil W takim razie nie mam oporu aby wystawić je za 800zł bez targowania... Dobra cena
czarny Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 masakra zmodzona ta B6 aż mi sie podoba
Bart-S Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 masakra zmodzona ta B6 aż mi sie podoba Dzięki W tym tygodniu nadrabiam zaległości - dwa DIY modyfikacji wykonanych w ubiegłym roku... Montaż grzanej kanapy (na zimę jak znalazł ) ------> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=228351.0 Montaż tylnych poduszek AIRBAG ------> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=228929.0
Rekomendowane odpowiedzi