Dev Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 tyłu pompą nie przegonisz ale ok najpierw pompa a potem jeszcze raz sam tył
Bart-S Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 tyłu pompą nie przegoniszale ok najpierw pompa a potem jeszcze raz sam tył OK szefie
Bart-S Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 żebys Ty tak słuchał od początku.... ---------- Post dopisany 14-11-2012 at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany 09-11-2012 at 08:23 ---------- żebys Ty tak słuchał od początku.... Układ odpowietrzony - blok był OK, zostało trochę powietrza na lewych heblach (przód i trochę bardziej tył). Teraz w końcu hamuje jak należy ...miałem okazję przekonac się dziś na hamowaniu przed czerwonym światłem - mokra nawierzchnia. Dał radę - naprawdę czuć różnicę.
wladi Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 No to gucio trzeba będzie coś na wiosnę pomyśleć nad nowymi heblami;)
Bart-S Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 No to gucio trzeba będzie coś na wiosnę pomyśleć nad nowymi heblami;) To ja założę 345x300 a puszczę Ci moje wladi
MarianekZg Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 No to gucio trzeba będzie coś na wiosnę pomyśleć nad nowymi heblami;) To ja założę 345x300 a puszczę Ci moje wladi akurat będą po dotarciu żal nie wziąć wtedy
Bart-S Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 Zobaczę jeszcze bo mam pomysł jak rozwiązać problem z kodowaniem ABS - jak to zadziała, to pewnie zostawię jak jest ' ...dobra, idę dłubać Paska
wladi Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Bartek spoko coś będziem myśleć ale to na wiosnę bo teraz i tak bym nie wrzucił bo mam na zime 15":banghead:
Bart-S Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 Spoko Włodek - dogadamy się Wyjeżdżam na Węgry za kilka dni - szykuję furkę na drogę i poprawiam to co szwankuje... - heble opanowane - grzana szyba opanowana - antena układu ciśnienia w oponach opanowana (urwał się jeden z kabelków) - nowe DVD bo stare przestało czytać płytki (po konsultacji z Grzesiem zdecydowałem się na nieśmiertelnego Phantoma - jestem w trakcie montażu) Zostały mi jeszcze: - postojówka lewy-przód (LED się skończył ) - nowe halogeny ...i mogę ruszać w drogę ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ---------- Spoko Włodek - dogadamy się Wyjeżdżam na Węgry za kilka dni - szykuję furkę na drogę i poprawiam to co szwankuje... - heble opanowane - grzana szyba opanowana - antena układu ciśnienia w oponach opanowana (urwał się jeden z kabelków) - nowe DVD bo stare przestało czytać płytki (po konsultacji z Grzesiem zdecydowałem się na nieśmiertelnego Phantoma - jestem w trakcie montażu) Zostały mi jeszcze: - postojówka lewy-przód (LED się skończył ) - nowe halogeny ...i mogę ruszać w drogę ...a jeszcze czujnik autopoziomu na froncie
dziadek Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Bartek znowu halogen zmieniasz? jaka teraz koncepcja?
amaradaar Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Spoko Włodek - dogadamy się Wyjeżdżam na Węgry za kilka dni - szykuję furkę na drogę i poprawiam to co szwankuje... - heble opanowane - grzana szyba opanowana - antena układu ciśnienia w oponach opanowana (urwał się jeden z kabelków) - nowe DVD bo stare przestało czytać płytki (po konsultacji z Grzesiem zdecydowałem się na nieśmiertelnego Phantoma - jestem w trakcie montażu) Zostały mi jeszcze: - postojówka lewy-przód (LED się skończył ) - nowe halogeny ...i mogę ruszać w drogę ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ---------- Spoko Włodek - dogadamy się Wyjeżdżam na Węgry za kilka dni - szykuję furkę na drogę i poprawiam to co szwankuje... - heble opanowane - grzana szyba opanowana - antena układu ciśnienia w oponach opanowana (urwał się jeden z kabelków) - nowe DVD bo stare przestało czytać płytki (po konsultacji z Grzesiem zdecydowałem się na nieśmiertelnego Phantoma - jestem w trakcie montażu) Zostały mi jeszcze: - postojówka lewy-przód (LED się skończył ) - nowe halogeny ...i mogę ruszać w drogę ...a jeszcze czujnik autopoziomu na froncie trzeba było zostawić golasa nie było by tyle do poprawiania a tak jak tyle namodziłeś to się teraz męcz
Bart-S Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Opublikowano 15 Listopada 2012 Bartek znowu halogen zmieniasz? jaka teraz koncepcja? Twoje żarówki zostają - wymieniam lampy (stare są już zjechane - straszny syf w środku). trzeba było zostawić golasa nie było by tyle do poprawiania a tak jak tyle namodziłeś to się teraz męcz ---------- Post dopisany 15-11-2012 at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany 14-11-2012 at 21:05 ---------- OK... Phantom już siedzi (muszę jeszcze pokombinować z masą bo po uruchomieniu silnika mam zakłócenia - spróbuję złapać coś na słupku A): Dodatkowo założyłem osłony na końcówki stelaży foteli (od sportowych stołków nie pasują więc od czasu montażu Recaro jeździłem bez...). ...zostały już tylko postojówka, halogeny oraz sensor samopoziomu i mogę ruszać w drogę (może dla pewności jeszcze zbieżność sprawdzę ).
variocustoms Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 warto z kumplami imprezkę urządzić
Bart-S Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Opublikowano 15 Listopada 2012 warto z kumplami imprezkę urządzić Jeszcze zdążymy - póki co jadę tylko na tydzień i wracam... Następny wyjazd już na rok czasu
variocustoms Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 będzie nam brakowało naszego Guru
Bart-S Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Opublikowano 15 Listopada 2012 będzie nam brakowało naszego Guru VC ruszy to nie będziesz miał czasu tęsknić
Artur82 Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 Bartek a gdzie Ty się wybierasz:shock3:...pytałeś klub o zgodę ?? :decayed:
dziadek Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 Bartek powiedz gdzie Gosia rękawiczki wozi w Audi ?
Rekomendowane odpowiedzi