wladi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 to kaman:naughty:,ja tez jakiegoś tam golasa nie mamhttp://s14.postimg.org/mfo6qntnx/image.jpg :grin:
dziadek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 To też jest opcja ale... Dodatkowa robota z tym. A i części na podmianę nie mam już bo przecież wszystko schodziło z czasem za grosze dam Ci moje auto na miesiąc,po przekladasz wszystko co smaczne,z kasą sie dogadamy:wink: Jest to jakaś opcja. No i po co miesiąc... Tydzień wystarczy to kaman:naughty:,ja tez jakiegoś tam golasa nie mam:wink: http://s14.postimg.org/mfo6qntnx/image.jpg sie rozpędzi i ci multi do twojego padła tez przełoży
Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 To też jest opcja ale... Dodatkowa robota z tym. A i części na podmianę nie mam już bo przecież wszystko schodziło z czasem za grosze dam Ci moje auto na miesiąc,po przekladasz wszystko co smaczne,z kasą sie dogadamy:wink: Jest to jakaś opcja. No i po co miesiąc... Tydzień wystarczy to kaman:naughty:,ja tez jakiegoś tam golasa nie mam:wink: http://s14.postimg.org/mfo6qntnx/image.jpg sie rozpędzi i ci multi do twojego padła tez przełoży Chciałby taką - nówka sztuka dopiero co po kapitalce
Tomeks Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 dwaipółtedei z multi,marzenie:slina: ...ale niestety,zaraz ładuje 2,7BiT a tego multi nie uciagnie:kwasny:
marcintuchola Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Na każde auto jest kupiec tylko trzeba cierpliwie poczekać ja czekałem pół roku i pierwszy klient przyjechał i kupił
Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ale jeszcze maskę i spojler zderzaka przedniego zdążę pomalować
Artur82 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bartek to trzeba było mówić, że mam brać koła z autem
Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bartek to trzeba było mówić, że mam brać koła z autem No to już wiesz - jak będziesz jechał to zabierz trochę więcej gotówki
Artur82 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bartek to trzeba było mówić, że mam brać koła z autem No to już wiesz - jak będziesz jechał to zabierz trochę więcej gotówki trochę?? ok trochę wezmę a tak poważnei to już decyzja zapadła??
Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bartek to trzeba było mówić, że mam brać koła z autem No to już wiesz - jak będziesz jechał to zabierz trochę więcej gotówki trochę?? ok trochę wezmę a tak poważnei to już decyzja zapadła?? Tak... już czas BTW - kiedy po koła wpadasz?
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bartek to trzeba było mówić, że mam brać koła z autem yyy ............wiesz .......jak to pewnie Bartek .....nie chciał Ci robić kłopotu..........kółka wrzucisz i wracasz ....a z drugą bryką to już nie jest tak kolorowo
Artur82 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bartek to trzeba było mówić, że mam brać koła z autem No to już wiesz - jak będziesz jechał to zabierz trochę więcej gotówki trochę?? ok trochę wezmę a tak poważnei to już decyzja zapadła?? Tak... już czas BTW - kiedy po koła wpadasz? PW
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Monika miałaby niespodziankę a Gosia dopiero....
Artur82 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 a co bedzie dalej?? Pasek czy cuś z audi??
dziadek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 No jak klekota ma w pasku to musi być w/g planu v8
Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Monika miałaby niespodziankę a Gosia dopiero.... No już jest foch ---------- Post dopisany at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany at 19:36 ---------- Bartek to trzeba było mówić, że mam brać koła z autem No to już wiesz - jak będziesz jechał to zabierz trochę więcej gotówki trochę?? ok trochę wezmę a tak poważnei to już decyzja zapadła?? Tak... już czas BTW - kiedy po koła wpadasz? PW Odpisałem. ---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- a co bedzie dalej?? Pasek czy cuś z audi?? No jak klekota ma w pasku to musi być w/g planu v8 Na pewno 4 pierścienie Ale kolejny dupowóz - tu będziemy debatować czy 2.0TDI, 2.7TDI czy 1.8/2.0TFSI. W grę wchodzi tylko i wyłącznie automat. ...V8 to ma być 3-cie auto typowo dla mnie. Za jakiś czas
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Monika miałaby niespodziankę a Gosia dopiero.... No już jest foch pogodzi się
Artur82 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 kurcze szkoda tej B6-stki...ja już nadałem temat kumplowi i bratu
dziadek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 No jak klekota ma w pasku to musi być w/g planu v8 Na pewno 4 pierścienie Ale kolejny dupowóz - tu będziemy debatować czy 2.0TDI, 2.7TDI czy 1.8/2.0TFSI. W grę wchodzi tylko i wyłącznie automat. ...V8 to ma być 3-cie auto typowo dla mnie. Za jakiś czas Ja bym wybrał z tej kolekcji 2.7 bo zawsze to v6 a o dźwięku 4cylindrow wiesz co myśle , czy to benzyna czy klekot
Rekomendowane odpowiedzi