Bart-S Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Bartek daj znać jak przesyłeczka dojdzie Oczywiście
siemian Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Bartek słyszałem że montujesz czujniki parkowania nowej generacji: http://www.sadistic.pl/czujnik-cofania-vt60111.htm
skrab Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Bartek słyszałem że montujesz czujniki parkowania nowej generacji: http://www.sadistic.pl/czujnik-cofania-vt60111.htm Dobreeee :polew:
Bart-S Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Hehehe - dobre. Jak znajdę w katalogu detali to dołożę Siemian - paczka niestety nie dotarła Jutro też jeżdżą?
kileeer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Hehehe - dobre. Jak znajdę w katalogu detali to dołożę Siemian - paczka niestety nie dotarła Jutro też jeżdżą? czym wysłałeś?
siemian Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Hehehe - dobre. Jak znajdę w katalogu detali to dołożę Siemian - paczka niestety nie dotarła Jutro też jeżdżą? to dupki... Już od jakiegoś czasu rozglądam się za nową firmą kurierską. Wysyłam siódemką ale czasami jest z nimi tragedia. Ostatnio czekałem na palete i po tym jak nie przychodziła 4 dni i jak tam zadzwoniłem z awanturąto powiedzieli mi że stoi 4 dni u nich na magazynie bo nie mają auta żeby mi palete dostarczyć... Sam po nią pojechałem. Ciekawe ile by jeszcze leżała w magazynie gdybym nie zadzwonił...
Bart-S Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 No cóż, święta - ruch na maksa także nie ma się co dziwić...
skrab Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Hehehe - dobre. Jak znajdę w katalogu detali to dołożę Siemian - paczka niestety nie dotarła Jutro też jeżdżą? to dupki... Już od jakiegoś czasu rozglądam się za nową firmą kurierską. Wysyłam siódemką ale czasami jest z nimi tragedia. Ostatnio czekałem na palete i po tym jak nie przychodziła 4 dni i jak tam zadzwoniłem z awanturąto powiedzieli mi że stoi 4 dni u nich na magazynie bo nie mają auta żeby mi palete dostarczyć... Sam po nią pojechałem. Ciekawe ile by jeszcze leżała w magazynie gdybym nie zadzwonił... Normalnie są śmieszni :gwizdanie: ale kurier ja bym się wk@@@ił niewąsko
Stolkien Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Bartku u Kiedys rozmawailem z jednym kolega na temat anten w samochodzie polecil mi taka z filtrami ponoc z zaj....tym odbiorem nawet przy 160 km/h Moj tesciu taka poleca... ma na Actrosie i mowi ze extra jest. Tylko nie wie czy bedzie pasowac do b6:) :kox: :polew:
blaster99 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Hehehe - dobre. Jak znajdę w katalogu detali to dołożę Siemian - paczka niestety nie dotarła Jutro też jeżdżą? to dupki... Już od jakiegoś czasu rozglądam się za nową firmą kurierską. Wysyłam siódemką ale czasami jest z nimi tragedia. Ostatnio czekałem na palete i po tym jak nie przychodziła 4 dni i jak tam zadzwoniłem z awanturąto powiedzieli mi że stoi 4 dni u nich na magazynie bo nie mają auta żeby mi palete dostarczyć... Sam po nią pojechałem. Ciekawe ile by jeszcze leżała w magazynie gdybym nie zadzwonił... pracuje w dobrej firmie kurierskiej i powiem szczerze ze jedyna zaleta siuódemki jest cena - generalnie nie polecam:) Teraz jednak jest straszny młyn w interesie i sporo opóźnień.
woodzuu Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 audiczka zajefajna przeczytałem cały wątek ... troszkę mi to zajęło ale warto było ... szacun i jeszcze raz szacun
Młody_drog Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 No to straciłeś czasu, tyle czytania a to dalej seria :polew:
Bart-S Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 audiczka zajefajna przeczytałem cały wątek ... troszkę mi to zajęło ale warto było ... szacun i jeszcze raz szacun Dzięki woodzuu No to straciłeś czasu, tyle czytania a to dalej seria :polew: Ja to przynajmniej mam ori gniazdo 12V, a Ty? ...
MAGIC87 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Sam masz serię chytry Ja przynajmniej mam gniazdo 12V tongue4 wystepujaca seryjnie w Avant
Bart-S Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Sam masz serię chytry Ja przynajmniej mam gniazdo 12V tongue4 wystepujaca seryjnie w Avant :doh1: ..no i wydał mnie, a takiego asa zapodałem
Młody_drog Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Hahahaha, no tak, u mnie zaoszczędzili żeby zredukować wagę...
Rekomendowane odpowiedzi